dimecres, de juliol 16, 2008

Fase precongresual


Fa alguns dies que no actualitzo aquest espai. En broma, alguns amics em diuen que ara no tinc l’excusa dels exàmens i la veritat és que tenen bona part de raó però ara em trobo que tota la informació i documentació que anava acumulant per després dels exàmens no hi ha manera de reduir el volum i les dimensions de la mateixa. Així doncs, malgrat trobar-me en el període vacacional per excel·lència dels estudiants, entre una cosa i una altra, novament em falten hores.

A més, tots sabeu que aquest cap de setmana els socialistes catalans celebrem el nostre 11è Congrés. Com a delegada de la meva agrupació, la del Vendrell, vull llegir-me detingudament tota la documentació. Reconec que potser aquestes alçades ja hauria de tenir interioritzada tota la informació però durant la fase de presentació d’esmenes no vaig tenir temps amb els exàmens pel mig i tan sols vaig dur a terme una ràpida lectura i abans que s’inauguri l’11è Congrés m’ho vull mirar més detingudament.

Així, doncs, la fase precongressual en la qual ens trobem en aquests moments ens afecta a tots aquells que durant el proper cap de setmana treballarem intensament pensant en tots els ciutadans sense excepció i per aquest motiu hem d'aconseguir aprovar un sòlid i potent projecte socialista.

A més, assumeixo el compromís de mantenir-vos ben informats a través d’aquest espai ja que crec que es tracta d’una bona oportunitat de donar a conèixer a totes aquelles persones que ho desitgin què és un congrés d’un partit polític i en què consisteix. De moment, ara és el torn de seguir llegint la ponència marc i les esmenes que s'acompanyen a la mateixa.

4 Comments:

At 5:31 p. m., Blogger El blog del Xavier Ollonarte i Rovira said...

Espero i desitjo que en el congrés es parlin, debatin i es trobin solucions pels problemes que sofreix l'economia catalana i espanyola en el marc actual. M'agradaria que es parlés de crisis i que es posessin els papers verídics sobre la taula, ja que el govern està tapant una crisis sense precedents. El tema fonamental del debat hauria de ser el de "menys totxana i més formació".

Tan debó serveixi per alguna cosa aquest congrés, ja que totes les despeses les paguem els ciutadans i ciutadanes.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.

 
At 7:45 p. m., Anonymous Anònim said...

Ens veurem, espero, al Congrès del PSC!

Nacho.

 
At 4:44 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Molta sort i a veure si pren força les teves teories i maneres d'entendre la política que veig que són les més honestes i legals que tomben per aquí. Una cosa és la política i l'altra com guanyar-se les garrofes. Molta sort com albinyanenc que sóc.

 
At 12:12 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Moltes gràcies pels vostres comentaris. La veritat és que crec que aquest congrés serà profundament interessant no només per la militància socialista sinó pel conjunt de la ciutadania.

Nacho, espero que ens veiem en un moment o altre del Congrés, sinó ja et faré un truc... aprofitem les noves tecnologies, jejejeje

Miquel, "Les meves teories" ja saps que són una mica peculiars, crítiques a la corrent general si s'escau però reconeixent els èxits, els encerts i les virtuds quan aquestes tenen lloc.

A veure quin serà el desenvolupament del Congrés, de moment, tinc bones sensacions ara fins diumenge al migdia no puc fer una conclusió.

Una abraçada!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home