diumenge, de maig 20, 2007

Video PERQUÈ SOM COM TU


Aquest blog el visiten vendrellencs i vendrellenques també persones de la nostra comarca que tenen possibilitats d'estar en conacte i conèixer de més a prop la realitat que es cou al nostre voltant. No obstant com aquest pretén ser un espai plural i divers, no em vull tancar les portes sinó que prefereixo obri-les de bat a bat perquè totes les persones que ho desitgin puguin conèixer de prop la realitat vendrellenca i per extensió la baixpenedesenca.

És per aquest motiu que us convido a veure el video de la candidata socialista a l'alcaldia del Vendrell, Helena Arribas. Molts no tindreu l'oportunitat de votar-la el proper 27 de maig perquè esteu censats en altres municipis però si cliqueu la direcció següent us apropareu al projecte socialista.

http://helena.municipals2007.com/index.php?page=workspace&ws=21&wp=participa&menu_id=84&video_id=458



El nostre lema és prou clar i evident, PERQUÈ SOM COM TU!!! Així el proper 27 de maig, PERQUÈ SOM COM TU I TU ETS COM NOSALTRES, NECESSITEM EL TEU SUPORT EL DIA 27 DE MAIG VOTA LA CANDIDATURA DEL PSC


PERQUÈ SOM COM TU

10 Comments:

At 1:04 p. m., Anonymous Anònim said...

Ara que ja portem 10 dies suportant la campanya, crec que ja podem dir sense embuts: Visca Catalunya absetencionista!

 
At 12:48 a. m., Anonymous Anònim said...

Has anat al debat de candidats del diari?
Què n'opines?
I del comentari que ha fet el d'iniciativa que ha dit que aquests dies el Vendrell sembla un circ?
Apa ens veiem el diumenge a la tele que m'han dit que tu també hi seràs.
Roger.

 
At 11:06 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Anònim crec que comets un greu error perquè si se'ns brinda l'oportunitat d'escollir els nostres representants crec que no està de més participar en les eleccions i exercir el dret de sufragi.

Roger, no vaig poder anar al debat del diari, em va saber molt de greu però és que una a tot arreu no hi pot estar. Així que m'hauré de conformar en llegir la síntesis que el divendres surti publicada al diari i haure d'anar contrastant diverses opinions per fer-me'n una idea.

Tenia unes qüestions pendents davant la Junta Electoral de Zona del Vendrell i quan vaig acabar era força tard i com no m'agrada anar als llocs quan les coses estan començades vaig aprofitar per arribar-me fins l'Arboç i recolzar a un amic i actualment candidat a l'alcaldia de l'Arboç, el Joan Sans, que celebrava el míting central amb la preencia de Martí Carnicer i la consellera Montse Tura.

Sense més pràmbuls, pots comprovar que no puc expressar-te la meva opinió sobre el reusltat del debat i ens veiem el diumemge a la tele.

Laia

 
At 7:48 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola Laia,
jo et volia fer un comentari sobre el que has escrit de Masllorenç.
Tu ets de Vendrell, doncs jo sóc de Masllorenç, hi he nascut i viscut tota la vida.
Abans de parlar d'un poble del que pel que veig no en saps res, un consell: informa't. Primer informa't de qui està al darrera de la creació de llista a Masllorenç i del per què es presenta.
I després informa't també de les candidatures que s'han presentat en eleccions anteriors i de qui ha estat a l'ajuntament amb anterioritat.
Un cop informada ja pots escriure el que vulguis, però segur que no pensaràs el mateix.
Meri

 
At 1:11 a. m., Blogger Laia Gomis said...

No fa dos dies que m’interessa el Baix Penedès, sinó que a diferència d’altres persones ja fa força anys que procuro conèixer de prop la comarca en la qual visc. Així, que Masllorenç no n’és una excepció perquè disposo de bona informació sobre la peculiar situació d’aquest municipi que no fa massa anys que forma part de la nostra comarca. Sóc conscient que en altres comicis electorals altres formacions polítiques han presentat candidatura a Masllorenç però els socialistes no ha estat així fins a les presents eleccions municipals, d’aquí el meu incís sobre aquest assumpte.

Em sembla que en comptes de donar-me informació potser te l’hauria de facilitar jo a tu perquè sobre el fet d’obtenir una llista potent al municipi de Masllorenç encapçalada per una dona valenta, jove i amb empenta crec que no em pots donar massa lliçons perquè he viscut de prop el procés i conec els ets i els uts del mateix. Ara bé, potser se m'ha escapat alguna qüestió que estaré encantada que m'expliquis.

Tanmateix, el proper 27 de maig el poble decidirà quins representants vol dins el consistori durant els propers quatre anys i no t’oblidis que la pluralitat de forces polítiques sempre és sinònim d’una bona salut democràtica malgrat hi hagi que acostumat a un estil propi d’altres èpoques arrufi el nas davant aquesta nova situació

 
At 11:51 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola Laia,

t'explicaré unes coses de Masllorenç:
la primera és que no m'atreviré a dir que és l'únic, però sí que és un dels pocs de Catalunya on els seus regidors i l'alcalde no cobren ni un euro per prestar els seus serveis al poble, cosa que només ha passat desde que CIU ha estat a l'ajuntament. La vostra canditata pot garantir això?

La segona és que és un dels pocs pobles del Penedès en el qual no hi ha especulació urbanística i en el que no n'hi haurà si continuen els representants que tenim ara. Perquè ha quedat clar que no treballen per calers. Això també ho pot garantir la candidatura socialista?

Tercera, darrera de la creació d'aquest nou grup Per Masllorenç hi ha un dels màxims especuladors del poble, que l'únic que vol és tenir poder a l'ajuntament per omplir la seva butxaca.

Quarta, de tots el integrants a la llista vostra, només dos poden exercir el seu vot a Masllorenç, perquè els altres no hi estan empadronats i molts gairebé no saben ni on és.

Cinquena, la vostra candidata, a Masllorenç hi ha posat els peus ben poc i la gent la coneix pels cartells, pot una persona que no coneix el poble estar-hi al capdavant?

Si vols saber més coses, només cal que preguntis. Per cert, ahir va ser la primera vegada que entrava al teu blog i no sé si mai has escrit res sobre el CIM, ja posats m'agradaria saber-ne la teva opinió.

Meri

 
At 12:21 p. m., Anonymous Anònim said...

Que bé que us ho passeu amb les vostres politiqueries de poble. Avui he sentit una frase que ho expressa clarament: "Ojo con los pueblos que es donde hay la peor leche".

 
At 1:31 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Començaré per la darrera qüestió que proposes, si busques als arxius d'aquest blog constataras que he parlat àmplia i extensament sobre el Logis Penedès i també podràs extreure el meu posicionament al respecte.

Si tornem amb Masllorenç, tan sols afegir que aquest no és l'espai per adreçar preguntes a la candidata socialista a l'alcaldia de Masllorenç. Sé que ha sorprès a més d'un i de dos la nova candidatura i em consta que sou molts els que teniu ganes d'exterioritzar les opinions que exposes però convé que no oblideu alguns petits detalls. En primer lloc jo no sóc ningú per respondre preguntes adreçades a la candidata a l'alcaldia de Masllorenç, potser la meva opinió és una i la seva una altra.

Ara el que si que afegiré és que la nostra candidata coneix Masllorenç més del que alguns es pensen el que passa que l'opció més fàcil és abocar-hi tota una sèrie de crítiques que malgrat la meva joventut ja fa massa anys que sento.

 
At 10:07 p. m., Anonymous Anònim said...

psc ni al vendrell ni enlloc!!

 
At 11:46 a. m., Anonymous Anònim said...

Laia, apart de votar cada 4 anys, a la gent ens agrada coneixer els vostres arguments de prop. Per aixo ens sentim insultats quan feu com el PSC de l'Arboc, que no es va presentar a la taula rodona sobre el CIM i l'AP7. Si teniu arguments solids a favor, estaria be que els compartissiu. Tal com ho porteu, em fa la sensacio que sou els soldats d'un gran aparell, que defenseu sense ni pensar els interessos d'algun peix gros que hi deu haver bastant mes a munt, tot amb tal de fer carrera. Penos, penos...

http://www.noticiestgn.cat/2010/11/23/psc-i-pp-els-grans-absents-en-la-taula-rodona-entre-partits-sobre-el-cim-i-l%E2%80%99a-27/

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home