dimecres, d’octubre 07, 2009

Sessió plenària...



Abans d’anar a dormir, aprofito per repassar diverses qüestions, entre totes elles, avui destaco la lectura de l’ordre del dia del ple que demà dijous 8 d’octubre es celebrarà a l’Ajuntament del Vendrell. Després de llegir detingudament els catorze punts que s’abordaran durant la sessió plenària extrec una ràpida conclusió, la paràlisi d’aquest equip de govern. Un fet que s’evidencia davant manca de propostes que l’equip de govern aporta al ple, simplement eleven a la sessió plenària acords adoptats a la junta de govern perquè siguin ratificats en ple així com també propostes d’acceptacions de subvencions d’altres administracions. On estan els projectes de l’equip de govern? Potser el seu silenci es deu al fet que no en tenen?

A més, destacar que una vegada més, el ple es celebrarà a les nou del matí. Un fet que es contradiu amb la declaració expressa que l’alcalde del Vendrell va realitzar en la segona sessió plenària de la present legislatura. Per a molts queda molt llunyana aquesta data però si recorrem a la pàgina 7 de l’acta de la sessió plenària celebrada el 5 de juliol del 2007, pàgina 7 de l’acta de la sessió plenària celebrada el 5 de juliol del 2007, veiem com Benet Jané va manifestar que els plens es celebrarien el segon dijous de cada mes a les 19h. Des de fa diversos mesos aquest compromís s’ha incomplert de manera reiterada i manifesta.

Una mostra més de la voluntat ocultista pròpia d’un equip de govern que aposta per celebrar les sessions plenàries en un horari en el qual els ciutadans treballen i així no poden seguir el desenvolupament del ple. Les declaracions de bones intencions són molt interessants i de cara a l’opinió pública marquen una tendència però quan arriba el moment de la veritat, constatem que només queden en això, simples declaracions plasmades en una acta plenària i que sense cap mena de mirament s’incompleix de manera constant i sistemàtica.

3 Comments:

At 5:47 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

aquesta està en feta en horari laboral.

 
At 7:37 p. m., Anonymous Anònim said...

si la memoria no erra, fins l'any 1.995, els plens es feien al vespre. El Benet va canviar aquesta costum, que aquesta legislatura ha repres... pero la Helena, tampoc feia els plens al vespre.
Tothom s'empara en la conciliació de la vida laboral i familiar per furtar la participació en els plens, tret dels estomacs agraits i els alliberats a sou

cal una regeneració de tots els grups, el benet i els seus, l'helema i els seus, l'eladi hi porten massa anys, i els altres bé que voleu que us digui.. hi son, serveixen per a quelcom que no sigui avergonyir els vendrellencs.

Laia, si els teus tornen als origens, potser els tornarem a votar

 
At 12:56 a. m., Anonymous Salvador del Vendrell said...

Laia,

A mi també em fa gràcia perquè l'Helena i el seu equip de govern tampoc és que van posar els plens en hores "normals".

Siguem una mica també autocrítics ja que tu també en formes part de la comunitat socialista del PSC. No val sempre criticar però no sabar-se criticar a un mateix.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home