dijous, de novembre 01, 2007

Benviguts!


L’1 de novembre del 2007 era una data clau per tot el conjunt de la província de Tarragona perquè suposava el tret de sortida al desplegament del Mossos d’Esquadra. La primera comarca tarragonina que ha rebut el cos policial de Catalunya ha estat el Baix Penedès i des d’avui la policia autonòmica ha començat a exercir les competències de seguretat ciutadana, ordre públic i policia judicial. La nostra comarca compta amb un total de 122 mossos i 25 vehicles per donar servei a gairebé els 90.000 habitants que integren el Baix Penedès.

6 Comments:

At 2:17 p. m., Anonymous Anònim said...

Benvinguts??por favor!Ja està be de tant control policial!

 
At 5:55 p. m., Blogger JG said...

Jo més aviat diria que han estat les tres comarques penedesenques (Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès) les que han rebut el desplegament policial. El Baix Penedès no és el Camp de Tarragona, malgrat molts us entesteu a confondre els termes geogràfics, barrejant-los amb política.
Jo faig política, però de defensa del territori oblidat, el Penedès.

 
At 7:24 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Anònim, sincerament no entec la teva reacció i com tampoc aportes arguments sòlids per defensar la teva tesis respecte el control policial doncs no podem establir un intercanvi d'impressions.

Josep, és cert que el desplegament ha tingut lloc a les tres comarques penedesenques. Ara bé, quan vaig escriure aquest escrit i vaig destacar que el Baix Penedès era la primera comarca de tota la provincia de Tarragona que rebia el desplegament dels Mossos d'Esquadra no feia política, simplement describia una realitat perquè fins al dia d'avui, el Baix Penedès pertany a la provincia de Tarragona mentre que l'Alt Penedès i el Garraf formen part de la provincia de Barcelona.

Aquelles persones que tenim una tendencia política clara, com és el meu cas, no ens amaguem ara tampoc heu de confondre això amb la idea que tot ho transformem en política. Sovint, veieu coses que van molt més enllà, personalment he de dir que la meva intencionalitat no era causar-te la impressió que t'has endut després de llegir aquest escrit. Vist això, he pensat que era imprescindible realitzar aquest apunt purament informatiu.

Cordialment,

Laia

 
At 9:01 p. m., Blogger JG said...

Perdona que et posi al mateix sac, la meva intenció només era fer una crítica al teu partit, el PSC, que s'entesta en considerar el Baix Penedès com pertanyent al Camp de Tarragona. I això en contra de la majoria de la societat civil organitzada (per + info vegis dades a www.vegueriapenedes.cat).
I és clar que el teu partit no pretén canviar la realitat que bé descrius, perquè ja li interessa que el Baix Penedès continui a la província o Camp de Tarragona, per així poder aprovar coses com el Pla Territorial del Camp de Tarragona (en què es prepara un LOGIS Penedès que no volem ni hem demanat i ens infla la comarca d'asfalt d'autopista, política molt d'esquerres i ecologista, la de l'ús del cotxe).

 
At 12:28 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Josep crec que caus en l'error de voler incloure tota una sèrie de fets que convé analitzar detingudament i amb molta calma. Sé que hi ha molts projectes amb els quals no hi estàs d'acord però no entenc l'obessió d'aprofitar qualsevol comentari, aquest cas una simple benvinguda als mossos d'esquadra per fer constatar tota una sèrie de reivindicacions que conec de molt a prop i com bé deus intuir tenim posicions una mica divergents.

Malgrat no sigui l'objecte d'aquest escrit, has pogut constatar com totes les opinions i veus tenen cabuda en el meu espai però procurem no anar-nos per les branques perquè no vull caure en el monotemàtic tema del LOGIS Pendès, la reivindicació de la vegaria i tots els assumptes que detallaves. A més, n'he parlat molt abastament en aquest espai.

Cordialment,

Laia

 
At 7:31 p. m., Blogger JG said...

Cadascú té les seves prioritats, jo crec que les demandes territorials són molt importants, ja que el territori en el que ens trobem no està exempt d'amenaces i determinats canvis que no ens convenen. Per dos intervencions que hagi fet en el teu blog en aquest sentit, crec que no n'hi ha per tant.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home