dilluns, de juny 23, 2008

Bona revetlla!



Aprofito una estona de descans del meu estudi per escriure aquestes breus paraules. Fa dies que no sé en quin dia visc i el primer que faig quan em llevo es mirar quin dia de la setmana marca el calendari. El període d’exàmens comença a fer-se llarg i feixuc, a més si li sumem el fet que la gran majoria de companys i companyes fa dies que tenen els llibres desats al calaix, els missatges i les trucades són constants per sortir una estona però les obligacions acadèmiques m’ho impedeixen.

Tanmateix, els coets avisen de l’arribada de la revetlla de Sant Joan, la canalla i aquells que no ho són tant, aprofiten a partir de la mitja tarda per fer petar uns coets que cada any són més sofisticats. L’olor a pólvora em captiva tot i que guardo un gran respecte a les qüestions relacionades amb la pirotècnica ja que no cal oblidar la perillositat que poden comportar una mala manipulació dels coets.

Ara bé, un any més, em tocarà viure una revetlla descafeïnada, lluny del bullici i els aires de festa que es respiren en aquesta nit tan especial. Els responsables novament són els exàmens i de manera especial, aquelles persones que quan posen els exàmens sembla que tirin un dau. No puc entendre que just l’endemà de Sant Joan, és a dir, el dia 25 de juny, els alumnes d’ADE i DRET tenim un compromís, avaluar-nos d’una assignatura anomenada Estructura Productiva de l’Economia Espanyola.

La veritat és que no és una novetat i l’any passat el dia 25 de juny m’examinava de Dret Penal però malgrat alguns volen donar una aparença de normalitat no em convenceran. Aquest ritme si poguessin ens posarien un examen l’endemà de cap d’any... sort que és festa!

Després d’aquesta reivindicació que deixo a l’aire no em toca res més que seguir estudiant una estoneta més fins a l’hora de sopar perquè malgrat no gaudeixi d’una autèntica revetlla amb festa fins altes hores de la matinada, un sopar un xic especial i un tall de coca no me’l deixo escapar.

Us desitjo una molt bona revetlla, gaudiu intensament de la nit més curta de l’any i aneu amb compte amb els coets!!!

4 Comments:

At 8:10 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Hola Laia, que et vagin molt bé els examens. ELs mestres no pensen en els alumnes. Més d'un crec que ho fa expressament per dissimular frustracions personals. Però toca el que toca i mana el que mana.

 
At 10:11 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies Miquel pels ànims... aquestes alçades creu-me que fan bona falta. La veritat és que no sé massa bé com funciona això de posar els exàmens però crec que no es tracta d'una decisió exclusiva dels mestres, moltes vegades ells mateixos es troben amb les dates col·locades al calendari.

Serà qüestió d'esbrinar com funciona aquesta història que ens afecta a tots els estudiants d'una manera tant important!

Laia

 
At 11:42 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola Laia.

Sóc enginyer tècnic industrial per la Universitat Rovira i Virgili i, en aquella época, vaig fer exàmens el 25 de juny, el 7 de gener, 12 de setembre, i algún parcial el 2 de novembre....però lo más inri la tradició de que el primer parcial d'estadística aplicada era fer-lo el dimarts després de dilluns de Pasqua.

Gerard

 
At 10:19 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gerard, la veritat és que has tingut més mala sort que jo perqùè quines dates per fer examens!!!

Aquesta és una assignatura pendent que esperem que algun dia la racionalització arribi quan és el moment de fixar dates d'examens!

Una abraçada!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home