dissabte, de desembre 23, 2006

El primer any a la xarxa

Les dates dels aniversaris i de les principals efemèrides acostumo a no oblidar-les però recentment he pogut llegir alguns posts en els quals es celebrava un aniversari que commemorava la continuïtat a la xarxa durant un any. Aleshores ràpidament he recordat que el meu primer article publicat a la blogosfera datava de l’11 de desembre, espero que pugueu perdonar el meu oblit. Tan sols han passat dotze dies però voldria fer un esment especial vers aquesta qüestió, tot i que hagin passat uns dies d’ençà d'aquesta data publico unes reflexions que es veuen inalterables malgrat el pas del temps.

En primer lloc, voldria agrair a totes les persones que visiteu aquest espai, tan aquelles que deixeu comentaris com a totes les altres que desitgen passar desapercebudes però em consta que visiten la pàgina. La meva intenció és convertir aquest blog en un indret en el qual el diàleg sigui l’element predominant, totes les opinions i les visions hi tenen cabuda sempre que es pronunciïn des del respecte.

La valoració personal d’aquest primer any a la xarxa és molt positiva, he tingut l’oportunitat de conèixer diverses persones, descobrir l'encant de nous indrets, gaudir de la informació pràcticament instantània que diversos companys ens proporcionen des dels seus escons, entre molts altres elements que em reservo dins l'àmbit estrictament personal.

En fi, la balança es decanta sense cap mena de dubtes vers els nombrosos elements positius, enguany tan sols hem posat la primera espelma però amb la companyia de tots vosaltres espero poder-ne posar moltes més.

Una forta abraçada a tots els meus lectors i lectores!!!

Laia Gomis Ortiz

7 Comments:

At 11:39 p. m., Blogger Jordi Pedret said...

Felicitats!

 
At 10:52 p. m., Anonymous Anònim said...

Enhorabona per aquest primer any. Que siguin molts més. I de passada, bones festes.

 
At 1:52 p. m., Blogger Joan Margall said...

Felicitats vendrellenca pel teu primer anyets a la blogosfera!!! Continúa amb aquesta xipa d'alegria i esperança que irradien els teus escrits.
A peus del Montgrí,

Joan

 
At 7:49 p. m., Anonymous Anònim said...

Felicitats

 
At 9:41 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Moltes gràcies per les mostres d'afecte que heu demostrat a través dels vostres comentaris, però no oblideu mai que tots vosaltres també formeu part del meu blog i sense la vostra presència no seria el mateix.

Una abraçada!

Laia

 
At 10:50 a. m., Blogger Joan Margall said...

Per cert Laia,
He vist que no tens cap comptador de visites en el teu blog. No t'has plantejat d'instal.lar-ne algun? Així podries tenir dades dels visitants que tens i d'on provenen. Si vols te'n puc recomanar algun.
Records

 
At 9:46 p. m., Anonymous Anònim said...

Moltes felicitats.. moltes felicitats... moolteeees felicitats.... de part d'un blogger que és un nadó encara i ho es PER CULPA TEVAAAAAAA!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home