dimecres, d’abril 16, 2008

Nou govern acompanyat d'una celebració


Solemnitat és la paraula que millor s’escau per definir l’obertura oficial de la IX Legislatura. La presència de la família reial donava un toc distingit que caracteritzava la sessió que tenia lloc avui al Congrés dels Diputats.

Els diputats i els senadors vivien plegats un acte carregat d’una gran dosis d’institucionalitat, a més avui vèiem per primera vegada a tot el nou gabinet socialista assegut en els seus respectius escons, una imatge que a molts encara ens sobta perquè encara tenim a la nostra memòria l’anterior equip de govern.

Mica en mica anirem interioritzant la reformulació que ha tingut lloc dins alguns ministeris amb canvis que personalment crec que eren estrictament necessaris per adaptar les noves necessitats i els nous reptes que ens presenta la nostra societat.

Hem pogut constatar com aquest nou govern ha començat a treballar des del primer moment, poc després que els ministres haguessin promès el seu càrrec i acte seguit haguessin pres possessió del mateix es posaven a treballar. L’agenda s’omplia amb la convocatòria del primer Consell de Ministres Extraordinari el mateix dilluns a la tarda.

Els socialistes, políticament, ens trobem en un bon moment i és per aquest fet que convé no baixar la guàrdia. Hem d’escoltar les reivindicacions dels ciutadans, prendre bona nota de les queixes i treballar pensant sempre en el conjunt de la ciutadania. Al nostre davant tenim quatre anys que estan per descobrir, hem de marcar el pas al devenir de la legislatura, procurant posar solucions allà on avui hi ha problemes.


En aquest context, els socialistes del Baix Penedès, no volem deixar escapar l’oportunitat i abans que les agendes frenètiques estiguin plenes d’intenses activitats organitzem un acte per celebrar la victòria socialista.

El proper diumenge 20 d’abril a partir de les 13h al Pavelló del CEIP PAU CASALS (zona escolar del Vendrell) tindrà lloc la celebració amb una paella i després del dinar hi haurà ball. Tot això per només 5 €.

Aquells que vulgueu celebrar amb nosaltres la victòria socialista podeu passar a recollir els tiquets pel local del PSC del Vendrell (Baixada Sant Miquel nº5, El Vendrell) o comprar-los el diumenge mateix al Pavelló.

US HI ESPEREM!!!