diumenge, de maig 11, 2008

Una curiositat


L’automobilisme desperta passions, no en tinc cap mena de dubtes, ja que és dels pocs programes televisius que posposen l’emissió dels telenotícies. Una qüestió que ja vaig abordar en un escrit , i dit sigui de passada, espero que la nova directora de TV3, Mònica Terribas, presti més atenció vers aquesta realitat.

Tanmateix, avui us voldria comentar una qüestió que poc té a veure amb la fórmula 1, en sentit estricte però que d’una manera indirecta es troba estretament relacionada. Concretament, es tracta de l’espot promocional que TV3 duu a terme per anunciar les emissions de la fórmula 1.


L’altre dia em vaig quedar sorpresa quan vaig veure una frase que em porta molt records, PERQUÈ SOM COM TU. Aquest és el lema que TV3 empra quan anuncia la programació de les retransmissions de la fórmula 1.

No té cap interès ni cap transcendència informativa però precisament aquestes mateixes paraules, PERQUÈ SOM COM TU, esdevenien la bandera dels socialistes vendrellencs durant les passades eleccions municipals.


Segurament es tracta d’una pura casualitat i una coincidència sense major importància però em va cridar l’atenció i per això m’he decidit a publicar aquesta informació. Si s’hagués donat en sentit contrari, tothom hagués parlat de plagi i còpia descarada... ara és una anècdota sense més.

6 Comments:

At 4:43 p. m., Blogger Sóc el Roger, said...

Laia deuen tenir assessors que es coneixen o que es diuen igual... qui mana a la Generalitat?

 
At 6:59 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

No F1 no. Per favor ja estic fins els carburadors de tanta formula 1. Jo sóc pro telenoticies.

 
At 1:12 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Roger, en aquesta ocasió sento no poder-te donar la raó perquè et puc assegurar que aquest lema no va sorgir de la ment de cap assessor.

Mai hagués imaginat que aquesta frase hagués arribat tant lluny, segur que perquè l'hagin emprat a TV3 deu haver passat tota una sèrie de filtres d'idonietat i totes aquestes coses pròpies del món mediàtic.

Això demostra que es tractava d'un bon lema... idea que sempre he sostingut, malgrat el resultat de les eleccions. Aquesta frase per molts té un significat especial i sentir-la per TV3 resulta xocant.

Miquel, jo també aposto per la informació però sembla ser que tots aquells que optem per aquesta vessant hem d'esperar fins el segon torn, ja que la prioritat la marca el món del motor.

Una abraçada!

Laia

 
At 8:35 a. m., Anonymous Anònim said...

Laia, jo hi hera, i per tant, per a mi tambè te un significat molt espècial aquesta frase.
Li voldria dir al Roger, que potser tambè seria hora, que deixes de malpensar, sempre que te a veure amb els socialistes.
I li preguntaría, .....
Be no val la pena.

 
At 9:22 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Anònim, aquest és un espai d'opinió i precisament per aquest fet hi caben totes les reflexions, sense excloure'n cap. Regalar les orelles és una qüestió molt senzilla però sempre m'agrada conèixer les opinions crítiques i analitzar les mateixes.

Lluny de molestar-me o incomodar-me, em serveixen per reflexionar en profunditat. No és tracta d'una mania persecutòria del Roger amb el PSC, potser els que tenen la pell més fina així ho veuen però penso que les seves paraules reflexen l'estat d'opinió de molts ciutadans amb la peculiaritat que ell té la valentia de dir-ho públicament sense amagar-se'n.

Així doncs, que et convido a preguntar-li tot allò que consideris oportú i estic convençuda que el Roger, no tindrà cap problema en contestar-te.

Una abraçada!

Laia

 
At 11:03 p. m., Anonymous Anònim said...

Ho confirmo pots preguntar-me el que vulguis. Si ho sé t'ho contestaré si no ho sé i sé qui ho sap t'ho preguntaré i si no ho sé ni sé qui ho sap ho sentiré molt per la teva curiositat.
Per part meva mai he dit que fos un bon lema ni que fos un mal lema.
Salut i identitat!
Roger.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home