dijous, de maig 17, 2007

L'Arboç i Masllorenç

Cada dia la feina s'acomula, al matí classe, acte seguit la visita rutinaria a la Junta Electoral de Zona perquè cada dia quan no és una cosa en surt una altra però sempre hi acabo fent cap. La tarda pensava que podria ser tranquil·la però com enmig d’una campanya electoral aquest terme no existeix m’he afegit a dur a terme una activitat entretinguda, cansada però enormement gratificant.

He anat a penjar cartells a Masllorenç, com podeu constar no ho he fet al meu poble, el Vendrell i exposant això potser que algú m’estiri de les orelles però sempre he tingut molt clar que el meu compomís, totes les meves ajudes i col·laboracions no s’acaben dins l’àmbit local sinó que dins la mesura de les meves possibilitats sempre intento que es dirigeixin vers a tots els municipis del Baix Penedès.

Si el passat dimcres dins la meva ruta del Baix Penedès vaig fer cap a l’Arboç quan en principi no ho tenia previst perquè novament la Junta Electoral em va partir la tarda i com s’acostuma a dir popularment “no hay mal que por bien no venga” vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la visita que Manuela de Madre acompanyada del Xavi Sabaté va dur a terme a l’Arboç.

Així els arbocens i les arbocenques que ho van desitjar van tenir l’oportunitat d’intercanviar unes paraules i conversar amb una gran persona com és la Manuela, tota ella desprèn vitalitat i energia malgrat aquests dies de campanya la malatia que pateix s’accentua per l’intens ritme de vida en el qual es troba i al capvespre l’esgotament apareix irremeiablement.



Ara bé, tornant a Masllorenç perquè com m’acostuma a passar me’n vaig per les branques, vaig voler anar a donar un cop de mà a la nostra candidata a l’alcaldia de Masllorenç, la Núria. Aquells que no coneixeu la realitat d’aquest petit poble del Baix Penedès, dir-vos que actualment al consistori hi ha set regidors i tots ells estan ocupats per CiU, no hi ha oposició. Per primera vegada a la història, les persones progressistes hem pogut reunir un bon grup de companys i companyes per dur a terme una candidatura electoral potent que rep la denominació JUNTS PER MASLLORENÇ-PROGRÉS MUNICIPAL, la qual està encapçalada per una dona jove i molt il·lusionada amb el projecte, la Núria.

A més, també és una fita històrica que els socialistes baixpenedesencs presentem llistes a tots els municipis que conformen la nostra comarca, una tasca que no ha estat gens fàcil però que avui és UNA REALITAT!

Així que ens vam aplegar uns quants per anar a enganxar cartells, si bé és cert que formàvem un petit equip vam passar la tarda rient i crec que ha estat una bona experiència. El nostre diputat a Madrid, l’Ernest, no s’ho ha pensat dues vegades i s’ha enfilat a l’escala però el veterà Pep Guasch ens ha demostrat la mà dreta que té penjant cartells. La Núria i jo aprofitavem per anar a buscar cartells al cotxe i col·laborar una mica en aquesta tasca que cap de les dues havíem fet.
El resultat final ha estat molt bé, els cartells fan molt de goig i donen un aire diferent i especial al conjunt de Masllorenç. No he de negar que hi havia qui ens mirava estranyats mentre penjàvem els cartells però espero que d’aquí uns dies els cartells no desapareguin per art de màgia perquè la democràcia, la tolerància i el respecte per tots els partits polítics ha de ser una pràctica pròpia de totes les campanya electorals i Masllorenç no serà una excepció.