dissabte, de febrer 23, 2008

Tarragona desprèn optimisme!!!

Avui,Tarragona desprenia optimisme ja que més de 4000 persones ens hem aplegat al Palau de Congressos per assistir a un míting inoblidable. A més, molts comapnys i companyes s’han quedat a les portes d’aquest espai ja que l’aforament desbordava els càlculs previstos davant una important mobilització tarragonina. El Vendrell, no ha volgut faltar a la cita i prop d’una setantena de companys i companyes ens desplaçàvem fins a Tarragona per viure in situ un acte que prometia. A més, gaudríem d’uns caps de cartell dignes de fer-te sortir del llit un dissabte al matí: Felipe Gonzélez, José Montilla, Carme Chacón, Francesc Vallès i la presentació a càrrec de l’alcalde de la ciutat, el Pep Fèlix Ballesteros.

No fa massa dies que en aquest espai us relatava les emocions i els sentiments que afloraven en el míting de la Vall d’Hebrón. Avui, continuàvem en aquesta línia però si em permeteu apreciava una sèrie de particularitats que convertien l’acte celebrat al Palau de Congressos de Tarragona en especial.

L’alcalde Pep Félix Ballesteros ens donava la benvinguda i en uns instants Francesc Vallès pujava dalt de l’escenari amb un somriure molt expressiu i les seves primeres paraules desprenien energia, contundència, proximitat, claredat i molta expressivitat. Tota una sèrie de requisits essencials per esdevenir un bon comunicador, però amb la particularitat que el Francesc no ho havia assajat sinó que es mostrava davant un ampli auditori amb la seva naturalitat, fent brollar reflexions que sincerament ens han emocionat a molts.

El President de la Generalitat, José Montilla, ens ha recordat el nostre lema, SI TU NO HI VAS, ELLS TORNEN. Una frase senzilla però real ja que l’úncia manera de combatre la mentida, els insults, el menyspreu constant i diari als quals s’ha vist sotmesa Catalunya i per extensió tots els ciutadans i les ciutadanes durat els darrers quatre anys és a través del nostre vot. Ara la dreta anacrònica que segueix anclada ens anys pretèrits es vesteix de moderació però no ens enganyen, tenen l’abecedari conservador al complet, des de l’A...d’Acebes fins a la Z... de Zaplana.

Quan ha estat el torn de Felipe González, els aplaudiments i els crits homenatjant a Felipe s’han convertit en una bona estona en l’únic so que es percebia a tot el Palau de Congressos. Aquesta era la segona vegada que escoltava en directe a Felipe però és que no em cansaria d’escoltar-lo mai ja que es tracta d’un autèntic goig sentir un discurs impecable, entretingut i amè sense cap paper de recolzament.


En Felipe ha estat una bona estona parlant però a tots els que l’escoltavem se’ns ha passat volant, refelxions intel·ligents, divertides anècdotes i bromes amb el segell propi del Felipe feien vibrar a tots els que escoltavèm embadalits al gran Felipe.

Els socialistes ens mostrem orgullosos del nostre president Felipe González, per aquest motiu ens omple d'il·lusió a seva entusiasta participació en aquesta campanya electoral recolzant a l'actual president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero. Novament, una petita diferència entre l'esquerra i la dreta, ja que mentre els socialistes proclamem als quatre vents l'estima, l'admiració i el respecte que ens mereix Felipe González, el Partit Popular amaga en aquesta campanya electoral a José Maria Aznar.

Carme Chacón ha tancat l’acte d’avui a Tarragona i ens ha explicat una petita curiositat que ens ha passat desapercebuda. En tan sols dos dies de campanya, el PP ha anunciat retallades importants pel futur de Catalunya ja que si ells guanyen les eleccions, no hi haurà l’Agència Tributària de Catalunya, suprimiran els 34.500 milions d´euros pels nous serveis i infrastructures, sense oblidar l’impuls per fer realitat el Transvassament de l’Ebre...

A les nostres mans està aturar aquesta realitat, no és gens complicat, és més aviat extremadament senzill ja que el secret consisteix en anar a votar el proper 9 de març i fer-ho per la candidatura socialista. Així barrarem el pas a la dreta intransigent i radical que en aquests moments defineix el Partit Popular i de retruc garantirem seguir governats per les persones que veritablement creuen en el progrés de la nostra societat amb accions concretes i concises tal com el president Zapatero ha demostrat durant aquests quatre anys.

Un dia especial sempre es pot resumir amb una fotografia, després del míting he felicitat al Francesc per la seva brillant intervenció i he tingut l'oportunitat d'intercanviar unes paraules amb la Carme Chacón. Així que avui us adjunto una imatge al costat dels meus candidats del PSC de les províncies de Tarragona i Barcelona, Francesc Vallès i Carme Chacón

4 Comments:

At 9:42 p. m., Blogger JG said...

Hola.
No em puc estar de dir que:
tot l'optimisme que us sobra, l'hauríeu de posar a l'AUTOCRÍTICA, que és un valor de les esquerres que teniu molt abandonat.
Un petit anàlisi politològic:
Quan arriben eleccions, l'únic que ven és la bona imatge (màrketting electoral, etc), el cofoïsme, i les falses promeses que tots coneixem (almenys els que no som "de partit"), mentre el que falta per arribar a ser una democràcia avançada és més autocrítica dels partits.

 
At 4:50 p. m., Blogger garmir said...

Hola Laia:
Treure al president del govern democratic sota el seu mandat, la Corrupció tingué les més altes cotes a Espanya: Felipe Gonzalez ja ho diu tot del PSC.
Treure a Gonzalez, el culpable de que el AVE arribés a Sevilla i no a Catalunya, Qui va començar maltractant Catalunya??.
Només el PSC sap fer servir la Por al PP , per la seva falta d´arguments davant els insults que Magdalena Alvarez o el menyspreu han tingut a Catalunya, aquesta senyora és una versió moderna dels Virreis colonials.
ZP ha retallat l´estatut del Parlament, ha incomplert la seva paraula amb CIU, no és de fiar.
Prou de fer mal a Catalunya, si el 9-M segueixen aquests, Catalunya l´enfonsen.

 
At 1:21 a. m., Blogger Laia Gomis said...

En primer lloc, demanar-vos disculpes per trigar tants dies en contestar els vostres comentaris. Espero que comprengueu que són dies de campanya i el temps és realment escàs malgrat he anat actualitzant aquest espai.

En primer lloc, Josep, dir-te que l'optminisme i l'autocrítica no són dos termes exloents, sinó que en el si del partit del qual formo part conviuen sense cap mena de probema. És més, a diferència d'altres formacions polítiques, quan cometem errors ho reconeixem, sense cap mena de por ho diem públicament.

Garmir, aquest assumpte de a corrupció ja ha sortit en alguna que altra ocasió i segueixo ferma sense moure'm de lloc. Fins al dia d'avui, no hi ha CAP SENTÈNCIA JUDICIAL, que inculpi i declari a Felipe González autor de cap mena de delicte.

Realment em sorpren la gran dosis interpretativa, que l'AVE arribés a Sevilla no excloia el traçat vers Catalunya ara tots els projectes d'obra com molt bé sabràs necessiten uns períodes de temps concrets i determinats i una infrastructura de tal magnitud com és l'AVE no es fa en un obrir i tancar l'ulls.

L'únic partit que realment ha fet mal a Catalunya es diu PP, només busca la complicitat vers aquest territori quan ha d'esgarrapar un grapat de vots que des de CIU concedeixen amablement. Els grans nacionalistes i defensors del patriotisme català que no els tremola el pols a l'hora d'acordar el "gran pacte del Majestic"

Cordialment,

Laia

 
At 4:32 p. m., Blogger garmir said...

Hola Laia:
Evidentment el que pretenía i pretenc és que durant aquests dies de campanya poguem tenir un debat o "confromtació ideológica " desde l´amistat i respecte que ens tenim a Internet, aixó ajuda a animar els Blogs i permet veure diferents perspectives sobre temes.

Laia, Jo tampoc he canviat d´Opinió sobre Felipe Gonzalez considero que la responsabilitat dels governs és solidaria i comuna, i durant aquella ètapa hagueren nombrosos casos que afectaren al Funcionament d´estructures de l´Estat, evidentment Gonzalez és innocent en el sentit juridic, més no en el Politic.
Respecte a CIU, hi ha molt que parlar, a mi de CIU tot no m´agrada peró recónec que té punts forts i dèbils.
Vinga, segueix endavant, que queda poc per el 9 de Març.
Una esportiva salutació.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home