dimecres, de juny 03, 2009

Tens una oportunitat...no la deixis escapar!


Els socialistes vendrellencs durant aquests dies de campanya intentem exposar i donar a conèixer tota una sèrie de motius cabdals perquè el proper diumenge 7 de juny els vendrellencs i les vendrellenques acudeixin a votar.

Diverses són les activitats que hem organitzat al llarg d’aquests dies de campanya, un treball conjunt entre el Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament del Vendrell i l’Executiva del PSC del Vendrell realitzant visites a diversos establiments i comerços de la vila així com també el tradicional porta a porta sense oblidar la paradeta que el PSC del Vendrell instal·la als carrer dels cafè els divendres al matí. Un espai que a diferència d’altres formacions polítiques s’ha consolidat en els darrers mesos perquè els socialistes no esperem l’arribada d’unes eleccions per deixar-nos veure al carrer sinó que ja fa un cert temps que periòdicament organitzem una paradeta per donar a conèixer informació, estar al costat dels ciutadans i atendre tots els dubtes i les inquietuds que el vendrellencs i les vendrellenques exposen quan passegen pel carrer.


El proper diumenge 7 de juny tindran lloc les eleccions al Parlament Europeu i els socialistes vendrellencs som conscients de la importància d’aquesta comptesa electoral. No només ho declarem en els nostres discursos sinó que ho demostrem de manera palpable a través de la creació d’un butlletí monogràfic en clau europea. Des del PSC del Vendrell, volíem posar el nostre granet de sorra en matèria de pedagogia en clau europea i entre moltes idees que vam estar analitzant finalment ens vam decantar per l’elaboració del butlletí que a continuació us adjunto.

Només queden tres dies de campanya i s’han d’intensificar els esforços per fer arribar a tots els ciutadans la importància d’acudir aquestes eleccions. Els acords i les decisions que es prenen en el marc europeu ens afecten a tots nosaltres, diumenge tenim l’oportunitat d’escollir el nostre model d’Europa, no la deixem escapar!

4 Comments:

At 10:12 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola Laia.

Ja que no has respost als nombrosos comentaris del post anterior, podries en aquest dir perquè hauríem de votar al PSC-PSOE, enlloc dels altres partits (PP, CiU, ICV i ERC). Què té el PSC-PSOE de positiu que no tinguin els altres per tal que jo els doni el meu vot?

Estic segur que una socialista convençuda com tu no tindrà problema en fer aquest petit repàs.

Que vagi bé!

 
At 8:34 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Normalment intento donar resposta a tots els comentaris que es formulen en aquest espai però m'heu de donar una mica de marge de maniobra.

En aquests moments tinc una càrrega de feina força important, més enllà de les qüestions polítiques i no puc estar atenta al 100% en aquest espai. En comptes de deixar anar quatre frases i llestos, m'agrada raonar totes les meves exposicions i si no he contestat encara és perquè no he trobat el moment per fer-ho, ara no dubtis que donaré resposta a totes les qüestions planetjades al comentari anterior i també al present escrit.

Moltes gràcies!

Laia

 
At 7:32 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Anònim, aprofito un petit espai de temps lliure que tinc i miro de donar resposta a la teva qüestió.

El partit socialista té una sèrie d'elements propis i característics de la nostra formació política. No vull reproduir aquí el nostre ideari perquè seria molt extens però crec que paraules inherents al socialisme són la lluita per la igualtat, la justicia social, el progrés de la societat i estar al costat dels que més ho necessiten i des de totes les administracions fer possible polítiques socials que redueixin les desigualtats existent a la nostra societat.

Ara bé, allò que t'interessa és en clau europea, doncs el més important és que el vot al partit dels socialistes permetrà fer un canvi de rumb a les polítiques conservadores que en aquests moments es duen a terme en l'àmbit europeu.

A més, els socialistes som els únics que presentem un programa electoral comú a tota la Unió Europea, un element que demostra el nostre europeisme. No només parlem d'Europa i destaquem la seva importància sinó que quan és el moment de demostrar el nostre compromís ho realitzem de manera palpable.

Aquests són alguns arguments, te'n podria donar molts més però crec que són raons de pes per votar el proper 7 de juny al partit socialista.

Cordialment,

Laia

 
At 7:33 p. m., Anonymous Anònim said...

Si bé que no et nego que això que diguis sigui més o menys cert, el que trobo una raó de pes per no votar socialistes en aquestes europees és el tipus de campanya que han dut a terme, extrapolable també al cas del PP.

Penso doncs, en aquest sentit, que votar-los, a un o a l'altre, seria legitimar i recompensar una campanya bruta, basada no en les virtuts del partit, en els seus objectius o en el seu programa, sinó en desacreditar l'altre,
a través de qualsevol mitjà.
És cert que aquesta és una tipologia de campanya, legal, possible i segurament més eficaç que alguna altra, però des del punt de vista social i fins i tot democràtic, crec que no hauria de ser tolerada, i que per tant, s'hauria de castigar a l'hora de dipositar el vot.
No volem que se'ns digui com de dolents són els altres, que sens expliquin les míseries del Vidal-Quadras o de qui sigui (i això també va per l'amic Junqueras),
penso que el que cal és explicar en primer lloc què és Europa, què
pot aportar un partit concret a Europa i tots aquells projectes
que es pretenen dur a terme.

I a més, encara penso una altra cosa: Maria Badia no ha sigut un encert.
No tinc el gust de conèixer-la ni res, parlo des del punt de vista estrictament mediàtic, que és segurament el punt de vista des d'on molta gent decidirà el vot.
El paper que féu en el debat a TV3 va ser bastant pobre. Fins i tot, asseguraria que Vidal-Quadras estigué molt més pletòric.
A l'hora de buscar un candidat/ada, penso que no només cal mirar la seva trajectòria política, eficiència i demés, si no que també és molt important el do de la paraula, l'oratòria, el conectar amb les masses, el carisma, etc.. i d'això, Maria Badia, no en té res, fet que segurament farà perdre molts vots.

El nou anònim

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home