divendres, de febrer 22, 2008

Inici de campanya

Els socialistes vendrellencs carregàvem les piles abans de començar la campanya electoral amb el tradicional sopar d’inici de campanya que una vegada finalitzat ens havia de conduir a la Plaça Pep Jai a dur a terme la tradicional enganxada del primer cartell.

A més, en la nit del 21 de febrer, comptàvem amb l’assistència de l’alcaldessa de Cunit i candidata per l’Entesa Catalana de Progrés al Senat, Judith Alberich, que compartia amb nosaltres sopar i enganxava el primer cartell de campanya electoral al Vendrell. A més, el vendrellenc Fernando Pérez, també col·laborava en l’enganxada d’honor com a membre de la candidatura socialista.


Una nodrida representació de militants i simpatitzants socialistes no s’han volgut perdre un acte molt simbòlic com és l’enganxada del primer cartell però carregat de transcendència i il·lusió. Entre tots nosaltres, trobàvem els regidors socialistes del consistori vendrellenc, un parell de consellers comarcals, el José Habas i Manuel Hernández, el diputat provincial i Primer Secretari del PSC al Baix Penedès, Pep Guasch, el Secretari General d’Economia i Finances, Martí Carnicer i el diputat sortint, Ernest Benito, entre molts altres companys i companyes que puntualment a les dotze hem compartit plegats l’enganxada del primer cartell.

Judith Alberich, a l'enganxada del primer cartell

Ara venen dies de molta feina, de treball incessant però els socialistes iniciem aquesta campanya amb molta il·lusió. Hem de ser capaços de mobilitzar a la ciutadania, que acudeixi a les urnes massivament tot esperant que el dia 9 de març les paperetes socialistes omplin totes les urnes fins a vessar perquè Zapatero torni a ser el president del govern d’Espanya en la propera legislatura!!!
La primera imatge amb el Fernando Pérez i la Judith Alberich i a l'altre imatge, amb el Pep Guasch i l'Ernest Benito

2 Comments:

At 6:59 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

On tenim el Francesc Vallès? una mica massa de centralisme. No és bo per la circulacio sanguinea de les artèries secundàries.

 
At 12:27 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Interpreto que quan preguntes on tenim el Francesc Vallès, et deus referir a les banderoles que estan penjades al Vendrell on apareix la Carme Chacón.

Si t'he de ser sincera, no et puc respondre la pregunta ja que no sóc membre del Comité de Campanya i no conec el perquè d'aquesta decisió. Ara bé, imagino, això és de la meva collita, que des del PSC s'aposta per la difusió de la Carme Chacón, que ningú oblidi que ella és també LA MEVA CANDIDATA!

A més, aquest fet no és cap novetat ja que si la memòria no em falla els socialistes sempre hem optat per dur a terme campanyes forces genèriques a les eleccions generals.

Ara tampoc cal entrar en debats estèrils perquè si quelcom està clar és que amb el Francesc Vallès i/o la Carme Chacón, el vot socialista serà l'únic que garantirà que Zapatero torni a ser president!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home