diumenge, de maig 31, 2009

Míting eleccions europees a Tarragona



Arriba el cap de setmana, un parell de dies en els quals el ritme de treball es redueix, ara bé en campanya electoral no existeixen diferències entre els dies festius i laborables. El dissabte, a mig matí, els socialistes baixpenedesencs ens desplaçàvem fins a Tarragona, no ens volíem perdre el míting central de campanya a les comarques tarragonines i cap al Tinglado del Port de Tarragona faltava gent!!!

En comptes de desplaçar-nos cadascú de nosaltres amb el cotxe particular, el PSC del Baix Penedès organitzava un autocar i així tots plegats acudíem al míting. Personalment crec que es tracta d’una bona idea, més enllà de les qüestions pràctiques i les facilitats que comporta agafar un autocar i oblidar-se de cercar aparcament i altres elements purament organitzatius, penso que el fet d’anar tots plegats amb l’autocar et permet parlar amb els companys i companyes més enllà de l’àmbit estrictament polític i intens de les reunions, en un to més lúdic, una vessant més distesa, molt necessària dins les organitzacions polítiques.

Els socialistes baixpenedesencs arribem força abans de l’hora prevista de l’inici de l’acte, un fet que ens permet poder agafar lloc i mentre esperem que comenci el míting doncs gaudim de l’oportunitat d’intercanviar paraules, parers i impressions amb companys i companyes que també s’han desplaçat fins a Tarragona per sentir les reflexions de Celestino Corbacho, Maria Badia i José Montilla.

Precisament, els moments d’espera són una bona oportunitat per saludar a companys i a companyes d’altres municipis, des de simpatitzants, militants fins arribar a persones amb responsabilitats i càrrecs orgànics i/o institucionals. En el fons, sempre he pensat que aquesta és una pràctica saludable que crec que no hauríem de perdre mai. Parlant amb uns i altres, acabes perdent la noció del temps i sense ser conscient els minuts passen així que una mica més tard del previst, el primer secretari del PSC de la Federació de Tarragona, Xavier Sabaté, és l’encarregat d’obrir l’acte amb una curta intervenció però molt efusiva destacant la importància de les eleccions del proper diumenge 7 de juny.

Xavier Sabaté
El relleu del Xavi, el pren el Ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho que no dubta en ressaltar la complexa situació econòmica en la qual es troba el nostre país però ressalta el caràcter global d’aquesta realitat perquè no és un tret únic i exclusiu del nostre país sinó que els nostres països veïns es troben en una situació similar a la nostra. Així doncs, Corbacho, destaca que aquesta crisi planteja reptes globals perquè es tracta d’una crisi global i Europa s’ha de construir des de la fortalesa, el procés de construcció parteix de dues perspectives, d’una banda aquella fonamentada en el conservadorisme o bé l’aposta de l’esquerra amb tots els reptes de futur. Els socialistes, no ho dubtem, ho tenim molt clar i apostem per la darrera opció.

Celestino Corbacho

La nostra candidata, Maria Badia, des d’una perspectiva història ens recorda la importància i la transcendència que en el nostre país va suposar l’entrada a la Comunitat Econòmica Europa, l’any 1986. Precisament, gràcies a la nostra incorporació a Europa hem pogut construir l’estat del Benestar que avui en dia tots coneixem i els nombrosos fons europeus han ajudat a la projecció de les nostres viles i ciutats.


Maria Badia


En clau més estrictament europea, Maria Badia, destaca que els socialistes sempre hem cregut amb la importància que la Unió Europea té en les nostres vides, un fet diferenciador vers la resta de formacions polítiques i un fet palpable d’aquesta realitat és que els socialistes ens presentem aquestes eleccions amb un programa únic arreu d’Europa. La resta de formacions polítiques s’entretenen en barrejar aquesta campanya elements propis de les cambres legislatives catalanes i/o espanyoles, aquests dies tots hauríem de parlar d’Europa, de la seva trascendència, de l’activitat que es duu a terme al Parlament Europeu i no plantejar aquestes eleccions en clau interna com alguns partits s’entossudeixen en realitzar.

Ara bé, com molt bé ha exposat Badia, mentre hi ha qui es passa el dia parlant i parlant, presentant infinitats de propostes per fer veure que tenen molts projectes en clau europea, aquests difícilment es convertiran en una realitat si no van acompanyats d’un treball. Els socialistes, parlem, proposem, exposem propostes i treballem, un fet diferenciador.


José Montilla

José Montilla, va ser el darrer en intervenir i durant la seva exposició va abordar diverses qüestions però va fer un èmfasi especial en relació a la nostra candidata Maria Badia, tot recordant que en els moments claus els socialistes sempre estem a l’alçada de les circumstàncies. Maria Badia és l’única candidata que va votar a favor de l’Estatut i de la Constitució Europea, un fet que cap altre candidat pot exposar.

Alguns dels assistents baixpenedesencs al míting, Isa, gràcies per la foto!

Avui, ens trobem a una setmana de les eleccions europees, durant aquests dies toca treballar amb més energia que mai per difondre el projecte europeu. Els socialistes vendrellencs durant aquesta setmana continuarem amb el porta a porta, aproximant als nostres veïns i veïnes la importància d’acudir el proper 7 de juny a les urnes i el divendres al matí, com ja és tradició, ens trobareu al carrer dels cafès repartint vots i el butlletí monogràfic que l’agrupació del PSC del Vendrell ha realitzat en clau europea.

11 Comments:

At 11:07 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Una setmana durilla

 
At 2:31 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Tens raó Miquel, però si t'he de ser sincera, quan creus en allò que fas, sense pensar-t'ho t'impliques al màxim per impulsar i tirar endavant un projecte compartit per molts ciutadans.

A més, si ho fas amb molt bona companyia doncs aquestes tasques no es fan tan feixugues. Aprens d'aquells més veterans, així com també intentes aprendre dels teus propis errors. El més important és que quan s'acaba el dia, hagis descobert alguna cosa que desconeixes o bé haver après quelcom.

Aquesta setmana és la recta final que acabarà amb una jornada intensa el proper 7 de juny, obertura dels col·legis, desenvolupament de la jornada i finalment l'escrutini posarà punt i final a uns dies d'intensa activitat.

Cordialment,

Laia

 
At 4:33 a. m., Anonymous Anònim said...

Campanya recomanada
___________________

Hola soc de PSC, socialista em diuen. Demano el vot pel psoe, un gran partit que defensa els treballadors. També defensa els drets individuals i de llibertat d'expressió, veritat que es bona la llei de partits? i per acabar, els sociates som gent com cal, honestos amb principis." Si no hi vas millor, perquè pactarem amb el PP a on calgui i si es a EUSKAL HERRIA Millor"!

Visca el socialisme i la dignitat!
,Visca els ERO's i la guardia civil.

Visca Catalunya, visc a cataluña
jajajaja

Del cupero dolent!
una coseta, que us ha passat a vilafranca? que les CUP us han fotut fora de l'ajuntament???

 
At 10:19 a. m., Anonymous Anònim said...

Jo abans simpatitzava amb els socialistes, però amb el temps i la seva incompetència, m'han arribat a cansar.

De què serveixen el 25 diputats del PSC a Madrid si sempre acaben votant el que mani el PSOE? Això sí que són fets i no paraules.

Tu demanes el vot pel PSOE, per la Magdalena Álvarez, per tal que ens faci un tren que travessi els Pirineus i entri per Aragó i a Catalunya triguem 25 anys a veure el corredor del Mediterrani? Aquest partit al qual et veig tan implicada, que és qui més anys ha governat a Espanya, ha fe una xarxa de trens on Catalunya hi ha aparegut quan ja se li han acabat les altres opcions (en Felipe i l'Alfonso devien necessitar urgentment l'AVE per anar a Sevilla...).

De veritat creus que López Aguilar (qui va plagiar el progrma electoral de Ciutadans) quan va anar a les autonòmiques de les Canàries), Jáuregui i Magdalena Álvarez defensaran millor els interesos de Catalunya quen el Romeva, el Junqueras o el Tremosa? i la Maria Badia ja sabem què faràs, exactement el mateix que fan els 25 diputats del PSOE escollits a Catalunya amb el pseudònim de PSC i votar el que li manin.

Laia, amb el teu nivell, no sé com pot estar en un partit que fa tanta pudor i que insulta a la intel·ligència dels que els voten. És indigne les últimes campanyes que han fet (les generals, i les europees), és que no teniu res a proposar a part de què si no s'us vota a vosaltres,venen els altres? Segurament aquesta mena de campanye "rastreres" enreden a la vostra massa electoral, però no us fa vergonya?

Els fet i no les paraulest fan que em sorprengui que estiguis en aquest partit.

Bon dia, sort en els exàmens i pel bé de tots, que la Sra. Badia no la voti ningú.

 
At 8:44 p. m., Anonymous marc said...

Anonims, vinga a votar tots a l'Alejo", aquest ens fara treballar les 65 hores i ens ho resoldra tot.

 
At 11:11 p. m., Anonymous Anònim said...

Ei! Amb optimisme, per la pau i la llibertat votaré a INICIATIVA INTERNACIONALISTA!! Mireu qui va als mítings dels socialistes i els peperos: gent gran i gent que pensa xupar del sistema!! (votaré si els amics de la Laia no il·legalitzen la llista a última hora) jiji

 
At 1:15 a. m., Anonymous Anònim said...

anonim, jo no votaré II, perque només voto partits catalans catalanistes i d'esquerres.
La pena es que les CUP no de moment ens podem presentar pero tot arribarà.
anonim, els del pp i psoe no xupen del sistema, SON EL SISTEMA. Ells promulguen lleis, prohibeixen partits, il.legalitzen idees, etc

Dret a Autodeerminació NO, Dret a la Xenofobia i Feixisme SI. Saps quan partits ultradretans es presenten a les europees?

Falange Española Jons
Falange Autentica
DN
Libertas
AES
MSR
etc

i en les seves files, molts condemnats per assassinats. Entre ells, el que va matar en GUILLEM AGULLÓ al País Valencià.

Aquest es el país dels sociates i els peperos. Tirar un coctel molotov a un banc 7 anys de presó, escriure una carta on posi Gora euskal herria askatu eta socialismoa, 2 anys de presó. Mata un Català 5 anys de presó.

El meu avi em va dir ( per desgràcia ja mort), nen la dignitat es una cosa que si la perds no la recuperas.Sigues digne del que ets. El PSC fa tant temps que la va perdre que al mirar enrera ni la veu.

Cup-ero dolent

 
At 1:21 a. m., Anonymous Anònim said...

marc votar PSOE es votar Alejo. Com a mínim ells tenen els collons de dir les coses a la cara. El PSOE es tant pro-capitalista com el pp i de fet, totes les seves campanyes acaben coincidin.

- Incentivar el consum
- Flexibilització de l'acomiadament.
- Permisivitat amb les empreses en els ERE's
- Suport a les multinacionals automobilistiques....
- Subvenció de les constructores. Tots els pobles i ciutats amb els carrers aixecats pelr l'ajut a les constructores.
....
....
....

a qui voleu enganyar?

 
At 3:07 p. m., Anonymous Anònim said...

Sóc el segon anònim, i responent al marc: no, no votaré a l'Alejo, que encara que sigui un carca i de la linia dura del PP em sembla bastant més competent que la Sra. Badia i mig PSOE junt, però no el votaré perquè farà tant per mi com el PSOE, és a dir, res.

I com ja han dit per aquí dalt, almenys el PP diu les coses a la cara, que jo recordo el Zapatero prometent la lluna i després encara tenim el finançament per decidir, i això que l'Estatut va ser retallat a Madrid.

PP i PSOE són el mateix respecte als interessos Catalunya, l'un fent de "poli malo" i l'altre de "poli bueno".

 
At 11:12 p. m., Anonymous Anònim said...

cuperillo dolent:
1. dono per fet que tu no ets els gran cupero que viu del cuento, i tots ens entenem.
2. A Catalunya han guanya els socialistes, i sí caldra revisar temes, però han guanyat...la cup en quin poble d'interior deies que havia fet alguna cosa?
3.insultar és fàcil construir des del diàleg només ho saben fer alguns.
4. Auuuu a dormir amb el teu guardia civil!

 
At 9:08 p. m., Anonymous Anònim said...

Cupero dolent, el teu comentari et traeix. Hauries de fer algun curset de PNL. Dius que: "les CUP us han fotut fora de l'ajuntament???" SI TO FOSSIS DE LES CUP DIRIES "LES CUP US HEM FOTUT FORA DE L'AJUNTAMENT: veus la diferència? que poc en tens de CUP i quant d'instigador nazi emprant les tècniques més vils...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home