divendres, d’abril 09, 2010

Doble dosi

Una certa remor de rutina ens acompanya quan arriba el moment de posar punt i final a uns quants dies especials en els quals els horaris i les obligacions han passat en un segon pla. El retorn a la quotidianitat no resulta planer sinó més aviat pren forma de pujada costeruda, feixuga i molt pesada. No obstant, no hi ha marxa endarrera perquè l’estat permanent d’oci i diversió no és més que una utopia. El dia a dia es troba replet de responsabilitats i obligacions així que les excuses de res serveixen i recuperar el ritme es converteix en un imperatiu del qual som conscients abans de començar uns dies de descans.

No obstant, el fet de començar la setmana en dimarts té un atractiu especial, l’hortizó del cap de setmana no es veu com una fita llunyana sinó que resulta a tocar de dits. A més, si aquest fet positiu li sumem un doble component futbolístic, els amants d’aquest esport i els incondicionals del Barça amortiguen el cop de tornar al dia a dia.

D’entrada, el dimarts al vespre, el Barça jugava un partit clau per assegurar la seva continuitat a la Copa d’Europa, un examen difícil però la veritat és que el va superar amb escreix. Les expectatives no eren molt agosarades i els afèrrims culers es conformaven mantenint el resultat però una vegada més l’equip blaugrana demostrava el bon joc i el domini del partit. Una realitat que va fer vibrar d’emoció a tots aquells que embaladits restàvem davant la pantalla visualitzant el partit.

Hi ha tota una sèrie de partits de futbol que generen una certa curiositat al conjunt de la ciutadania. Els amants del futbol no es perden cap partit i els incondicionals seguidors del Barça tampoc però més enllà dels fidels trobem un bon nombre de ciutadans que observem des d’una certa indiferència els enfrontaments esportius però partits com ara el que es jugava el passat dimarts fan néixer un interès esportàdic i momentani per tal d’ésser testimoni i contemplar l’espectacle futbolístic que s’encarna a través del bon joc. En aquest sentit, un còmode 4-1 assegurava el pas a semifinals per l’equip que entrena Pep Guardiola.

Tanmateix, la dosi futbolística d’aquesta setmana tot just comença perquè el proper dissabte totes les mirades es centraran vers el duel clàssic que disputaran el Reial Madrid i el Barça. De sobte, els vint equips que juguen a la primera divisió quedaran relegats en un segon pla perquè tota l’atenció informativa es centrarà única i exclusivament vers dos d’ells. L’empat tècnic en el qual es troben el Reial Madrid i el Barça provoca que l’interès es dispari però no hem de perdre de vista que la incògnita es troba suspesa en l’aire.

Ningú coneix quin serà el resultat i tots dos equips necessiten els tres punts per marcar distància o conformar-se amb un punt que provindria de l’empat. Així doncs, aquest escenari provoca que augmenti exponencialment el nombre de mirades que el proper dissabte es concentraran davant la pantalla per gaudir d’un duel que es troba carregat de nombroses connotacions. Arribats aquest punt, les vacances de setmana santa quedaran molt llunyanes i l’enyor de les mateixes s’esvairà. En un curt interval de temps, l’epicentre de les preocupacions per a milers de persones es trobarà relegat en un escenari composat per 7140 metres quadrats vint-i-dos jugadors i una pilota.

Article publicat al Diari del Baix Penedès,09/04/10
Laia Gomis

3 Comments:

At 12:30 a. m., Anonymous Anònim said...

Fish and low-fat dairy food (buttermilk, low fat yoghurt, skimmed milk)
are also suitable sources of protein. This
Can Be essential as it prevents the blood sugar from going too
high or too low.

my blog :: diabetes cure australia

 
At 6:06 a. m., Anonymous Anònim said...

Once rebooted, you'll see-the "cydia" software installed on your own iPad's pc.

They claim close to the end of the monthyeah, yeah,
yeah. If you have it then that is a significant waste of money.


Here is my webpage ... http://www.nexopia.com/users/abetext25/blog/1-media-on-essential-components-in-cydia-options (tottenh.am)

 
At 8:19 p. m., Anonymous Anònim said...

Today, I went to tҺe beach with my kids. І found a sea shell and
gavee it tto my 4 year olԀ daughter аnd said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her earr ɑnd screamed.
Τɦere waѕ a hermit crab inside аnd іt pincheed
Һer ear. Shе neber wantѕ to go Ьack! LoL I know thіs is totally օff topic but Ӏ had tο tell
ѕomeone!

Also visit my site Ragu publix coupon

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home