diumenge, d’abril 19, 2009

Convergència celebra el dia del partit a Vic


Avui Convergència Democràtica de Catalunya celebra una jornada festiva a Vic, el Dia de Convergència. Tinc constància que diversos militants del Vendrell han participat en aquesta festa a la capital de l’Osona. Espero que la delegació vendrellenca que ha estat present en aquesta població s’hagi encomanat de l’esperit i el tarannà que caracteritza als seus companys, els regidors de CiU a l’ajuntament de Vic.

L’efecte Plataforma per Catalunya no és un element ni inèdit ni tampoc exclusiu del Vendrell. A Vic, coneixen de ben a prop la demagògia, les manipulacions i les mentides pròpies de Plataforma per Catalunya. No obstant, hi ha importants diferències que separen el Vendrell amb aquesta població de la Catalunya interior. La racionalitat i el sentit comú es van imposar a través d’un sòlid acord de govern que unia diverses formacions polítiques, d’aquesta manera Plataforma per Catalunya deixava d’ocupar una posició decisòria en els acords municipals.

Una realitat que res té a veure amb el dia a dia que es respira en el nostre municipi. Dissortadament, al Vendrell, Plataforma per Catalunya té la primera i l’última paraula en tots els aspectes, és el preu que CiU ha de pagar per mantenir-se al capdavant del govern municipal. Així que espero que tots aquelles persones del Vendrell que han acudit en aquest acte s’ho hagin passat d’allò més bé perquè cal no oblidar que el treball de despatx i la gestió és important però no està renyit amb els actes d’un to més lúdics però carregats sempre de reflexions.

Després de celebrar a Vic el dia del partit, els militants de CDC del Vendrell quan arribin al nostre municipi espero que portin amb ells una nova praxis articulada principalment en una manera de treballar que poc té a veure amb aquella que actualment té lloc a casa nostra.

3 Comments:

At 7:39 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Tu no perds pistonada. Estàs al lloro. Molt bé. ets una crack.

 
At 12:09 a. m., Anonymous Anònim said...

Que monstruo eres......

 
At 12:42 a. m., Blogger Laia Gomis said...

La veritat és que procuro estar atenta, tot i que amb tota seguretat segur que se m'escapen coses. Respecte el comentari anònim, com no entenc massa el sentit d'aquesta frase ni el perquè de la mateixa, doncs espero que entenguis que no et digui res al respecte si no ets una mica mes explícit.

Cordialment,

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home