dimarts, de desembre 01, 2009

L’interventor de l’Ajuntament del Vendrell condemnat com autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor


Un cert ambient de tristor i desànim és el que es respira a la nostra vila. La veritat és que el nom del Vendrell en les darreres setmanes ha aparegut a la premsa en reiterades ocasions. Els fets que han provocat que el nostre municipi es trobés en el punt de mira informatiu no són massa agradables però la realitat és tossuda i convé no obviar-la sinó més aviat qüestionar-se com hem pogut arribar fins aquí.

Fa uns dies, en aquest mateix espai, informava sobre les declaracions del President de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, que rebel·lava el pacte de sota mà existent a l’Ajuntament del Vendrell entre Plataforma per Catalunya i Convergència i Unió.

Canviant radicalment de terç, el passat dijous el Jutjat Penal número 1 de Tarragona condemnava a l’interventor de l’Ajuntament del Vendrell, Ferran Hinojo, com autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor, concretament a una noia que estava realitzant pràctiques a l’Ajuntament del Vendrell.

Quan l’aleshores alcaldessa socialista, Helena Arribas, va tenir coneixement d’aquests fets, va apartar cautelarment a Ferran Hinojo del càrrec d’interventor municipal. Ara bé, una de les primeres actuacions de l’actual alcalde va ser precisament restituir-lo com a interventor. En aquests moments, hi ha una sentència que condemna a Ferran Hinojo com autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor i l’alcalde Benet Jané defensa a ultrança la professionalitat de l’interventor i es nega a apartar-lo del càrrec.

Una situació curiosa perquè els companys de formació política de Ferran Hinojo, recordem que fins fa ben poc ell era militant del PP, afirmen que si ell no hagués presentat la seva baixa el partit l’hagués expulsat. En canvi, l’alcalde del Vendrell amb una sentència a les mans que condemna al interventor com autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor es nega a reconèixer a la realitat i mostra una actitud immobilista i assegura que no prendrà cap decisió. al respecte

Aquesta notícia ha adoptat un caire que supera d’escreix la dimensió vendrellenca perquè nombrosos mitjans de comunicació es fan ressò de la gravetat dels fets i dediquen diversos espais abordar aquest assumpte. A continuació us exposo una breu relació perquè pugueu contemplar aquesta notícia des de diverses òptiques i perspectives i així formar-vos una opinió sòlida i ben argumentada davant les nombroses fonts informatives: EL PAÍS, Delcamp.cat, ABC, Diari de Tarragona, El Punt, EL CONFIDENCIAL, El 3 de vuit

3 Comments:

At 7:00 p. m., Anonymous marc said...

Això és molt greu. Aquest alcalde ha perdut totalment els papers, com pot mantenir-lo en el càrrec, si fins i tot el propi afectat reconeix la gravetat dels fets presentant la seva dimissió al PP.
Si us plau que li donin un toc des de la direcció de CIU.
Pactes de sota ma am PXC i arà això, quina imatge del Vendrell que donem.

 
At 9:59 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia com t'agrada trasgiversar i tocar els collons...

 
At 10:45 p. m., Blogger Laia Gomis said...

La veritat és que aquest fet revesteix d'una important gravetat tot i que des de diversos sectors es vulgui restar importància al mateix. Les declaracions de l'alcalde afirmant la professionalitat del inetrventor evidencien una realitat, no cal afegir res més al respecte.

De moment, hi ha una sentència clara que condemna al interventor com autor d'un delicte d'abusos sexuals a una menor.

Això no és trasgiversar absolutament res simplement exposar la veritat. Ara, a vegades la veritat resulta incòmoda i estic convençuda que hi ha molts que preferirien que aquest tipus d'informació no sortís a la llum pública.

No obstant crec que tots els vendrellencs i les vendrellenques tenim dret de saber qui està al capdavant d'intervenció del nostre ajuntament.

Cordialment,

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home