dijous, de maig 10, 2007

Una Santa Oliva per viure i conviure

Les males llengües comencen a especular sobre l'absència d'un escrit en el meu blog que parli sobre la presentació de la candidatura socialista a l'alcaldia de Santa Oliva. He tingut l'oportunitat de comentar-ho en diverses ocasions alguna de les quals no he dubtat fer-ho públicament davant un nombrós auditori perquè hi ha qui encara aquestes eleccions des d'un gran nerviosisme. Si volen un consell, els recomanaria a tots ells que es prenguessin les coses amb més calma i en comptes de fer corre rumors falsos basats en mentides infundades, més val que comencin a treballar per explicar les propostes que presenten davant la ciutadania en comptes d'inventar historietes que no condueixen enlloc.

Si s'han de quedar més tranquils, els diré a tots aquells que estan molt preocupats perquè no he escrit res respecte la presentació de la candidatura socialista a l'alcaldia de Santa Oliva fins el dia d'avui es deu per diversos motius. En primer lloc, descartar les discrepances ni tampoc perquè els vulgui boicotejar com algú s'ha atrevit a dir... mira que és absurd això, però en fi... hi ha qui se les empensa totes.

Aquests són uns dies en els quals la feina s’acumula, no només des del punt de vista polític on treballo de manera incessant perquè les coses puguin sortir el millor possible sinó que aquest fet li hem de sumar que ens trobem a la recta final del curs, els exàmens ja comencen a treure el nas per la finestra i que ningú oblidi que la meva prioritat en aquests moments són els meus estudis.

Així que abans que aquesta mitja nit comenci la campanya electoral volia escriure una breu reflexió ara que tinc un petit espai de temps. En primer lloc destacar que la presentació va ser tot un èxit, la sala es va quedar petita i les persones que van organitzar l'acte van haver d'anar a buscar més cadires perquè l'assistència de públic va superar les ambicioses expectatives dels membres de l'organització.

Les noves tecnologies van estar presents a l'acte perquè a través d'un parell de videos confeccionats amb una gran cura i delicadesa ens van aproximar a tots els assistents el perfil de la nostra companya i amiga, l'actual alcaldessa i novament candidata socialista a l'alcaldia de Santa Oliva, Cristina Carrerras.

No obstant, els elements tradicionals de les presentacions de les candidatures també es trobaven presents i un a un van anar pujant dalt de l'escenari totes les persones que integren una candidatura on les cares joves són les més freqüents, tota una aposta que desprèn la gran confiança que la candidata atorga vers les persones més joves.


L'acte va comptar amb més de dues-centes persones, entre les quals podíem apreciar moltes cares conegudes com ara la presència del nostre primer secretari al Camp de Tarragona i delegat del govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, el secretari general d'economia i finances, Martí Carnicer, el diputat a Madrid, Ernest Benito, el diputat a la Diputació de Tarragona i primer secretari del PSC del Baix Penedès, Pep Guasch, nombrosos regidors i regidores socialistes del Baix Penedès així com també candidats i candidates a les properes eleccions municipals.

La Cristina Carreras ens ha demostrat durant aquests quatre anys que ha estat al capdavant del consistori una gran capacitat de gestió fonamentada amb un elevat nivell d'exigència i rigor, tots ells valors imprescindibles en el dia a dia de la vida municipal. Estic convençuda que el proper 27 de maig les urnes li revalidaran la confiança que li van atorgar ara fa quatre anys perquè la Cristina Carreras serà l’única persona que podrà garantir:



UNA SANTA OLIVA PER VIURE I CONVIURE

http://cristinacarreras.municipals2007.cat

1 Comments:

At 1:52 p. m., Anonymous Anònim said...

Aquesta tia és una lladre de sòl públic... Sembla estrany que el PSC no tingui valor per presentar algú que planifiqui urbanísticament aquest poble que està deixat de la mà de Déu en aquest aspecte. Tant costa veure que Santa Oliva és un poble desestructurat urbanísticament, amb un nivell de cohesió social baixíssim, amb una vida social i cultural quasi bé nul·la...? Ho teniu davant dels morros i ni ho veieu. Aquest poble necessita algú que li dongui un impuls social i cultural, i que moderi el seu creixement. Ah, i persones que no es lucrin a costa dels recursos urbanístics del municipi, que això d'estar tocant al Vendrell se us ha encomanat!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home