dijous, de novembre 26, 2009

Desemmascarat el pacte CiU+PxC al Vendrell



El President de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, no ha dubtat en reconèixer públicament l’existència d’un pacte “sota mà” al Vendrell entre Plataforma per Catalunya i Convergència i Unió.

Una realitat que els socialistes hem denunciat des del primer dia que aquesta legislatura va donar les seves primeres passes. Els ciutadans del Vendrell mereixen saber la veritat i des de CiU sempre han apostat per negar l’evidència i desentendre’s cada vegada que es comentava aquest fet. Ells intenten fer creure que governen en minoria però els fets són prou revel·ladors, només cal observar el sentit de les votacions de les sessions plenàries per constatar l’existència d’aquest pacte entre CiU i PxC.

Els regidors de PxC del Vendrell amb Josep Anglada

Aquesta vegada ningú pot acusar als socialistes d’inventar-nos i falsejar la realitat perquè el propi Anglada ho reconeix sense estupor i rubor. Concretament, Anglada afirma en una entrevista publicada ‘el singular digital’ el següent: ‘Parlo amb molta gent i percebo que a Vic tothom espera les eleccions per votar a Anglada i fer fora en Vila Abadal. Sé que és difícil treure majoria absoluta però tinc clar que seré el partit més votat i no es pot dir mai que no pactaran amb mi perquè per exemple al Vendrell hi ha un pacte per sota mà entre CiU i PxC’.

13 Comments:

At 10:31 a. m., Anonymous Anònim said...

jajajajajajajajajaj que chiste!!!
dices que este señor es un impresentable, rajas lo que puedes.... pero cuando dice algo que te interesa... IEEEPPP que es verdad!!
laia eres patetica!!
además sólo contestas los comentarios en los que puedes usar la demagogia!!

por cierto laia?? que harás con la economía sostenible?=?? si nadie quiere venir a investigar a España!!!!!!!
PATETICOS LOS SOCIALISTAS!!! La lacra de esta sociedad, nos estais hundiendo como si fueramos Argentina!!

 
At 11:24 a. m., Anonymous Jan said...

Repeteixo una imil vegades, socialistes i convergents són la mateixa merda. Ara perill: Ciu pacte amb PxC, però els socialistes quan poguin hi pactaran. Gràcies a la política del Beneit Jané, i la Helena Arribas, PxC ha aconseguit la major representació d'un partit "????" en un ajuntament. Aquí els paràsits dels polítics, no es pregunten què han fet malament, perquè la gent vota aquest partit, i perquè el votarà massivament a les pròximes eleccions, perquè 2 de cada 3 catalans van passar de les elecciones europees. On està la autocrítica dels vividors polítics, on estan les economies sostenibles com el Pla E, per obrir i tapa forats, vergonya de política, lladregots i creus de Sant Jordi. Un joc de titelles, de parvulari que s'esbarallen per un caramel, vergonyós i l'únic que els hi surt d'aquestes ments privilegiades, per enriquir la nostra societat, per fer-la més eficient es "tunejar" el cotxe del president del parlament Ernest Benach, que amb un suport al cotxe pels peus, estarà més cómode, pobret, tants viatges de Reus a Barna, està esgotat i el xòfer no el distreu, pobret, aquests són la mena de polítics que ens govern, paràsits, vividors de coll blanc, us enrecordeu d'aquell cartell dels manifestants argentins que deia: "QUE GOBIERNEN LAS PUTAS PORQUE LOS HIJOS NO SABEN", al vendrell ens haurem d'enganxar un cartell, perquè vegin la merda de socialistes i convergents que tenim. Quin Vergonya

 
At 12:31 p. m., Anonymous Albert said...

ATENCIÓ ATENCIÓ, comentaris manipulats!!!
D'un temps cap aquí i en aquestes notícies en concret he pogut percebre com l'Armengol o algun fanàtic de PxC escriu comentaris fent-se passar per altres persones i per atacar als socialistes. Han arribat a tal nivell de patetisme que s'arriben a fer passar per immigrants. Aquest és un comportament de gent malalta, per tant no faria massa cas d'aquests dos comentaris que sembla que portin la firma de PxC, a més, en cap moment parlen de la notícia que és l'anunci d'Anglada que hi ha un pacte, perquè no ho fan públic d'una vegada, tenen por que els hi faci mal les properes eleccions, oi? Per què tot el que està fent malament CiU és amb el seu suport, no intenteu enganyar més a la gent, Armengol que se't veu el plumero, Anglada ruc, que t'han enganxat per parlar massa, bocamoll!!!! ja ja ja

 
At 12:37 p. m., Anonymous Anònim said...

El millor de tot, és que són tan rucs!!!!! que encara tenen penjada l'entrevista a la seva web, ja ja ja, quin partit més lamentable, no patiu que ja us queda poc aquí al Vendrell, entre tots us farem fora del municipi, que sou uns neonazis!!!!!!!! Feu el mateix amb els immigrants que el que feia Hitler amb els jueus, que sou uns falsos!!!!

 
At 6:30 p. m., Anonymous Anònim said...

Tenim una part de la societat malalta. Emparar-se en l'anonimat per recorrer a l'insult i la desqualificació no es normal. Tothom podem tenir la nostra opinió envers la politica local del Vendrell, però no es poden negar les evidencies.
1.- La amoralitat politica dels dos grans partits han contribuit a adobar el terreny perque germinin idees xenofobes.
2.- La manca de lideratge moral dels caps de llista de CIU i PSC ila obsessió per detentar el poder els porta a acceptar com a inevitable que l'Armengol decideixi quines decisions es prenen al Plenari.
3.- El Vendrell no sols hi perd economicament; la perdua mes gran es la destrucció del teixit social i cultural de la vila. Ens fan avergonyir de ser vendrellencs.
La regeneració es ja una exigencia inajornable, els responsables (¿) dels partits a nivell local s'han de plantejar seriosament quina es la actual situació, i escoltar a la gent. Si no donem un pas endavant, la grangrena que ens colla, anirà progressant i envairà el poble del Vendrell.

 
At 9:53 p. m., Anonymous Enric said...

I tan fresc ell, hi han pactes per sota ma, i es queda tan ample.

Quins regidors tenim al Vendrell, però més fort es admetre pactes amb aquesta gent.

 
At 12:37 a. m., Anonymous Anònim said...

si anglada!!
que se jodan los socialistas!! y a pagar a los moros que echamos!! seremos pateticos!!!(como no es el dinero de zp....)

 
At 12:38 a. m., Anonymous Anònim said...

PARA LOS LISTOS QUE NO LO ENTENDIERON, ME ESTABA DESCOJONANDO DE LA PROPUESTA DE INDEMNIZAR A LOS MORISCOS....
se rumorea que también vamos a indemnizar a los cartagineses porque los romanos los echaron de la península!

p.d. Laia, porque te odian tanto en la autónoma?

 
At 9:27 a. m., Anonymous jan said...

A veure si ho entens Albert. Em dic Jan Carreras, i en el meu comentari dic clar i català i almenys qualsevol personal intel.ligent entèn:

Tos els polítics són uns ...... (Ciu, Erc, Psc. PxC), tots només hi ha un 1 per mil d' honrats

Estic fins els cullons dels polítics, i els hi insulto i ho dic ben clar QUE GOVERNIN LES PUTES PERQUÈ ELS FILLS NO EN SABEN, perquè no em mereixen cap respecte, hi ha gent amb molt problemes que pateixen un terratrèmol amb la crisi i que no ploren davant els seus fills per impotència i vergonya, on estàn els polítics que es preocupen de la gent?

Ho entens, el malalt ets tú, per manca de neurones. NO SÓC DE CAP PARTIT. Ara el que tinc clar, és que no saps entendre ni llegir. Tothom en sap de llegir, pero alguns en son de ben rucs per entendre per manca de neurones

 
At 4:11 p. m., Anonymous Anònim said...

Si fós el titular del blog ja hagués eliminat la meitat dels comentaris que a banda de ser insultants, averrants i xenòfobs, no aporten massa res a la política del municipi del Vendrell.

Què se'n treu d'escriure aquests comentaris tan radicalitzats? Aquí un dels Anònims diu que n'està fart dels polítics, però es pensa que simplement insultant i renegant està fent alguna cosa per canviar-ho? Necessitem més gent com la Laia Gomis, que expliquen la realitat política amb seny i serenor, es militi a un partit o altre, però mai s'ha de recórrer als insults i a la desqualificació com ho estan fent la majoria de comentaris d'aquest article.

Se sap que el tema de la immigració és un tema que a molts els posa els nervis a flor de pell. Però ens cal més cultura de la diversitat, no caure en els tòpics i els prejudicis.

El partit de PxC l'únic que fa és alimentar i recrear aquests odis provinents dels prejudicis i la ignorància. El tema de la immigració és el seu ÚNIC cavall de batalla, mentre la societat necessita un Estat de Benestar fort, més redistribució social, un canvi de model productiu, valors respectusosos i que fomentin la convivència i no la confrontació social...

Per fer un Vendrell més lliure de xenofòbia, i per una ciutat més sana, a molts ens hi trobaran enfront PxC.

 
At 10:40 a. m., Anonymous Albert said...

Resposta a Jan. Només et deia això, veig que equivocadament per part meva, perquè no parlaves del post del blog, que enunciava un pacte per sota mà, és a dir, anunciava als 4 vents que això és així, i enlloc de parlar d'això comencés a criticar la classe política, que tens part de raó, però no tota. A tu que et sembla que et vulguin vendre la moto? Que t'enganyin perquè pensen que ets ruc? Doncs això és el que està fent, amb tu m'equivocat però amb el primer no. CiU i PxC tenen un pacte, i només veiem la punta de l'iceberg del que representa. A més, ara l'interventor que és del PP (la tercera via del govern) ha estat condemnat per abusos sexuals a una menor, però aquí no passa res!!!!! Visca el Vendrell, Visca la ignorància i el pasotisme!!! Quin municipi de pandereta!!!

 
At 5:52 p. m., Anonymous Anònim said...

Carolina: Albert quanta raó tens...

 
At 4:12 p. m., Anonymous Anònim said...

diagnosing assessors thoughts evans move temporary pencils claire ashirwad ankleshwar costing
masimundus semikonecolori

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home