dilluns, de novembre 09, 2009

IV Convenció Municipal del PSC


Els caps de setmana esdevenen un parèntesi al ritme frenètic que el dia a dia durant la setmana ens comporta. Tanmateix, el passat dissabte va ser una excepció i el motiu que provocava aquest canvi va ser la celebració de la IV Convenció Municipal del PSC.

Les meves fermes conviccions ideològiques arrelades i fonamentades sobre la base del socialisme conjuntament amb el meu compromís em portaven a compartir tot el dissabte amb més de 1800 companys i companyes que ens desplaçàvem des d’arreu de Catalunya per trobar-nos al Palau de Congressos i compartir un intens dia de treball.

En aquests dies, no ens podem mostrar aliens a la realitat i els casos de corrupció planen sobre l’actualitat. Així que abans de res, incideixo en una qüestió perquè ningú dugui a terme lectures oportunistes. Des de la Secretaria de Política Municipal del PSC fa mesos que s’està treballant en la preparació i l’organització d’aquesta convenció. Així, que el passat dissabte els socialistes no ens vam reunir a parlar dels nostres problemes sinó més aviat vam decidir abordar els problemes que afecten als ciutadans.

No obstant, a diferència d’altres formacions polítiques, nosaltres no mirem cap un altre costat i una de les resolucions que vam aprovar va ser precisament una resolució de condemna frontal vers la corrupció.

Personalment, em sento orgullosa de pertànyer a un partit amb una llarga tradició històrica que compta amb uns sòlids principis i valors que estic convençuda que ningú farà trontollar malgrat existeixin actituds irresponsables i vergonyoses focalitzades en una sèrie d’individus.


Solucions locals als nous reptes va ser el títol que encapçalava la nostra convenció i entorn aquesta realitat vam estar treballant tot el dissabte. Concretament, vaig estar presenti i vaig assistir a la Comissió que abordava l’Espai Públic i la Convivència. Més de 500 esmenes es van presentar al document marc i durant tota la jornada del dissabte vam estar analitzant, comentant i debatent l’essència de totes elles amb l’única finalitat d’enriquir la ponència marc.

El municipalisme és en essència, l’ADN del PSC, un valor implícit a la nostra ideologia que condueix a milers de persones que estimen amb passió els valors de la igualtat, la llibertat i la fraternitat a treballar dia a dia, des de la proximitat a millorar el benestar dels ciutadans i a transformar els nostres pobles, viles i ciutats.

2 Comments:

At 4:46 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Si a transformar viles i ciutats que ja toca. aqui tots viuen del copy paste

 
At 2:16 a. m., Anonymous Anònim said...

zelo intiresno, hvala

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home