dijous, de novembre 13, 2008

En marxa!!!

D'esquerra a dreta: Ernest Benito, Laia Gomis, Helena Arribas, Xavier Sabaté i Conrad Homs


El Centre Cívic de l’Estació del Vendrell ha estat l’espai escollit pels socialistes vendrellencs per formalitzar públicament a través d’un acte obert al conjunt de la ciutadania la presentació dels nous canals comunicatius del quals disposa el PSC del Vendrell

A grans trets, l’acte es podria resumir com la presentació i la divulgació de la nova pàgina web del PSC del Vendrell, http://www.pscelvendrell.cat/ i el nou butlletí d’informació local . Dues grans eines que, sense cap mena de dubtes, permetran acostar el projecte socialista al conjunt de la ciutadania.

Els socialistes vendrellencs no tenim cap pudor en reconèixer els nostres defectes així com també ressaltar les mancances per procurar posar fil a l’agulla i redirigir la situació. No és una tasca gens senzilla però des de fa força mesos estem treballant entorn la comunicació, pensant i ideant mecanismes i instruments que ens permetin estar al costat dels ciutadans.

Internet és l’espai ideal, més del 60% de les llars vendrellenques tenen connexió a la xarxa i els socialistes vendrellencs tenim el nostre raconet a la xarxa perquè tots aquells que ho desitgin puguin conèixer de primera mà quin és el treball que el nostre partit polític duu a terme en el nostre municipi. És més, en aquests moments a la web del PSC del Vendrell es pot trobar l'ordre del dia de les sessions plenàries i les actes de tots els plens, informació que no està disponible a la pròpia web de l'ajuntament del Vendrell.

Ara, la presència en aquest gran món virtual no és suficient, som conscients que cal una presència física al carrer a través de l’edició d’un butlletí que neix amb la voluntat d’esdevenir una publicació regular que permeti posar al dia als vendrellencs i les vendrellenques dels darrers fets destacats que succeeixen en el nostre municipi.

El punt de partida d’aquests elements comunicatius el trobem en el si de la nostra organització política, precisament des de la Comissió de Comunicació i Informació del PSC del Vendrell es treballa a fons en l’impuls i l’actualització de tots ells. Ara bé, tenim molt clar que el punt d’arribada és el conjunt dels vendrellcs i les vendrellenques.

Precisament per aquest fet, estem disposats a rebre totes les crítiques, les opinions i els suggeriments que els ciutadans ens vulguin fer arribar, molt amablement escoltarem totes les veus, sense excepció. Ja ho sabeu, la nostra adreça és comunicacio@pscelvendrell.com

Abans d’acabar voldria agrair a totes les persones que han confiat des del primer moment en aquest projecte així com també tots aquells que avui no s’han volgut perdre la presentació. No obstant, voldria fer un èmfasi especial als nombrosos regidors i regidores socialistes d’arreu de la nostra comarca presents a l’acte d’avui així com també a l’alcaldessa del Montmell, Imma Costa, els diversos consellers comarcals, el portaveu del PSC a la Diputació de Tarragona, Pep Guasch, el Secretari General d’Economia i Finances, Martí Carnicer.

Tampoc em vull oblidar del gest del Primer Secretari del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, que s’ha desplaçat fins El Vendrell per viure en primera persona, in situ, la presentació de tots els nous canals comunicatius. A més, no ha dubtat en reconèixer que els socialistes vendrellencs som els primers en treballar a fons en matèria comunicativa, assumint tota una sèrie de compromisos relacionats i vinculats directament amb la comunicació. Des de la creació d’una nova web, passant pel canal de televisió propi vinculat a You Tube fins arribar a l’organització i gestió dels diversos apartats i subapartats presents en el conjunt de la web. Sense cap mena de dubtes, els socialistes vendrellencs hem marcat el precedent en el si de la nostra federació.

Arribar fins aquí no ha estat fàcil, aquest treball no és fruit de la casualitat sinó que darrera de tot aquest projecte s'hi troba la il·lusió i la empenta de molts companys i companyes que desinteressadament han proposat idees i opinions que mica en mica han anat teixint la realitat que en aquests moments presentem. Són moltes reunions i un sense fi d'hores invertides en un projecte que tot just comença a ser visible però estic convençuda que avui mateix ha començat a prendre la força i l’impuls necessari per continuar endavant.