dissabte, de maig 23, 2009

Comença la campanya...



Els socialistes vendrellencs tenim un sa costum inherent a l’inici de totes les campanyes electorals. La nit que donarà el tret de sortida als quinze dies de campanya ens reunim al local del partit i tots els companys i les companyes sopem plegats, moment ideal per conversar tranquil·lament i quan s’apropen les dotze de la nit ens dirigim al lloc tradicional on els socialistes vendrellencs sempre comencem les campanyes, a la plaça Pep Jai.

L’inici de la campanya de les eleccions europees no ha estat una excepció i dijous a la nit, l’agrupació del PSC del Vendrell va donar el tret de sortida a la campanya de les eleccions al Parlament Europeu. El nostre primer secretari, Ernest Benito, acompanyat de la Presidenta del Grup Municipal Socialista i del Secretari General d’Economia i Finances, Martí Carnicer, van procedir a l’enganxada del primer cartell de campanya.

Pel carrer segurament haureu vist les pancartes i els cartells de la campanya socialista, elles giren entorn d’Aznar, Bush i Berlusconi, un exemple que desemmascara i evidencia la cara de la dreta més dura i antieuropea. Anit, vaig tenir l’oportunitat de comentar amb els meus companys i companyes socialistes que personalment aquest estil de campanya no m’apassiona. Crec que podríem potenciar moltes altres vessants, hi ha molt treball en matèria de pedagogia en clau europea i si bé és cert que el triomf de la dreta a Europa porta de la mà els valors que aquests líders polítics defensen a ultrança, monopolitzar tota la campanya vers aquesta vessant, personalment no m’acaba de convèncer.



No obstant, els experts i els entenedors en la matèria imagino que tindran suficients explicacions i argumentacions de pes per haver ideat la campanya en aquest sentit, així que la meva opinió és precisament això, una opinió sense major importància ni rellevància.

Els socialistes vendrellencs som uns europeus convençuts, durant aquests dies de campanya aprofitarem totes les oportunitats que se’ns presentin per informar als ciutadans sobre la importància que té el fet d’acudir a les urnes el proper diumenge 7 de juny.


Intentaré acompanyar i ajudar als meus companys sempre que pugui tot i que he de reconèixer que se’m presenten uns dies intensos, la recta final del curs, la preparació dels exàmens, treballs i pràctiques. Enmig de tot això, les gestions pròpies com a representant de la meva formació política davant de la Junta Electoral de Zona del Vendrell, en aquestes alçades especialment entorn la tramitació d’interventors i apoderats i si encara tinc una miqueta de temps doncs intentaré assistir als mítings i a les conferències que es realitzin aquests dies.

Molta feina però cal treballar perquè Europa deixi de ser una percepció llunyana i abstracta i cal fer extensiu a tots els ciutadans que les decisions que es prenen al Parlament Europeu cada dia tenen una importància major en el nostre dia a dia.

1 Comments:

At 10:28 a. m., Anonymous Anònim said...

No és per res, però la campanya socialista, amb aquests caretos sobre fons vermell, fot pena. No és gens engrescadora.

La idea dels cartells és ben clara: que no guanyi la dreta. Però, a canvi, quin és el missatge que transmeten? No arriba res...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home