diumenge, de febrer 11, 2007

En clau municipal (II)

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia del Vendrell, Maria Teresa Mercader, va ser presentada públicament durant la setmana que avui acomiadem davant els mitjans de comunicació.

La premsa comarcal recollia la notícia i descobríem que la candidata és militant del Partit Popular des del 2003 i a més treballa com a administrativa dins el consistori vendrellenc, motiu que aparentment sembla que ha estat valorat de manera molt especial per aquells que han procedit al seu nomenament al·legant el gran coneixement que Maria Teresa Mercader posseeix sobre el funcionament de l’ajuntament.


Fins aquí, no hi ha cap element innovador però la present notícia l’hauríem d’emmarcar dins el seu context per poder comprendre-la amb major facilitat. Actualment, el Partit Popular té dos regidors dins el consistori vendrellenc, estic parlant de Francesc Caralt i Leopoldo Viñas els quals reconeixien públicament que el nomenament de la nova candidata, Maria Teresa Mercader, el van descobrir gràcies als mitjans de comunicació. Comprenc el malestar o el sentiment de tristesa que ambdós regidors puguin tenir perquè al marge de les rivalitats polítiques o les qüestions ideològiques tot dos són persones que han treballat durant aquests quatre anys activament a favor del nostre municipi, El Vendrell.

El Partit Popular del Vendrell podria haver prescindit de la presència dels actuals regidors de cara a la configuració de la llista electoral si ho considerava oportú perquè es tracta d’una decisió totalment legítima. Ara bé, com a mínim els haurien d’haver informat dels canvis que es produirien a la formació popular vendrellenca abans de fer la roda de premsa. A més crec que tots dos regidors es mereixien un mínim d’agraïment per la tasca realitzada durant la present legislatura.

Tanmateix, aquí no s’acaba la història perquè l’actual regidor d’Obres Públiques, Leopoldo Viñas, admetia que té l’oferta de presentar-se en quatre candidatures més, entre les quals té la possibilitat de ser el cap de llista d’una d’elles. Davant aquestes paraules, els ciutadans ràpidament elaborem les nostres conclusions i jo m’arrisco a plasmar-les per escrit tot admetent que em puc equivocar i que no disposo de cap mena d’informació privilegiada, tan sols aquella que apareix als mitjans de comunicació, però m’atreviria a dir que Ciutadans, el Partit de la Ciutadania persegueix a l’actual regidor popular vendrellenc perquè són conscients que gràcies a ell podrien arreplegar un bon grapat de vots. Si aquest pensament generalitzat es confirmés, estic segura que no els faria gens de gràcia als membres del Partit Popular del Vendrell...

4 Comments:

At 10:38 p. m., Anonymous Anònim said...

Ara només falta que ERC presenti l'Eladi, el CUP presenti el Ruben, Plataforma l'August, CIU el Benet, ICV l'Alfredo, Ciutadans el Felipe i ja està, esperem.

 
At 3:15 p. m., Blogger Àlex Sáez said...

Laia al PP li costa molt assumir els resultats i els procediments democràtics, però cal reconèixer que en els presents temps de desafecció democràtica TOTS els partits tenim mecanismes i procediments a millorar també en clau interna. Estic segur que millorar la democràcia interna ens ha de fer més creibles i més propers als ciutadans.

 
At 3:27 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
El PPC no pot crèixer més a Catalunya, per les conductes bojes de certa gent de Madrid que hipotequen el creixement català per guanyar a Espanya, es trist peró cert i això que el PPC es menys elitista, mès popular, més humanista cristià que no CIU , llur nova direcció es molt liberal, i això trenca amb l´arrel ruralista de molts militants de CIU(CIU té el graner electoral als pobles barcelonins i gironins), en fi , molt trist el que els li han fet als regidors populars de El Vendrell.

 
At 11:59 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Company anònim per la informació que em proporciones dedueixo que ets una persona del Vendrell o si més no coneixes la realitat vendrellenca de molt a prop... veurem si es compleixen les expectatives que esmentaves en el teu comentari.

Respecte l'opinió de l'Àlex, estic completament d'acord que entre tots plegats hem de millorar diversos aspectes de democràcia interna tot i que hi ha uns partits, com és el cas del PP del Vendrell, que necessiten mesures imminents.

En darrer lloc, garmir, el PP no pot escalfar els ànims durant un any i mig vomitant mentides i insults sobre el poble de catalunya i després anar a demanar-li el vot, és contradictori i alhora absurd. Tots sabem que el senyor Piqué té un tarannà diferent però en el moment que amaga el cap sota l'ala quan des de Madrid ordenen callar, es suposa que no serà capaç d'incomplir cap de les ordres que des de Gènova s'organitzen.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home