dijous, de gener 18, 2007

HELENA ARRIBAS, CANDIDATA



Helena Arribas i Xavier Sabaté

Ahir a la nit, el PSC del Vendrell organitzava l’Assemblea per escollir la cap de llista i candidata del PSC per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 27 de maig. No van haver-hi sorpreses perquè l’actual alcaldessa del Vendrell, Helena Arribas, per unanimitat de tots els presents a l’acte va ser escollida com la nostra candidata pels imminents comicis electorals.

Tanmateix, entre tots els assistents podíem trobar el Secretari General d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, el vendrellenc Martí Carnicer, el Primer Secretari del PSC del Baix Penedès, Josep Guasch, el Primer Secretari del PSC de la Federació del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté i el diputat a Madrid, Francesc Vallès, tampoc va voler faltar a la cita.

Aprofitant l’avinentesa, el company Francesc Vallès, a petició d’un militant ens va explicar a grans trets el debat que el passat dilluns havia tingut lloc al Congrés dels Diputats.


Francesc Vallès en un moment de la seva intervenció

Acte seguit, Xavier Sabaté no va deixar escapar l’oportunitat i ens va parlar de la nostra candidata, l’Helena Arribas, una persona amb un llarg recorregut polític, dotada d’una gran capacitat de gestió i també de comunicació perquè tots sabem la sensibilitat que té la nostra alcaldessa vers els problemes dels seus veïns i veïnes, els quals sent com a propis.

La intervenció Xavier Sabaté

Com apuntava a les línies anteriors la votació es va dur a terme per unanimitat i a les nou del vespre, l’Helena quedava proclamada cap de llista i candidata oficial del PSC per a l’alcaldia del nostre municipi, El Vendrell.

La nostra candidata pren la paraula

6 Comments:

At 1:13 p. m., Blogger Joan Margall said...

Laia,
Molta sort a tú i tots els companys/es del Vendrell en les pròximes eleccions municipals. Una abraçada torroellenca.

 
At 3:30 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Laia, no sóc del Vendrell , podrias explicar algunes coses de la politica municipal qui governa ? como ho fa ? com ho veus tú? etc.... És clar que sent del PSC , entenc que ho faras desde el prisma del PSC, bè que hos vagi bè, jo entenc que a vegades en politica municipal es vota mès les persones que les sigles , al Vendrell es aixi?.

 
At 11:20 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Moltes gràcies Joan, no tinguis cap dubte que els hi traslladaré a tots els companys i companyes el teu missatge.

Respecte la solicitud que en garmir realitza demanant-me que parli una mica del Vendrell. Penso que és un xic arriscat fer-ho en un comentari perquè necessitaria hores i hores per tal de no oblidar-me res però perquè us en feu una idea us diré el següent.

El consitori vendrellenc està format per 21 regidors, 9 del PSC, 8 de CiU, 2 del PP, 1 ERC i 1 PxC. Podeu constatar ràpidament que no hi ha cap formació que tingui majoria absoluta, per tant, es va haver de dur a terme i formalitzar un pacte que garantís l’estabilitat i permetés desenvolupar l’acció de govern del dia a dia sense que hi hagués qui posés pals a les rodes contínuament per aturar les nombroses actuacions que estaven previstes fer. Després de la ronda de contactes, el fruit que va sorgir va ser el pacte PSC-PP, una unió que a simple a vista ens resulta paradoxal i sorprenent perquè són moltes les diferències que existeixen entre ambdues formacions polítiques però aquestes han desaparegut perquè les ganes de treballar intensament pel Vendrell ha estat la prioritat d’ambdues formacions, integrades en un equip de govern sòlid.

Sempre he pensat que les eleccions municipals són quelcom especials de la resta de comicis electorals. En joc està el projecte del municipi que tu tens el cap el qual serà conduït per una persona que viu uns carrers més enllà dels teu i habitualment et trobes pel municipi com a qualsevol vilatà més. Les formacions polítiques sota les quals es presenten els candidats ens permeten saber les prioritats i les principals línies ideològiques sobre les quals es mouran els candidats però la importància de la persona que es presenta per alcalde o alcaldessa crec que té una especial rellevància sense oblidar l’equip que l’acompanya.

Precisament, la nostra candidata, l’Helena Arribas, ens ha demostrat durant la present legislatura un tarannà i una forma de governar exemplar. El soroll ha vingut provocat pel principal partit de l’oposició, CiU i convé no oblidar la plataforma demagògica amb tics racista i xenòfoba com és Plataforma per Catalunya que sempre ha buscat la quota de pantalla a través de discursos falsos entorn la immigració.

Són molts els motius que els membres del PSC del Vendrell ens han conduït a proposar Helena Arribas com la nostra candidata, confiem en ella perquè encapçali el nostre projecte de Vendrell. Una bona mostra d’aquest projecte l’han pogut apreciar els ciutadans en aquests quatre anys en els quals les polítiques socials han estat al capdavant de l’equip de govern però hi ha molts projectes que tot just s’acaben d’executar, altres que s’estan desenvolupant i diversos es troben pendents de finalitzar.

Tindré ocasió de parlar del Vendrell d’una manera més acurada i detinguda en diversos articles que tinc al cap però tan sols em falta cercar una mica de temps per poder plasmar les meves idees en un text articulat.

 
At 3:05 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Laia, moltes gràcies , per les explicacions que m´has donat sobre la politica vendrellenca.Jo sóc de Barcelona Ciutat i aqui les coses al ser milions de habitants es veuen més de politica general, encara que si un es preocupa els regidors (41) són accesibles.
Edmón G. Míra.

 
At 5:29 p. m., Blogger Unknown said...

Saludos desde Tarragona, navegando, navegando, me he encontrado tu blog.

Lo primero enhorabuena por la incorporación a la red.
Y en segundo lugar animaros de cara a las municipales, espero que saquéis la mayoría suficiente como para deshaceros de tan mal compañero de viaje como es el Partido antiPopular.

Y te hago llegar un par de informaciones...
1.- Red de blogs Socialistas. (http://www.redblogsocialistas.org/) ponte en contacto con Enrique Castro y date de alta (si quieres), pues es el portal de los blogs socialistas de toda España, y es interesante que el socialismo del Camp de Tarragona, tenga cada vez más presencia.
2.- Para cualquier cosa que necesites a nivel de blogs, configuraciones, dudas, etc... puedes ponerte en contacto conmigo o con Xavier Sánchez, que lleva imagen y nuevas tecnologías, en la JSC.

Pues nada animo y a seguir trabajando. Que nos esperan unos meses duros.

Recuerdos a la JSC de Vendrell, a ver si se ponen las pilas.

Salud, Socialismo y República.

 
At 4:32 p. m., Anonymous Anònim said...

look our first blog -

[url=http://trailfire.com/vicodin1] generic vicodin [/url]

http://trailfire.com/vicodin1
[url=http://trailfire.com/vicodin1] buy prescription vicodin [/url]

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home