diumenge, de maig 24, 2009

Una visió més sobre la conferència: L'economia en temps de crisi


Ahir us vaig fer cinc cèntims sobre la conferència que el passat divendres l’agrupació del PSC del Vendrell va organitzar a la Sala del Portal del Pardo, centrada amb els temes econòmics i titulada “L’economia en temps de crisi”. Com acostumo a fer, l’endemà de la conferència vaig redactar un escrit realitzat a través de les meves anotacions combinades amb impressions, percepcions i sensacions estrictament personals. No es tracta d’una crònica periodística ni tampoc pretén ésser un document objectiu sobre totes les qüestions que es va abordar durant el desenvolupament de la conferència.

Hi ha actes i conferències que resulta impossible sintetitzar-los amb un escrit perquè sempre hi ha aspectes que s’escapen de les mans i és aleshores quan te n’adones que a vegades les paraules no són suficients per captar tota una realitat.

De totes maneres, sempre he pensat que l’agregat d’opinions et permet fer una idea més fidedigna de la realitat, una única visió pot provocar una imatge esbiaixada així que mentre més veus coneguem doncs més ens aproximarem a la realitat. Així, que tots aquells que no vau assistir a la conferència del passat divendres i tot aquells que ho vau fer i vulgueu conèixer les impressions d’un dels ponents, us recomano la visita al blog del Manel Mas, el títol de l’escrit sintetitza amb un gran encert la dinàmica de la conferència,”Mano a mano”.

De passada, aquells que encara no coneixeu el blog del Manel, descobrireu un espai replet d’informació interessant sobre qüestions d’actualitat, una aproximació a l'activitat parlamentaria allunyada de les cròniques periodístiques i nombroses reflexions pròpies i inèdites que si quelcom us puc assegurar és que no les trobareu en cap altre espai.