diumenge, de novembre 25, 2007

Apunta-t'ho a l'agenda!

El proper divendres 30 de novembre a les 20h a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell tindrà lloc la presentació del llibre EL JOVE ANDREU NIN. Textos periodístics escrit per l’Ernest Benito, actual diputat al Congrés pel PSC.

Des d’aquest espai us voldria animar a assistir a la presentació d’una obra darrera de la qual hi ha un treball incessant i constant que s’ha allargat durant alguns anys en el temps perquè el treball acurat, exigent i rigorós es pot apreciar des de la primera fins a la darrera pàgina. A més, la presentació anirà a càrrec de l’eurodiputat Raimon Obiols, el secretari general d’economia i finances de la Generalitat de Catalunya, Martí Carnicer i el mateix Ernest Benito.

Tres persones que coneixen de ben a prop la figura d’Andreu Nin i ens poden aportar interessants comentaris i apreciacions personals sobre una figura menyspreuada i poc valorada pel conjunt de la nostra societat. A més, em sembla una oportunitat que no es pot deixar escapar perquè cada dia sota un mateix acte no s’apleguen tres personalitats tan importants i sempre suposa un gran plaer poder escoltar en primera persona les seves reflexions. Recordeu, divendres 30 de novembre a les 20h a la Sala del Portal del Pardo!


2 Comments:

At 7:22 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Tu ja saps que no compartim ideologia, peró això no treu que et feliciti per l´Il.lusió amb la que fas les coses, les comuniques etc... Aixó sense cap mena de dubte és un punt fort del PSC que sempre he "envejat" sanament, com potencien a la seva gent i els li dónen trajectoria politica, els motiven constantment etc...
Espero que surti bé.

 
At 9:20 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies Garmir pel teu comentari, la veritat és que en aquests moments estic molt contenta i alhora il·lusionada per tota una sèrie de circumstàncies, i la presentació d'aquest llibre en podria ser un dels motius que em provoquen aquest estat d'ànim.

Ara no et pensis que tot són flors i violes, també hi ha moments on la indignació i la ràbia per determinades conductes, t'envaeixen però això són figues d'un altre paner i potser algun dia serà qüestió de tractar-les... de moment espero que passi el temps a veure si gràcies a l'efecte del pas del temps es recondueix la situació en determinats assumptes.

Cordialment,

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home