diumenge, de novembre 09, 2008

Acte de presentació!

Avui, voldria aprofitar les potencialitats que aquest petit espai a la xarxa em permet per convidar a tots els lectors i lectores d’aquest bloc a un acte que tindrà lloc el proper dimecres 12 de novembre a les 19.30 al Centre Cívic de l’Estació del Vendrell.


La Comissió de Comunicació i Informació del PSC del Vendrell fa força mesos que està treballant a fons en un ambiciós projecte comunicatiu. Després de fructíferes reunions acompanyades de moltes hores de treball desinteressat realitzat per companys i companyes, finalment podem exposar al conjunt de la societat vendrellenca una petita part del treball realitzat en els darrers mesos.

El dia a dia ens demostra la importància cabdal que en la nostra societat tenen les noves tecnologies. Els partits polítics no es poden mostrar aliens a aquesta realitat i precisament, reconeixent aquesta greu mancança existent a l’Agrupació del PSC del Vendrell, un grup de persones vam decidir posar-nos a treballar per tirar endavant i impulsar un vertebrador projecte comunicatiu.



En aquests moments, es troba totalment operativa la nova pàgina web del PSC del Vendrell, http://www.pscelvendrell.cat , tot i que he de reconèixer que seguim treballant per dotar de contingut alguns apartats i corregir errades tipogràfiques i ortogràfiques.

Des d’aquí us emplaço a visitar una web dinàmica, atractiva i repleta d’informació. Segurament els elements que més criden l’atenció són el canal de televisió propi del PSC del Vendrell on es poden visualitzar les rodes de premsa que el Grup Municipal Socialista realitza, sense talls, censures ni disseccions. I des d’una perspectiva més desenfadada, L’INDISCRET, revela informació tremendament interessant i que a vegades a tots plegats se’ns passa una mica desapercebuda.


No obstant, la Comissió de Comunicació i Informació del PSC del Vendrell no només pensa en el món virtual sinó que coneixedors de la realitat, hem decidit impulsar un element que forma part de la nostra tradició política com és la difusió d’un butlletí en format de paper.

Així que totes les persones que s’acostin al Centre Cívic de l’Estació del Vendrell podran assistir a la presentació oficial de la nova pàgina web del PSC del Vendrell, http://www.pscelvendrell.cat. I tots els assistents podran gaudir en primícia de la informació que es recull en el nou butlletí d’informació local que el PSC del Vendrell ha elaborat.

A més, la Comissió de Comunicació i Informació està oberta a totes les propostes, els suggeriments, les crítiques o les preguntes que qualsevol persona vulgui realitzar. Totes elles les podeu canalitzar a través del nostre correu electrònic comunicacio@pscelvendrell.com i amablement seran contestades en la menor dilació temporal.

Jo de vosaltres no em perdria aquesta presentació i a més, en acabar l’acte per celebrar-ho prendrem plegats una copa de cava i coca. Així que us espero!!!


DIMECRES 12 DE NOVEMBRE
A LES 19:30
CENTRE CÍVIC DE L’ESTACIÓ DEL VENDRELL

2 Comments:

At 11:31 p. m., Blogger ciudadano said...

Nace en la red un espacio donde puedes explicarnos porque lloras, porque ries, que es lo que te pasa, porque tu vecino te mira de esa forma, que ha ocurrido esta mañana delante de ti…
Tantas cosas que no nos explican y que ahora descubriremos. www.lavozdelciudadano.com tu casa en internet

 
At 1:53 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Molt bé. Hem de fer el salt.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home