dilluns, de gener 19, 2009

Nova Comissió Executiva del PSC del Baix Penedès

Comissió Executiva del PSC del Baix Penedès

Tots els partits polítics van viure durant l’any 2008 els seus respectius congressos. Aquestes alçades queden una mica llunyans però els socialistes baixpenedesencs hem començat el nou any amb una cita ineludible, l’elecció de la Comissió Executiva Comarcal del Baix Penedès. Precisament, amb aquesta convocatòria es tanca finalment el cicle congressual que va començar a mitjans de juliol.

La veritat és que em considero una gran privilegiada perquè he pogut seguir de prop la fase congressual del meu partit, assistint com a delegada de l’agrupació del Vendrell a l’11è Congrés a Barcelona i també al 4rt Congrés de la Federació del Camp de Tarragona. Així com també participar en l’elecció de la nova executiva local de l’Agrupació del PSC del Vendrell i finalment, avui a l’elecció de la nova executiva comarcal.

Sóc plenament conscient que és fàcil que els ciutadans es perdin en aquest complex entramat orgànic que existeix en el si de les formacions polítiques, precisament per intentar simplificar una mica aquesta realitat vaig assolir el compromís d’escriure les percepcions i les reflexions que em provocaven l’assistència a tots aquests importants actes i l’elecció de la Comissió Executiva Comarcal del Baix Penedès, no serà una excepció.


Vista general de la sala... plena a vessar!

Avui, els socialistes baixpenedesencs hem aprovat per unanimitat de tots els presents l’Informe de Gestió que el Coordinador Comarcal sortint, Pep Guasch, ha realitzat. Acte seguit, hem procedit a l’elecció de la nova Comissió Executiva Comarcal i amb el 93,99% dels vots emesos, la cunitenca Dolors Carreras ha estat escollida la nova Coordinadora Comarcal acompanyada d’un gran equip de companys i companyes socialistes:

MªDolors Carreras: Coordinadora
Martí Carnicer: President
Jordi Sánchez: Sotspresident
Imma Costa: Secretaria d’Organització
Lluís Suárez: Portaveu
Fernando Rebollar: Secretaria de Salut
Julià Jordi: Secretaria d’Esports
Esmeralda Sola: Secretaria d’Economia i Processos Electorals
MªAntònia Rossell: Secretaria de Noves Tecnologies
Margarita Vives: Secretaria de Polítiques Socials
Pilar Pérez: Secretaria de Formació
Eudald Torres: Secretaria de Política Municipal
Tere Jodar: Secretaria de Societat del Coneixement
Josep Gracia: Secretaria d’Educació
Joan García: Secretaria de Medi Ambient
Raul Segura: Secretaria d’Igualtat
Montse Martin: Secretaria de Solidaritat i Cooperació
Paquita Jordà: Secretaria de Cultura.

He tingut l’oportunitat de felicitar personalment després de l’escrutini a Dolors Carreras per la nova responsabilitat que assumeix, convertint-se en la primera dona que esdevé coordinadora comarcal del Baix Penedès. A més estic convençuda que ella i el seu equip duran a terme una gran tasca en el si de la nostra comarca. La capacitat de treball de la Dolors és coneguda més enllà de les files socialistes així com també l’energia i l’empenta que l’acompanya sempre que té un repte al seu davant.

Intervenvió de la Coordinadora Comarcal. Dolors Carreras

No obstant, no em puc estar fer una breu consideració vers la persona que fins avui mateix ha ocupat la Coordinació Comarcal, el Pep Guasch. Una persona que ha treballat pensant sempre en clau comarcal a més d’ésser un gran coneixedor de la realitat política i social de la nostra comarca. Aquells que coneixem al Pep Guasch sabem que té el Baix Penedès al cap i també al cor i precisament aquest fet l’ha impulsat a invertir moltes hores arribant a un lliurement total, prescindint de les seves hores d’oci i de lleure, al servei d’unes idees i un territori.

Intervenció del Pep Guasch en la lectura del seu Informe de Gestió


El Pep és una persona discreta, acostuma a fugir del protagonisme però aquest fet no m’impedeix en ressaltar alguns grans èxits que com a Coordinador Comarcal ha assolit. En primer lloc i per primera vegada a la història en les passades eleccions municipals vam presentar candidatura socialista als 14 municipis que integren el Baix Penedès. En l’esfera estricament interna del partit, els socialistes baixpenedesencs hem guanyat pes en els diversos òrgans del nostre partit, començant a l’Executiva de Federació del Camp de Tarragona, continuant al Consell de Federació, al Consell Nacional, entre altres òrgans.

Totes aquestes actuacions no sorgeixen fruït de la casualitat sinó que al seu darrera hi ha un treball acurat per aconseguir transformar els reptes en realitats palpables pel conjunt dels ciutadans. Avui és un dia de felicitacions per a totes aquelles persones que assumeixen noves responsabilitat però també d’agraïment per tots aquells que fins el dia d’avui han estat al peu del canó pensant sempre en la nostra comarca.

Voldria acabar aquesta reflexió realitzada de manera ràpida i amb una certa precipitació fruït del nerviosisme inherent a un imminent examen, amb unes paraules de la Dolors Carreras: “Comença una etapa que voldria que fos un espai de debat, de diàleg i de reflexió perquè tenim uns nous reptes. Els socialistes del Baix Penedès som treballadors, organitzats i sabem on anem”. Així que molts ànims i a fer una molt bona feina!

14 Comments:

At 11:00 a. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Molta sort, veig que segueixen alguns dels clàssics de tota la vida que ja els tocaria fer un pensament, però també veig gent nova que és el que necessita el partit i la política en general. Molta sort i endavant. Ens veiem.

 
At 5:19 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Quan arriba el moment de configurar noves comissions executives sempre hi ha tota una sèrie de dubtes que planejen a l'espai. Ara bé, seria un error apostar per una renovació al 100% i crec que ha estat un gran encert la composició de la nova comissió executiva del PSC del Baix Penèdès ja que combina la necessaria renovació amb l'experiència que poden aportar aquelles persones que coneixen de prop aquest òrgan perquè en anteriors mandats han format part del mateix.

Cordialment,

Laia

 
At 5:10 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia, al ver tu escrito no puedo pararme a pensar como es el "entramaliat" como tu dices de los partidos politicos...

Seguro que como dice Miquel siempre ahy los mismos...

Esto es porque no dejan paso a los jovenes y quieren estar por estar y siempre cuidarse de su poltrona

o

Que no hay mucha gente que se implique....

En el caso de los sociatas de la comarca creo que es lo primero...

Además no tenian a otra persona que no estuviera deshabilitada???

Supongo que los equilibrios han hecho poner a esta no? o es que no habia más? va.. hombre que hay rojillos bastante buenos en la comarca....

Bueno todos sabemos que un proceso de este tipo no es un camino de rosas... y el vuestro seguro que tampoco... yo quiero esto, yo te doy lo otro y al final unos cuantos militantes que no se enteran.... no?

Espero que despues de todos los equilibrios que han tenido que hacer "los que que mandan" a la "coordinadora le vaya bien...

Creo que tiene una faena por delante bastante dificil y precisamente no es la faena externa de la comarca sinó la interna....

espero que os vaya bonito "progresistas"

 
At 10:48 p. m., Anonymous Anònim said...

oyee me podeis decir si esta carrera es muy complicada o quee? q yo keria acer ade en un principio pero si esto anke sean dos años mas te dan derecho tambien, pos nose esta mu bien, ke pensais vosotros que la estais haciendo?? (estais en la UAB no?)
perdon q te comente aqui, pero es que como que en el blog otro lo teneis cerrado y yo no tengo blog de estos jaja, si puedes contestame por aqui y ya me ire pasando. gracias.

 
At 11:58 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Aquesta executiva és una mostra palpable de renovació, així que aquí no serveix el típic argument que alguns s’entossudeixen en utilitzar dient que sempre són els mateixos ja que en la present executiva hi ha moltes cares noves. Per cert, no està de més recordar que els càrrecs a nivell orgànic com són tots els membres de l’executiva comarcal no són remunerats, per tant l'argument de la poltrona...cau pel seu propi pes.

Tots aquells militants socialistes del Baix Penedès que ho desitgessin podien presentar una candidatura, ara si només la Dolors Carreras ho va fer, aleshores significa que no hi havia cap altra persona que desitges emprendre aquest ambiciós repte. Així que l’assemblea socialista comarcal com a organ sobirà va tenir l’oportunitat de dir la seva i el 94% dels militants presents a la reunió van avalar la proposta presentada per la cunitenca Dolors Carreras. Estem parlant d’una majoria mooolt sòlida, així que difícilment és qüestionable ja que com a punt de sortida compta amb un ampli i extens recolzament.

Cordialment,

Laia

 
At 12:05 a. m., Blogger Laia Gomis said...

ANÒNIMO ADE+DERECHO

No te preocupes por comentarme aquí, lo importante es tener la oportunidad de intercanviar opiniones así que creo que cualquier espacio es bueno.

Sobre tus preguntas, te voy a ser sincera. La verdad es que personalmente creo que es una muy buena combinación, tienes la oportunidad de conocer dos mundos extraordinarios como el ámbito economico y empresarial y también el mundo jurídico. Estoy en quinto y si volviera a empezar repetiria con la elección, sin pensarmelo dos veces. Ahora bien, no te quiero esconder que el peso académico es importante, la dedicación a la doble licenciatura tiene que ser muy importante para llevarla al día porque el ritmo y la intensidad de clases, trabajos, prácticas y exámenes es importante.

Ahora si te gustan los dos mundos y tienes ganas de iniciar este reto, personalmente te lo recomiendo.

Si necessitas mas informacion o deseas que te comente aspectos más concretos, te puedes poner en contacto enviandome un correo electrónico a la presente dirección: laiagomis@hotmail.com

Cordialmente,

Laia

 
At 11:11 a. m., Anonymous Anònim said...

No sé no sé... es evidente que los puesto son NO renumerados.. pero la cuota de poder, la posición para re-colocarse y el posicionamiento que buscan algunos y algunas (o sea, tranpolín...)... ES PALPABLE...

De verdad crees que una persona que está deshabilitada es la mejor para liderar una comarca que con los problemas que teneis los sociatas... (que no podeis pactar con casi nadie... Arboç, Banyeres, Llorenç, Bellvei.. entre otras) no creo que sea la mejor "lider"

Además, no es palpable que Cunit con ella al mando a vivido y vive de espaldas al Baix Penedès ?

Bien, como dije, espero que os vaya bonito que falta os hace... y ya hablaremos en las proximas... pagareis el pato?

 
At 11:02 p. m., Blogger Laia Gomis said...

La tasca que s'ha de dur a terme en el si de la nostra comarca és molta i intensa, i l'únic requisit per dur-la a terme és tenir moltes ganes.

La Dolors sense cap mena de dubte el compleix i a més ella és una persona amb empenta i amb una gran capacitat de treball i estic convençuda que des de la coordinació comarcal de la comissió executiva farà una gran tasca.

Si quelcom caracteritza el socialisme baixpenedesenc és l'esperit conciliador que existeix entre els militants i simpatitzants socialistes. Així que deixem-nos de fantasmes que hi ha qui vol alenar els mateixos sota extranyes finalitats.

Estic convençuda que aquesta nova comissió executiva treballarà fort i a fons per tirar endavant i impulsar el projecte socialista a la nostra comarca.

Abans de criticar, s'ha de donar un vot de confiança i deixar que transcorri un temps prudencial per tal de poder jutjat el treball realitzat per la pròpia comissió executiva comarcal.

Cordialment,

Laia

 
At 5:04 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia... lo siento mucho pero tus explicacines no se aguantan por ningún lado... De verdad lo siento.

Entérate bién de las cosas antes de publicar. Eres bastante lista para caer en este tema... ni es tanto como dices ni tampoco tan bonito...

Por favor entérate

 
At 5:21 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Antes de escribir cualquier información procuro conocer de cerca aquello que relato en este espacio. No me gustan las habladurias ni tampoco aquella práctica que se empieza a generalizar que consiste en hablar por hablar sin más.

Así que escribo mis percepciones y mis opiniones, el hecho que consten por escrito no implica que gocen de un plus de credibilidad.

Tus comentarios me dan a entender que eres alguna persona que conoce de cerca las características y pecualiaridades del PSC del Baix Penedès, por este motivo te invito públicamente a proporcionar toda la información que conoces. Con toda seguridad sabrás más cosas que yo, así que las podemos compartir, no te parece?

Ahora, no me acuses de proporcionar desinformación a las personas que visitan este espacio. Creo que la información que aquí se publica es rigurosa con la realidad y quizá no te gusta el tono personal de algunos comentarios y apreciaciones, pero esta cuestión nada tiene que ver con la desinformación.

Cordialmente,

Laia

 
At 7:02 p. m., Anonymous Anònim said...

dues questions

una, quanta gent va venir de Cunit per assegurar el suport a la Carreras, ja que sembla que eren nombrosos i calia assegurar el tret

dues: a que endevinem qui anirá ara a la Diputació, amb el Pep Guasch
es ex-alcadessa te relacio amb un cavall ?

 
At 11:26 a. m., Anonymous Anònim said...

Mira que tot això del "socialistos" està entretingut. L'haurem de seguir d'aprop per veure que ens porta el futur. Uns per Conveniencia i altres per llestos tots ens veurem ben lligats de peus i mans.

Manen "els mateixos"a un costat i l'altre i crec que de la llista els 6,7 o 8 primers son més del mateix.

 
At 12:46 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Tots sabem que aquells que juguen amb foc... es poden acabar cremant. De totes maneres, veig que hi ha encès un interessant debat entorn la Comissió Executiva del PSC del Baix Penedès i aquells que em coneixeu, sabeu prou bé que no em mostraré aliena davant aquesta realitat ni tampoc em cansaré de dir la meva opinió vers tots els comentaris que aneu deixant en aquest espai.

L'elecció de la Comissió Executiva del PSC del Baix Penedès va ser un acte obert a la participació de tots aquells militants socialistes que que ho desitgessin. Una vegada el coordinador comarcal sortint va exposar el seu informe de gestió, quan va finalitzar la seva intervenció es va obrir un torn de paraules, ningú va demanar intervenir. A més, quan va ser el moment de demanar candidatures, tan sols se'n va presentar una, en aquell precís moment s'haguessin pogut presentar d'altres i els militants socialistes haguessim decidit.

Les insinuasions que en els comentaris anteriors s'han realitzat diuen molt poc de la persona que ha escrit les mateixes. Tots els militants socialistes del Baix Penedès van ser convocats a l'assemblea d'elecció de l'executiva comarcal, cunit està dins el Baix Penedès, veritat??? Doncs on hi ha el problema??? Em sembla perfecte que molts cunitencs i cunitenques socialistes acudissin aquest important acte, van exercir el seu dret a vot igual que qualsevol militant socialista de la nostra comarca. Que eren un grup nombrós, una evidencia certa però potser hauríem d'aprendre tots plegats del sentit de la responsabilitat en la presa de decisions del nostre partit quan tenen lloc convocatòries. Sempre hi ha els que opten per no acudir, els que ho fan convençuts, altres que senten curiositat i van a treure el cap, aquells que participen com a mers espectadors però no gosen dir res. Ara, la queixa per la queixa i a més efectudada a posteriori és el més senzill.

No entraré a valorar la persona que comparteix mandat a la Diputació de Tarragona perquè a través del teu comentari evidencies prou bé que coneixes millor que jo qui és i com es va decidir, que per cert, es tracta d'una decisió presa fa algun temps, tot sigui dit de passada.

Cordialment,

Laia

 
At 3:53 p. m., Blogger yanmaneee said...

goyard bags
kobe shoes
giannis shoes
supreme
supreme outlet
longchamp handbags
longchamp
supreme shirts
jordan shoes
goyard bags

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home