dissabte, d’agost 07, 2010

Sopar Can Corbella 2010



La vida política, social i cultural d’una vila està carregada d’actes i esdeveniments que no passen desapercebuts. La setmana passada tenia lloc la celebració del Sopar de Can Corbella. Pocs són els que no coneixen l’abast, la transcendència i el ressò que des de fa molts anys té el sopar organitzat per l’agrupació socialista del Vendrell i que any rere any acull en un ambient tranquil i distès a socialistes d’arreu del territori.


No obstant, aquesta trobada no seria possible sense la generositat de la família Corbella. D’entrada ens obren les portes de casa seva per celebrar en un indret emblemàtic, sota la llum de les estrelles envoltats de garrofers, oliveres i figueres un sopar especial. Un menú que desperta passions, els tradicionals peus de porc i la sípia amb patates. Dos plats que sempre comparteixen rivalitat a veure quin dels dos té més èxit. Bromes a banda, la família Corbella ens proporcionen totes les facilitats per poder organitzar un sopar que sobrepassa la xifra de dos-cents assistents i permetre d’aquesta manera que tothom gaudeixi de la vetllada. El compromís de la família Corbella en el projecte socialista no es limita només en aquest acte puntual sinó que s’estén molt més enllà, un fet que convé reconèixer i destacar públicament.


El sopar de Can Corbella s’ha convertit en un lloc de trobada present a l’agenda socialista estiuenca, una parada obligatòria per reflexionar sobre el present i mirar amb perspectiva com encarar els reptes de futur. Personalment, sóc una gran partidària d’aquestes trobades, d’una banda t’ofereixen la possibilitat d’intercanviar unes paraules amb molts companys socialistes així com també escoltar les reflexions que ens adrecen les diverses autoritats que no es volen perdre un acte d’aquestes dimensions.


Així doncs, podem concloure afirmant que el Sopar de Can Corbella és un veritable èxit gràcies a la participació activa de les diverses parts implicades, començant pel suport incondicional de la família Corbella, continuant per totes les persones que col·laboren en l’organització fins arribar a totes aquelles persones que acudeixen aquesta cita socialista estiuenca.


Laia Gomis