dimarts, de novembre 18, 2008

Nova executiva del PSC del Vendrell

Nova Executiva del PSC del Vendrell: de d'esquerra a dreta: Pep Guasch, Paquita Jordà, Montse Salvatierra, Manuela Casas, Conrad Homs, Helena Arribas, Laia Gomis, Ernest Benito i Pràxedes Merchan

La vida al interior dels partits polítics és molt viva i intensa, sovint tendim a visualitzar amb exclusiva els nostres representants institucionals: regidors, alcaldes, consellers comarcals, diputats, senadors i aquest fet comporta situar en una segona esfera totes aquelles persones que treballen activament en el si d’una organització política.

El paper dels militants i dels simpatitzants és tremendament important, no hi ha cap mena de dubte, que sense la col·laboració inestimable i el treball desinteressat de tots aquells que creuen fermament en unes idees i uns valors, els projectes no es tirarien endavant i quedarien en paper mullat.

Ara bé, el treball no es pot dur a terme sense rumb ni tampoc d’una manera arbitrària i descontrolada, sinó que esdevé necessària l’existència d’una organització que estigui present a l’interior de totes les formacions polítiques.

Precisament, els socialistes vendrellencs, en l’assemblea celebrada el dilluns 17 de novembre al vespre vam escollir la nova comissió executiva de l’agrupació del PSC del Vendrell. La veritat és que existeixen canvis importants en el si de la nostra organització política, una realitat que ens enorgulleix al conjunt de la família socialista.
Primer Secretari del PSC del Vendrell: Ernest Benito

Així doncs podeu constatar com la nova executiva està formada per un equip de deu persones, entre les quals s’hi veuen algunes cares conegudes i altres que no ho són tant. A més es combina amb un gran encert l’experiència amb la renovació, sense oblidar el caràcter paritari de la mateixa, integrada pel mateix nombre d’homes i de dones.

Primer Secretari: Ernest Benito
Presidenta de l’Agrupació: Helena Arribas
Secretari d’Organització: Conrad Homs
Coordinador de Política Municipal: Josep Guasch
Coordinadora de Comunicació i Informació: Laia Gomis
Coordinador dels Moviments Veïnals: Juan Luis Espinosa
Coordinadora de Polítiques Socials: Paquita Jordà
Coordinadora de Polítiques de la Gent Gran: Manuela Casas
Coordinador de Polítiques de Joventut: Pràxedes Merchan
Coordinadora de Polítiques de la Dona i tresorera: Montse Salvatierra

Primer Secretari del PSC al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté

Tanmateix, els socialistes vendrellencs, vam comptar amb la presència del Primer Secretari del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, que va voler viure en primera persona l’elecció de la nova executiva del PSC del Vendrell. Una vegada es va conèixer el resultat de la votació, Xavier Sabaté va intervenir dedicant unes breus paraules a totes les persones presents a l’assemblea així com tampoc van faltar les felicitacions i els ànims per tirar endavant a la nova executiva.

De totes maneres, no em puc estar de donar un toc personal aquest escrit, la veritat és que em sento una privilegiada de poder estar present a la nova executiva i comptar amb la confiança de la majoria de militants de l’Agrupació del PSC del Vendrell per tirar endavant amb tots els companys i companyes de l’executiva un projecte potent i engrescador.

Si bé és veritat que l’actual executiva és un equip sòlid i cohesionat, també existeixen una sèrie de responsabilitats delegades a cadascun dels integrants de la mateixa. Precisament, el meu àmbit d’actuació estarà relacionat amb el món de la comunicació i la informació. Aquells que seguiu aquest espai, sabeu que sóc una apassionada d’aquest immens món i penso a treballar a fons, cercant hores d’allà on no les tinc, invertint hores del meu lleure personal i particular i sacrificant si així és necessari les meves hores de son. Tinc moltes idees i molts projectes al cap, ara arriba el moment de transformar-los en fets reals i palpables pel conjunt dels ciutadans. Així que no està de més recordar-vos que estic a la disposició de totes aquelles persones que vulguin parlar amb mi, em vulguin aconsellar o criticar. Sense cap mena de pudor ni vergonya estic oberta a estudiar tota mena de propostes i iniciatives, sempre he cregut en la força del diàleg i la comunicació i ara ha arribat el moment de demostrar que veritablement són elements claus i vertebradors de la nostra societat.

He de reconèixer que estic molt il·lusionada amb el nou projecte que presenta aquesta executiva, tinc moltes ganes de treballar i espero estar a l’alçada del repte que se m’ha proposat. La veritat és que intentaré fer-ho el millor que ho sàpiga, segur que cometré errors però espero saber rectificar a temps. En aquest punt és quan faig meves les darreres paraules del discurs del Primer Secretari del PSC del Vendrell, Ernest Benito, “ha arribat el moment del treball, treball, treball i més treball!”

6 Comments:

At 11:27 a. m., Blogger MANU said...

Bé Laia crec que comença una nova etapa als socialistes del vendrell que crec que pot ser "L'ETAPA" Ara només depen de nosaltres mateixo i de la feina que siguem capaços de fer.

Felicitats a tots i totes per la nova executiva i a treballar...

He utilitzat la teva foto pel meu blog.... de totes maneres la vaig fer jo, no? gràcies.

MANU

 
At 12:23 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Manu, gràcies pel teu comentari. La veritat és que comparteixo plenament la teva visió, amb aquesta nova executiva comença una nova etapa i cal molta feina i dedicació per tirar endavant els nombrosos projectes que tenim entre mans.

Efectivament, aquesta darrera foto la vas fer tu, com havia de sortir no em va quedar més remei que cedir la meva càmara tot i que sabia que la deixava en bones mans, jejejeje

Una abraçada!!

Laia

 
At 12:26 a. m., Anonymous Anònim said...

Cosmopolites, progres de corbata, vençuts per la espanyolització. Sou el primer enemic de la llengua i la cultura catalanes. Vols fer carrera fins la menjadora i davant de la cruïlla, has tirat cap el cavall que et sembla guanyador. Estigues alerta que, durant aquesta carrera, no aconseguim la remuntada!

Transfuga't! Espanya és un immens error.

 
At 10:57 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Respecte el comentari realitzat per un anònim anomenat volem un estat propi, simplement comentar-li que el meu objectiu no és arribar a cap menjadora. Et recordo que ser membre de l'executiva només té una implicació, treballar i invertir moltes hores en la construcció del projecte socialista i la posterior difusió del mateix sense cobrar ni un cèntim. Un detall que vull deixar molt clar perquè aquí hi ha qui fa volar coloms sense tenir ni idea de res.

 
At 11:02 a. m., Blogger Unknown said...

Tant sols un comentari al PSC no existeix la Sec. de Polítiques de Joventut, els estatus del PSC determinen que les polítiques de Joventut les fa la JSC.

No es una cosa tant sols del Vendrell en els darrers dies m'he trobat varies agrupacions que posen els Primers Secretaris/es de la JSC com a Sec. de Polítiques de Joventut, quan en realitat no son ni membres electes de l'executiva, doncs la JSC té presencia als organs executius del PSC mitjançant el primer secretari de la JSC en el territori, sigui agrupació, comarca, federació o nacional.

Tant sols aquest comentari estatutari.

Felicitats per les responsabilitats... perquè encarà que alguns com l'anònim no ho entenguin una sec a una executiva no es un càrrec és una responsabilitat (a més no lucrativa).

Salut.

 
At 2:40 p. m., Blogger JG said...

Sempre que llegeixo escrits teus del PSC al Vendrell o la comarca, anomenes el vostre "projecte". Deix-me dir-te que no acabo de veure per on va el vostre projecte... Mai dones cap explicació sobre el mateix. Per on va aquest projecte? Més polítiques socials al Vendrell? Més creixement urbanístic?

Sense ànim d'ofendre ehhh.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home