diumenge, de maig 18, 2008

Port Aventura

El Camp de Tarragona disposa d’importants atractius però entre tots ells s’hi troba un parc temàtic conegut arreu del món, Port Aventura. La veritat és que no sóc massa amant dels parcs d’atraccions però l’espectacular muntatge i la cuidada decoració que existeix en tots els racons de Port Aventura sempre m’ha cridat l’atenció. A més cal esmentar, l’encertada combinació d’atraccions que et deixen sense respiració amb altres més tranquil·les i nombrosos espectacles que converteixen el parc en un reclam especial per a totes les edats.

A més, qualsevol excusa és bona per passar un dia al costat de bons amics, oblidant temporalment les preocupacions estudiantils que ens envaeixen constantment i sense cap mena de dubtes, dilluns mateix tornarem a recuperar.

Així doncs, disposats a passar un cap de setmana diferent, allunyats de la facultat, dels apunts i els manuals vam decidir anar a treure el cap a Port Aventura. Pensàvem que un dissabte de maig que s’havia llevat mig ennuvolat no hi hauria massa gent, la nostra primera previsió va ser errònia ja que malgrat ens trobàvem lluny de les infinites cues pròpies de l’estiu hi havia un nombrós públic.

Tanmateix, tampoc ens vam escapar i ens vam endur una bona remullada. A mig matí els núvols amenaçadors s’imposaven per tot el cel i començava a ploure de manera força abundant. Ens havíem llevat aviat amb una fita, res no ens aturaria, així doncs, estoicament vam aguantar la pluja tot combinant amb algunes atraccions d’aigua per quedar totalment remullats.

Afortunadament, cap a l’hora de dinar, el temps va fer un gir inesperat i el sol s’imposava deixant endarrere la persistent pluja que ens havia posat a prova. Ràpidament, després de dinar vam voler recuperar el ritme per aprofitar tota la tarda que ens quedava per davant, així que convidats pel bon temps vam reprendre amb més ganes la nostra estada al parc.

No ens vam escapar d’haver de fer algunes cues per pujar a les atraccions més especials però la veritat és que lluny de fer-se pesades quan vas tota una colla les cues passen força ràpid ja que aprofites l’estona tot fent petar la xerrada.

Les hores anaven passant i amb elles les energies també s’anaven esgotant ja que fora de l’hora de dinar no vam parar quiets en tot el dia. De retruc l’hora de tancament del parc també s’acostava així que tot esgotant els darrers minuts abans de les vuit del vespre ens acomiadàvem d’una estada molt especial i sobretot molt divertida amb inclemències meteorològiques incloses. Tanmateix, tots plegats marxàvem satisfets, el dia havia passat volant replet de nombroses peripècies i divertides anècdotes, així doncs ens acomiadàvem amb el compromís de tornar-hi!



---------------------------------------------------------------------------------


Junts podem més, el Manifest de Falset

Canviant radicalment de terç, no voldria acabar aquest escrit sense fer una ràpida però obligada referència a la trobada que va tenir lloc ahir a Falset. Els alcaldes i caps de llista del PSC del Camp de Tarragona, acompanyats de diputats i senadors van consensuar el Manifest de Falset per tal de coordinar esforços i treballar conjuntament totes les administracions tot cercant una major eficàcia que reverteixi en benefici dels ciutadans. Ja veieu, mentre alguns gaudíem del nostre oci, tota una sèrie de persones compromeses amb el projecte socialista, treballaven intensament, pensant en tots nosaltres.

6 Comments:

At 3:25 p. m., Blogger Unknown said...

Espectacular dia a Port Aventura! I gran resum, Laia, sense entrar en detalls com la poca puntualitat d'alguns, o els impagaments d'altres.

Tot i això va ser un gran dia, on tots ens ho vam passar molt bé, i ni tan sols la pluja el va espatllar. Ara bé, la resaca també va ser espectacular,eh. Encara alguns tenen efectes secundaris de la jornada al Parc.

En fi, que s'ha de repetir!

 
At 11:32 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies pel comentari Xavi, després dels exàmens haurem de buscar un dia a l'agenda, si potser que faci un dia amb un sol lluent, per gaudir novament d'una estada a Port Aventura. Ben pensat, el temps va ser el factor menys important perquè amb pluja i amb sol ens ho vam passar mb, no hi ha res millor que tenir ganes de gaudir d'un dia especial!

Ja sabeu que sóc de les que s'apunta a un bombardeig, així doncs em quedo amb el compromís de tots plegats de repetir!

Una abraçada!

Laia

 
At 10:33 p. m., Blogger Daniel García Peris said...

Hola Laia,

vull convidar-te a participar a les Jornades de la Penedesfera.

Tal com veuràs al programa a
http://www.penedesfera.cat/jornades-de-la-penedesfera/ a la taula política
tenim el blocaire del PSC pendent de confirmar.

Ho estaven fent des de la Federació de l'Alt Penedès - Garraf del PSC i
després de preguntar a varies persones encara no han trobat un/una blocaire
disponible per les dates de les jornades.

En dir-me la Gemma Urgell que hi anaves a Bellvei Ràdio per la tertúlia blocaire he pensat que seríes una bona ponent a la taula pel teu perfil (PSC, ràdio, universitària, activa
blocaire,...). A més a més equilibraria la taula sumant una persona més del
Baix Penedès i seríes la primera dona de la taula...

T'agrairia que si estàs d'acord a participari ho poguessis confirmar aquesta mateixa nit doncs demà a les 9h haig va el programa impremta i si ho diem més tard d'aquesta hora no sortirà el teu nom.

A l'espera de la teva resposta urgent,

Daniel García Peris

 
At 11:55 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Daniel, gràcies per la invitació, podeu comptar amb mi, estaré encantada de poder participar en aquestes jornades.

Cordialment,

Laia

 
At 1:08 a. m., Blogger Xema said...

Doncs si va ser un dia molt bonic, la veritat.
Feia temps que no gaudia tant en una sortdia per l'estil. Tant de bó poguem quedar més sovint, i anar a diferents llocs.
Jo personalment me n'alegro molt del grup que vam anar(encara que per mi encara faltava el David) i també de ser capaços de riure tant.

Per cert, Xavi, qui va arribar tard?si la Imma va ser super puntual!!! A sobre et fiques amb ella, "ya te vale"
Per cert, et dec 7 euros oi?jeje.
Aquest dissabte et convido al cinema.
Per cert laia, està de més dir-te que esteu convidades al cien semrpe que vulgue o a prendre alguna cosa tots plegats.

Una abraçada

Xema

 
At 8:03 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Xema, també has tingut la temptació de deixar un comentari, sincerament moltes gràcies.

Estic convençuda que després de Port Aventura hi haurà moltíssimes sortides més, només cal tenir empenta, buscar a l'agenda un dia que ens pugui anar més o menys bé a tots i a gaudir!!!

La clau d'aquestes escapades és tenir l'oportunitat d'estar plegats a uns quants quilometres de la universitat, realitzant activitats molt allunyades del món que visualitzem cada dia.

Una abraçada!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home