dissabte, de novembre 03, 2007

Condemna ferma


Aquesta setmana repassant la premsa comarcal descobria una notícia que fins el moment concret de llegir-la ignorava. El local del col·lectiu La Trinxera, ubicat a la carretera de Santa Oliva, es llevava el diumenge passat ple de pintades feixistes entre les quals es podien visualitzar una amenaça concreta i ferma de cremar el local.

Després de llegir aquesta informació em produeix una veritable esgarrifança pensar que entre nosaltres encara hi ha persones que ignoren que vivim en un país on la llibertat d’expressió és una màxima del nostre estat de dret i que podem conviure tots plegats defensant les nostres posicions ideològiques sense necessitat de dur a terme pràctiques reprovables com la que una sèrie d’individus van materialitzar a les parets del col·lectiu de la Trinxera, arribant a pintar sobre la cara d’Andreu Nin.

No volia deixar passar per alt aquesta notícia i des d’aquest espai voldria demostrar el meu recolzament vers tots els membres del Col·lectiu la Trinxera i la meva sincera condemna a tots els actes que a través de les intimidacions tenen per objectiu fer callar les veus d’uns joves.

4 Comments:

At 1:52 p. m., Blogger Joan Margall said...

Hola bonica,
Gràcies per la felicitació.

Joan

 
At 4:22 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Holaaa!!!

No és mereixen les gràcies, qualsevol dia no es fan anys i per tant crec que en les ocasions especials, com són les dates dels aniversaris és impresincible felicitar als amics.

Una abraçada!

Laia

 
At 9:48 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia no sé si al mateix diari has vist la carta del Sr. Armengol del partit xenofov de catalunya (PxC) i del panagíric que feia sobre Suïssa, crec que malahuradament és normal que amb individus com aquest al municipi hi hagin pintades com les que han fet al col.lectiu que esmentes. La carta és un al.legat xenofov clarissim. Potser caldria que tots la tinguessim molt present. Aquesta gent, els plataformos, són un perill molt real.

 
At 12:13 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Muntsa, no m'agrada desvetllar el tema dels meus articles però com m'ho comentaves avanço que aquesta setmana no tinc cap por ni temor en parlar d'aquesta qüestió. Estic cansada de la indiferència que certs partits polítics demostren vers PxC, ara s'ho prenen tot com si es tractés d'una broma però la gestió municipal penso que ha de ser molt més seriosa del que s'està demostrant actualment.

Sembla ser que CIU s'hi troba mb en aquest ambient i el PP vendrellenc no cal que digui res més perquè el video gravat pel senyor Jovani a Badalona parla per si sol.

En fi, si anem fent així anem per molt mal camí. Sabeu qui és l'únic que en surt veritablement perjudicat??? No penseu en sigles polítiques és quelcom més senzill: EL VENDRELL

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home