dijous, d’abril 19, 2007

Acte de presentació d'Imma Costa



Avui no m’he volgut perdre la presentació d’una persona que admiro profundament, una dona amb fortes conviccions ideològiques, alcaldessa d’un petit però no per aquest fet menys important municipi, estic parlant de l’alcaldessa del Montmell, IMMA COSTA.

L’acte es trobava ple a vessar, molts veïns i veïnes del Montmell s’han desplaçat fins a la Sala del Síndicat del Montmell per compartir una estona de la tarda amb la candidata socialista a l’alcaldia del Montmell, Imma Costa. A més, aprofitant l’avinentesa hem pogut conèixer el conjunt de la candidatura i les propostes de futur que volen engegar si la ciutadania els hi diposita la confiança.

L’alcaldable socialista a l’ajuntament de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat l’encarregat de dur a terme una brillant presentació de la candidata. No obstant, el Pep Fèlix no ha estat l’únic en intervenir perquè un altre Pep, en aquest cas el Guasch, alcalde del Montmell durant 12 anys i actual regidor del consisistori ens ha recordat a tots els presents el fort vincle que l'Imma té amb el consistori perquè ella primer va ser administrativa, uns anys després va ser secretaria de l'ajuntament del Montmell, posteriorment regidora i en aquests moments és l'alcaldessa.

Nombrosos companys i companyes socialistes d’arreu de la comarca no han volgut faltar a la cita, i és per aquest motiu que entre el públic assistent podíem apreciar la presència de regidors del consistori vendrellenc, l’alcaldessa del Vendrell, Helena Arribas, la de Santa Oliva, Cristina Carrerras, l’alcaldable socialista per Calafell, Jordi Sánchez i el diputat al Congrés, Ernest Benito.

A l'inici d'aquest escrit podeu trobar la pàgina web de la candidata socialista a l’alcaldia del Montmell, Imma Costa, pels despistats: http://immacosta.municipals2007.cat/


Les fotografies sempre capten bons moments i aquest és un d'ells, estic al costat de tres magnífiques persones que estic convençuda que el proper 27 de maig obtindran la confiança dels ciutadans de Tarragona, el Montmell i Santa Oliva.

1 Comments:

At 10:29 a. m., Anonymous Anònim said...

Laia!
Bones, sóc el Banach, de tant en tant passo a veure com va la teva carrera i veig que va molt bé i me n'alegro molt.
Però una cosa, que el Montmell és el municipi més gran de la comarca! jejeje
Buenu, un altre dia a veure si escric més i ens fotem uns piques com "antaño" jajajaj Enga, un petó i molta sort.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home