dijous, de febrer 14, 2008

Després d'un petit parèntesis...


El llarg i extens període d’exàmens ha arribat a la seva fi... ja ho deia la saviesa popular que no hi ha cap mal que duri 100 anys. Fa alguns dies ja vaig avisar als lectors d’aquest blog que patiria una petita situació letàrgica perquè em resultava impossible poder arribar a tots els fronts que tenia oberts i abans d’intentar arribar a tot arreu però no amb tota la intensitat que desitjava, preferia aturar alguna que altra qüestió i reprendre-la de nou quan tingués més temps.

Malgrat aquest fet, hi ha qui ha volgut donar un altre sentit a la meva inactivitat, especulant sobre altres qüestions que motivaven la mateixa. Que ningú no s’enganyi, ara he acabat els exàmens i em penso dedicar en cos i ànima a la campanya electoral que estem a punt d’afrontar. L'imminent inici de campanya arriba just d’aquí una setmaneta i amb ella tots els successius actes i mítings que es duran a terme en aquests dies, així com també la preparació d’altres qüestions a tall més organitzatiu que passen més desapercebudes però que són imprescindibles i capdals perquè el proper 9 de març la victòria socialista sigui una realitat.

En fi, tan sols volia fer-vos saber que malgrat el cansament que arrossego propi dels nervis i de l’estrès dels exàmens torno a reactivar aquest espai amb la mateixa passió que sempre, procurant que us puguin resultar d’utilitat les opinions aquí publicades i esperant els vostres comentaris.

4 Comments:

At 4:50 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Celebro que hagis tornat i ja hi haurà temps per comentar, debatir i confrontar les diferents Opcions Electorals.
Espero que les proves hagin anat bé, descansa i a la vegada passat´ho bé amb la Politica.
Jo em plantejo la Politica com un esport divertit si no ho podria fer, i pel damunt de tot, tinc clar, que tothom es persona i es poden arribar a acords i deascords al mateix temps depenent dels temes.
Molta feina.

 
At 12:58 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Holaaaa!!!

El verb descansar em sembla que fa alguns anys el vaig oblidar, sempre tinc coses pendents a fer i a desenvolupar. I quan penso que ja ho tinc tot fet... tard o d'hora em ve al cap alguna qüestió pendent. És allò que molts resumeixen dient que "no tinc remei".

En el fons tenen part de raó però empresa per l'activitat frenètica és quan millor em trobo, desprenen vitalitat i ganes de treballar allunyant-me del perillós ensopiment que espero que no m'arribi mai.

Ara venen dies mogudets però tots aquells que gaudim de manera especial la política, vivim intensament aquests moments.

No està de més exposar que comparteixo una idea que citaves en el teu escrit ja que sempre hem de tenir ben present que malgrat hi hagi projectes polítics diferents, darrera del plantejament, l'elaboració i execució dels mateixos hi ha persones que mereixen el màxim respecte.

Una idea que convé ésser recordada ja que molts l'obliden pel camí i en aquesta matèria els vendrellencs i vendrellenques dissortadament en podríem posar molts exemples.

 
At 11:38 a. m., Blogger El blog del Xavier Ollonarte i Rovira said...

Benvinguda de nou. Espero que hagin anat molt bé els examens.

Cordialment,

Xavier Ollonarte Rovira.

 
At 2:28 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies Xavier pel teu comentari, de moment no em puc queixar amb les notes que tinc en aquests moments, ara encara queda per descobrir els resultats dels darrers exàmens.

Esperem mantenir la tendència i començar amb bon peu el segon semestre!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home