dimecres, d’octubre 10, 2007

SESSIÓ PLENARIA, OCTUBRE 2007


Escric aquestes paraules quan les impressions dels diferents portaveus sobre l’evolució del ple que ha tingut lloc avui, 10 d'octubre, encara no han finalitzat. Són quarts de dotze de la nit i aquesta hora intempestiva per a molts indica que la sessió de ple d’avui s’ha allargat una mica, només hem de recordar l’hora d’inici de la mateixa, les set del vespre.

Més de quatre hores de debat han donat molt de si i abans d’entrar en el fons de l’assumpte voldria reconèixer públicament un gest del govern municipal vendrellenc. Durant la meva percepció sobre l’evolució de l’anterior ple, escrita en aquest mateix espai, em queixava que els oients que seguíem la retransmissió del ple per les ones radiofòniques de Radio El Vendrell, no podíem conèixer quines eren les preguntes que des del públic present a la Sala de Plens es realitzaven als diferents regidors i regidores.


RETRANSMISSIÓ COMPLETA DEL PLE

Avui, una vegada aixecada la sessió, pensava que ja podia desconnectar la ràdio però m’he endut una sorpresa quan l’alcalde ha reconegut que arrel d’una sèrie de peticions creia oportú que des de casa poguéssim escoltar les preguntes que el públic assistent dirigien als membres del consistori vendrellenc.


Desconec si la meva queixa va traspassar la blogosfera arribant al consistori vendrellenc o potser ni tan sols coneixien la meva reivindicació personal. Tanmateix, celebro aquesta decisió i lluny de sectarismes, quan les coses estan ben fetes amb independència de qui sigui l’autor de les mateixes sempre rebran les meves sinceres felicitacions i en aquest cas puntual, ho dic ben alt i clar i no tinc cap mena de remordiment en agrair als membres de l’equip de govern de CIU aquesta decisió.

ORDENANCES MUNICIPALS

Fet aquest apunt obligatori, el tema estrella del ple d’avui ha estat la baixada del 3% de l’Impost dels Béns Immobles, conegut per tots nosaltres com l’IBI. Aquesta mesura saltava a la premsa comarcal durant la setmana passada i tots sabíem la gran càrrega i l’impuls electoralista que s’amaga darrera de la mateixa.

Ara passen de puntentes sobre l’increment del 2,7% de les taxes municipals com són els guals, les escombreries o l’aigua. D’aquests assumptes no en volen parlar, prefereixen mirar cap un altre costat i anunciar a través de grans titulars “El govern municipal de CIU baixa un 3% l’IBI”.

He seguit amb una certa regularitat els plens i ràpidament recordava tot el que va donar de si l’anterior ple i hi havia una qüestió que no m’acabava d’encaixar. Fa un mes, per activa i per passiva, els membres del govern municipal de CIU acompanyats dels seus fidels companys de viatge del Partit Popular i de Plataforma per Catalunya denunciaven el forat econòmic que hi ha a l’ajuntament i el fort deute existent en el mateix. Quan no han passat ni 30 dies el primer que realitzen és baixar l’IBI un 3%???

L’equació no quadra i les explicacions del regidor d’Hisenda no contribueixen gens en cercar la resolució matemàtica de la mateixa. L’as que es treu de la màniga consisteix en suplir la quantitat que es deixi d’ingressar de l’IBI amb fons que provindran de subvencions que el consistori demanarà. Ni tan sols compta amb la seguretat que les peticions de les subvencions realment es convertiran en ingressos reals, hipòtesis, especulacions...allò que els nostres àvies diuen fan volar coloms.

CIU I PXC


En tots els plens, Plataforma per Catalunya sempre busca el seu moment de glòria i avui no ha estat una excepció. Al marge de les meves consideracions polítiques sento una gran tristesa cada vegada que arrel d’una proposició de PxC les acusacions, els retrets i les desqualificacions salten d’un costat a un altre de la sala de plens.

Estic cansada que tot el protagonisme se l’endugui un individu que a través de les seves habilitats comunicatives sigui capaç de tergiversar les coses i a més compti amb la complicitat de l’equip de govern. Crec que des de Convergència i Unió no són conscients de la greu irresponsabilitat que duen a terme, ells es pensen que es tracta d’un joc però és una qüestió molt seriosa.

Han passat els 100 primers dies de govern i encara és ara que la màxima autoritat de la vila, l’alcalde del Vendrell, s’hagi reunit amb la cap de l’oposició, la socialista Helena Arribas. No han d’oblidar que CIU i PSC compten amb el mateix nombre de regidors i darrera dels 7 regidors socialistes es troben més de tres mil cinc-cents vendrellencs que van dipositar la confiança vers el projecte socialista i no mereixen cap tracte de menyspreu des del consistori vendrellenc. En canvi, així em consten que les trobades i les reunions entre membres de CIU i PxC són constants i no és que tingui espies sinó que dinen plegats o esmorzen en diversos bars vendrellencs i sempre hi ha algú que els veu.


LLEI DE BARRIS

Abans d’acabar, celebrar la votació per unanimitat de l’aprovació de la Llei de Barris al Vendrell, no està de més apuntar que aquest punt no es trobava inclòs a l’ordre del dia però s’ha afegit a l’inici del ple. Començava a ser preocupant la desídia que el govern de CIU demostrava quan no portava a votació del ple un assumpte de gran importància i envergadura pel conjunt del Vendrell.

Fins aquí la meva valoració personal del ple d’avui, com sempre comento, no cerqueu l’objectivitat en les meves paraules ni tamnpoc un seguiment exhaustiu del ple perquè no ho trobareu. Tan sols destaco aquelles qüestions que m’han cridat l’atenció i m’han semblat prou rellevants per comentar en aquest espai. Ara els vostres suggeriments, les crítiques o noves idees per tractar no dubteu en deixar-me’ls als comentaris i en parlarem detingudament.

34 Comments:

At 1:48 p. m., Anonymous Anònim said...

Amiga Laia, jo també vaig seguir el ple detingudament i fins al final.

No voldria fer una extensió de comentari, simplement un resum superficial i que hem va quedar a la retina. Millor dit a l'oida.

El senyor Albert Solé va estar fantàstic i concís amb la seva intervenció i va descriure la realitat. Un teatre i que cadascu te el seu personatge.

PP i PxC van de la maneta de CiU i ells queden al marge. Què costa aquesta actuació?. Què concesió ha de fer CiU a PP i PxC per aquet escut que li fan per tal de quedar net en un govern en minoria...

Crec que començaré a observar com s'està tractant el govern municipal a la ciutat de VIC i com estan tractan els temes de PxC, segur que amb més valentia.

No sé quan podrè durar aquesta funció perquè en quan aprovin el pressupost hauran de fer seguiment del números de CiU i suposo que estran d'acord en tot... o no? aquí veurem la concesió i com s'han aliat

Per acabar, hem dona llàstima de que aquesta gent ens representi.

BIROLLA

 
At 6:05 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Jo crec que una de les coses importants que s'han aconseguit és que la gent del públic també tingui l'oportunitat d'expressar les seves opinions a través de ràdio el Vendrell.

 
At 7:28 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Birolla afegir una sola paraula al teu comentari seria desvirtuar-lo així que només diré que comparteixo fil per randa TOTES les opinions i les manifestacions que es realitzen al llarg del mateix.

Gràcies per aportar aquesta ràpida visió sobre el ple perquè com molt bé haureu constatat la síntesis no és el meu fort i a través d'aquestes pinzellades et permet fer-te una idea sobre l'evolució del ple celebrat ahir.

Miquel, ja he dedicat una part de l'escrit sobre el fet que des de casa poguem escoltar els plens des de l'inici del mateix fins a les preguntes que el públic assistent a la sala realitza als regidors i regidores. Celebro aquesta decisió.

Cordialment,

Laia

 
At 8:51 p. m., Blogger El blog del Xavier Ollonarte i Rovira said...

La política vendrellenca és lamentable. Tenim pxc al poder i l'únic objectiu que tenen els partits democrates "?" és xupar del bote.

Crec, que la gent del poble de tota la vida, hauriem de fer un pensament.

Rep cordials salutacions del Xavier Ollonarte i Rovira.

 
At 9:25 p. m., Anonymous Anònim said...

Birolla, perdona, discrepo amb tu en un punt: El Pacte entre Hinojo, Benet Jané, PxC i PP és tant fort i tenen tans interessos bruts en comú (ja abans de les eleccions) que aquesta funció durarà i durarà. Quan l'any vinent tornin a necessitar diners perque sel's gasten en dinars i en fer populachisme, tornarà la funció, aqueta funció malahuradament durarà 4 anys, perquè al Benet és allò de que: con el tiempo que me queda de estar en el convento me ...dentro. El senyor Soler genial però que deixi el lliri que du a la mà, l'HINOJO MANA AL VENDRELL!!!!

Maria

 
At 9:31 p. m., Anonymous Anònim said...

Tothom sabem que l'Hinojo és un ser despreciable: heu anat al ple? heu vist com té els sants pebrots davant de tothom de passar mensajitos de mobil al Sr Domingo? heu vist com passa mensajitos de mòbil al sr. Jovani ? i que com el Jovani no els enten comença a increpar-lo amb gestos perquè li digui que ha de fer?... És curiós jo hi era, no ho havia vist i una assessora convergent m'hi va fer parar atenció!!! Quina pena de tripartit!
Suposo que a certes edats, com la del Benet un enlloc de xupar de la mamella de l'Administració fins la jubilació el que hauria de fer seria plegar d'una vegada.

Esther

 
At 9:39 p. m., Anonymous Anònim said...

Birolla, jo també discrepo una mica amb tu. Em sembla que ets molt possitiu i no veus que aquesta colla de bretols només persegueixen un interés econòmic, de què si no l'Hinojo "el mago de meter la mano en la caja" seria on és? Com és que els socialistes i els del PP EL SEU PROPI PARTIT el van fotre fora? I ara segons els Benet s'ha rehabilitat? o és que li va molt i molt bé per sufragar les seves despeses electorals? Per favor Birolla, encara que de veintitantos, som grandets i sabem distingir un lladre d'un professional, o no?

Candela

 
At 9:46 p. m., Anonymous Anònim said...

Miquel, si et sembla que el més important del Ple d'ahir va ser poder sentir la claca de plataforma en directe i a un senyor que a sobre, com va dir un dels regidors crec que socialista però no sé qui era, NI TANT SOLS ÉS DEL VENDRELL, doncs mira noi em sembla que et conformes amb poc o t'agraden els circs romans. El Ple d'ahir va ser patètic i qualsevol demòcrata (jo diria que com a regidores i regidors en el Ple d'ahir només n'hi havien 8)vendrellenc s'hauria de posar les mans al cap! s'hauria d'escandalitzar de totes les barbaritats que es van dir i que el sr. Benet (i coincideixo amb una altra de les opinions en que caldria jubilar-lo ja!) hauria d'haver aturat perquè una de les seves comptències és posar ordre.

 
At 9:51 p. m., Anonymous Anònim said...

...Perdó que dius anonim: posar ordre? perquè el Benet hauria de posar ordre si el circ de l'Hinojo li va de conya? Si ha muntat fins i tot la guindilla del Felipe, aquell unga unga que vivia amb l'Armengol i que diu que es comunista o ultracomunista? L'únic ordre que sap posar el Benet és el dels caps rapats matant joves com l'Isanta.
El Benet és part del circ de l'Hinojo: La Tereseta Mercader li ensenya el francés i l'Hinojo la pestanaga

Mercè

 
At 9:58 p. m., Anonymous Anònim said...

Birolla, coincideixo el sr. Albert Sole molt bé, a l'igual que el sr Pascual quan va desemascarar el Diu amb el tema dels diners de les contribucions especials. Com poden dir que una obra ha costat 260.00 € quan l'arquitecte municipal la va liquidar per 670.00€?. Si els diners sel's va quedar l'arquitecte que el processin, però si el nou informe no el signa cap tècnic que vol dir? que cap tècnic es vol mullar dient que una obra ha costat menys del que realment val? Que cap tècnic d'urbanisme no vol mentir per salvar el discurs del Diu i l'Hinojo?
Discrepo en que fos un teatre: com ja vem dir a les falles: ÉS EL CIRC DE L'HINOJO!!!

Alicia Rovirosa

 
At 10:03 p. m., Anonymous Anònim said...

No sé si tornaré escoltar cap ple municipal. Veure com fins i tot l'Eladi coincideix amb el Plataformo gairebé m'ha fet decidir de treure l'estelada que tinc de capçalera al llit. Quina vergonya fa el Vendrell. És clar que hi ha molt encara per arrassar i fer diners, diners d'aquells que ha fet l'Hinojo al Botafoc, a l'Eden i a d'altres indrets i per si no ho sabeu té processos penals oberts per tots ells... i el Benet: alzeimer o d'alt d'una figuera?

Coya

 
At 10:09 p. m., Anonymous Anònim said...

Birolla entenc que tu ets optimista i pensis que el circ de l'Hinojo acabarà aviat. No hi estic d'acord. Miquel entenc que des del teu partidisme (només cal veure l'escrit que vares dedicar el dia després de les eleccions a la Marta Tutussaus i a la Marta Mercader)et sembli fantàstic el circ de l'Hinojo. Si al caparró de Ciu a la comarca, l'avi Jane, li està bé... doncs es clar... tots a callar!. Comparteixo per una vegada l'opinió femenina i dic que no és un teatre: El nostre Vendrell i el nostre Ajuntament és el circ del Sr. Hinojo que té enganxat pels... al Sr. Benet Jané... Potser ja es hora que ens movilitzem i anem a per totes!
Ricard

 
At 10:15 p. m., Anonymous Anònim said...

Mireu avui que vei tantes discrepàncies docns apa, jo discrepo del Xavier Ollonate. Mira noi, com va dir el regidro pascual en el Ple hi ha politics que mai han fet teatre. I és cert. N'hi ha que xupen de la mamella però d'altres no. Xupen de la mamella aquells qui com els de CiU van deixar el municipi ple de deutes i això és públic només cal anar a exigir els números, com va fer la meva plataforma. CiU ens va deixar en les dues legislatures que va governar amb els deutes fins el coll. Em pregunto: el Benet Jané és un ludopata? com va poder polir-se tants diners?

Clara

 
At 10:20 p. m., Anonymous Anònim said...

Tens raó Clara: Xavier insultar col.lectivament les persones que pertanyen a un grup no ens aporta res. És més ens condueix a actituds com les que vàren fer possible el nazisme. Si us plau afina més en els comentaris i no emmerdis tothom en el mateix. Si el teu alcalde és corrupte assenya-le'l, no assenyalis els altres, ni els de la seva llista ni els de les altres llistes. PxC? totes i tots els que escriviu heu anat a votar per evitar el feònmen Pxc?

Josep Ma.

 
At 10:35 p. m., Anonymous Anònim said...

Miquel estic molt content que poguessis escoltar els amics del teu alcalde parlar a l'hora de les intervencions públiques: òbviament em refereixo al Felipe; sí aquell que vivia "en teoria" a la casa de l'Armengol. Laia, com que tu també ho volies, dons mira bingo per tots dos!. Llàstima que com va dir un regidor l'amic del Sr. Benet: el Felipe, ja no estigui empadronat al Vendrell, és clar que potser el mes vinent torni a compartir agrupament familiar amb l'August Armengol. Em sembla en teòria fantàstic que(i ho comparteixo Laia i Miquel) que s'escolti el públic...però és clar el sr. Benet va dir clarament que havien de viure, o millor dit d'estar empadronats al Vendrell ( o és que jo no vaig rebre prou bé les ondes de la ràdio?) Perqué doncs deixa parlar algú que no és del Vendrell?
Jo es que francament des de la penositat de veure'l vestit de mecànic fins a la de deioxar que el el mani l'Hinojo com un titella tal com sortia a les falles... em fa vergonya l'alcalde que tenim i no parlo de colors parlo de persones.
LLuís

 
At 10:43 p. m., Anonymous Anònim said...

No sé perqque us hi amoineu tan, dels vintiun regidors,sen generosos només dos regidors de CIU I dos o tres del PSC demostren coherencia,seriositat,rigor, personalitat.La resta fan pena.
El vendrell necessita una renovació total.

 
At 12:20 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Aquí falta una mica més de personalitat i sobra anonimat. Au vinga endavant i utilitzeu el vostre nom i cognom i deixeu d'explotar l'anonimat que està ja una mica massa cremat.

 
At 9:05 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Xavier, crec que en ple segle XXI mantenir la nomenclatura fent referència a les persones de tota la vida del Vendrell és un pèl arcaic i comença a ser hora d’ampliar la nostra visió perquè hi ha moltissimes persones que han escollit el nostre municipi per ubicar el seu domicili i estan igualment indignades que tots aquells que vam néixer al Vendrell.

Fet aquest apunt obligatori, afegir que el pacte Hinojo-Benet o el que és el mateix el tripartit format per CIU-PP-PxC tots tenim el pressentiment que durarà la present legislatura però així com ara tota la culpa i la responsabilitat recau sobre el PSC perquè en les sessions plenaries una té la percepció que el partit governant és el PSC ja que tothom el responsabilitza a ell i l’assenyalen com a culpable de tots els mals. Una vegada el nou govern municipal elabori el seu propi pressupost no tindrà cap sentit que culpabilitzi al PSC perquè ells hauran estat els que hauran dissenyat l’estructuració dels comptes municipals.

Ara també hem de ser realistes, perquè malgrat el sr Hinojo tingui un aspecte força obscur relacionat amb interessos que van molt més enllà de la bona gestió del municipi del Vendrell, si no podem demostrar-ho amb proves i fets fefaents que l'evidenciïn a la vista de tothom, només ens movem en l’esfera estrictament de la rumorologia. Ara en el moment que es tinguessin aquestes proves, seria tan senzill com acudir als tribunals perquè ells resolguessin aquesta detestable situació

Abans que ningú recordi que el sr Hinojo té pendent la resolució judicial que el declararà culpable o inocent del delicte d’agressió sexual que en aquests moments recau sobre la seva esquena. La pressumció d’inocència sempre s’ha de mantenir però l’anterior equip de govern va considerar que no era oportú tenir al capdavant d’Intervenció una persona que es trobava imputada per un delicte d’agressió sexual. Ara el sr Benet segurament va considerar que això es tractava d’un tema menor i el va tornar a situar a Intervenció.

No entraré en determinar si tenim un teatre o un circ al Vendrell, ara el que sí que estem tots d’acord i això he pogut constatar a través dels vostres comentaris és que som molts els que estem preocupats per la situació del Vendrell. EL mateix dia de les eleccions vam dibuixar un escenari complex i difícil, sincerament pensava que des de la federació de CIU s’actuaria amb més responsabilitat però han decidit tirar la casa per la finestra, oblidant el Vendrell i interposant altres interessos. Almenys aquesta és la única explicació que he trobat per poder comprendre com poden anar del bracet dels racistes, xenòfobs i racistes de PXC per no esmentar els individus del PP que tampoc no es queden curts després d’escoltar les intervencions del sr Giovani...


Per cert, no sé si ho heu acabat d’entendre bé però per si de cas em referiré de nou a l’assumpte de la retransmissió completa dels plens. Si jo des de casa a través de la ràdio escolto el desenvolupament de tot el ple amb la quantitat de disbarats i bestieses que es diuen al llarg del mateix creia que no tenia sentit no poder escoltar allò que opinaven els assistents a la sala de Plens. Afortunadament, aquesta situació s’ha reconduit i el passat dimecres no només vaig poder escoltar a l’impresentable del Felipe Martín sinó també a la Pepi Mercadé. I potser en el proper ple hi haurà una altra persona que voldrà internevir i jo des de casa podré conèixer aquesta informació. Per tant, no desvirtueu els comentaris que agraïen aquest fet perquè no resten importància al ple sinó que apuntaven el canvi.

En darrer lloc, afegir que en aquest espai SEMPRE hi han tingut cabuda tots els comentaris, signats amb noms i cognoms o des de l’anonimat. Són moltes les persones que no poden entendre perquè ho permeto però si us he de ser sincera prefereixo conèixer les opinions i les percepcions i no pas les persones que s’amaguen al darrera de les mateixes. A vegades aquesta llibertat m’ha portat algun problema, amb atacs i insults personals però ha estat en comptades ocasions i perquè una persona demostri el seu incivisme no n’he de fer responsables a tota la resta.

Així que només em resta agrair l’enorme participació de totes les persones que han volgut deixar el seu comentari en aquest espai.

Cordialment,

Laia

 
At 11:45 p. m., Blogger EUiA El Vendrell said...

Hola, ahir a les set de la tarda va començar un vergonyosos ple municipal, que va durar fins dos quarts de dotze. El vaig seguir en directe, per que les cares de les persones diuen moltes coses i no cal que parlin.

Estar clar el funcionament que tindrà aquest govern en els plens municipals, primer les mocions senzilles que s’aproven per unanimitat, dons son de calaix.

Desprès arriba l’hora de les mocions que tenen a veure amb les finances on tenen plena coincidència CiU, PP i PxC, tant a l’hora de aprovar-les com a l’hora de fustigar a l’anterior equip de govern per la seva gestió. Parlen de factures no pagades, de falta de previsió, de que no hi ha prous diners i tenim un forat als comptes municipals, etc..... La gent de a peu de carrer no entenem els noms sota el que emmascaren tot aquest desgavell, si la cosa es tant greu el que es exigible i normal es el fer una auditoria de comtes de la corporació municipal, o pot ser sortirà alguna cosa que no interessa ni a PSC ni CiU-PP???? Si falten diners, abaixen esl impostos(entre cometes) i es pugen els sous, el forat serà encara mes gran, no? O demanarem crèdits per als seus sous??

Volem transparència i que algú independent, sense rivalitats personals, od i vers el contrari, etc....ens ho digui d’una vegada com tenim les arques municipals i qui es el responsable!!!!!

Desprès arriba el torn del regidor August, on presenta la seva moció de cada ple per justificar-se davant dels seus votants, pero aquesta vegada ha anat massa lluny, ahir vam escoltar a un ple, com es tornava a dubtar del govern de la nostra vila, i a mes a mes es feien acusacions gratuïtes de “màfies que estan al Vendrell fent no se que amb els immigrants”. Per cert que l’hi va canviar la cara al escoltar-se aquesta frase!

Massa fort, regidor August: les coses son mes fàcils, si jo tinc una proba d’un delicte, la porto a la policia i al jutjat, que es allà on s’encarreguen d’acusar al responsable, s’hi no ho ha entès li puc tornar a explicar o li podem gravar en un missatge al Mobil!!!!!!

El Jaume Domingo es cert que va veure abans del ple que això era massa fort, però es que el senyor Benet es va quedar impassible sense donar-li importància a aquest fet que obre la porta cap a una legislatura molt dura i de “lluita al fang”.

Per últim el regidor del PP va demanar un reconeixement a la Guardia Civil per a la seva feina al llarg dels anys......... de tots els anys? Pregunto jo. Recordem que la Guardia Civil fins el 1978 va ser la Guardia defensora i repressora del regim franquista !!!!!

El Vendrell necessita urgentment una regeneració política a fons, ja n’hi ha prou de fer les coses mirant el redit electoral, acusant sempre al govern anterior de lo pitjor, (això també val per al PSC), des de l’odi personal, etc... Jo porto poc tems en política, però veig que la majoria dels regidors no tenen la capacitat per mira mes enllà de totes aquestes coses que he mencionat i treballar per nomes pel Vendrell, sempre des de la teva posició ideològica, per suposat. Acabaré dient que abans escoltava els plens de Calafell per la radio(a la feina era la única emissora que agafava) i hem deia a mi mateix: al menys al meu poble això no passa.......com hem canviat!!!!

Alfredo Valdivielso

 
At 8:47 p. m., Anonymous Anònim said...

Alfredo, només dues ratlles per opinar sobre el teu escrit. Mira, sobre les factures, en què el tripartit d'ultra dreta del vendrell, encapçalat pel Benet jané diu que eren a l'armari: que et diguin de qui eren les factures entrades a finals d'agost i principis de setembre. Perquè le gemà d'una regidora del PP entraria factures corresponents a treballs que ja ha cobrat? per quedar-se amb l'IVA i el 10% i que el 90 que li tornaran a pagar se'l quedi l'Hinojo? nois...a Reus teniu un regidor (el cap de llista que és un nano brillant!, aprofite-u-lo per això de les factures que no enteneu!!!!)
Pel que fa al segon tema del tripartit d'ultra-dreta presidit pel Sr. Jané... doncs más de lo mismo. L'Armengol no seria ningú sense l'Il.lm. Sr. Jané... per alguna cosa serà....

PS Empreu les fons del partit que tenen molta informació de la ultra dreta del vendrell!!!!

 
At 2:34 p. m., Anonymous Anònim said...

resposta a Sr. Miquel Casellas:
ja m'agradaria veure si opinaria igual (referent a la llibertat d'expressió dels plens) si ataquessin als de la seva "corda"... que se li veu el llautó... A més, si l'únic important d'aquest ple és el que vostè ressalta, o és que té molt poca visió política o bé ..... deixem-m'ho aquí.

 
At 6:54 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Gràcies anònim per tractar-me de vostè, però jo prefereixo el tu a tu. No passa res. El més important és que el públic parli per la ràdio perquè de la resta de coses és sempre la mateixa història i segur que aquí no acaba i tindrem més teca del mateix. La fita històrica en el món de la radiocomunicació local és aquesta que després surten altres coses. OK, però ja entrem en la pervertida rutina. Més indiferent que m'acusin de ser d'uns o d'uns altres. Visca la llibertat d'opinió.

 
At 6:59 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Ho sento per trigar tant en respondre aquests comentaris, així que aprofitaré una estoneta lliure que tinc per fer-ho.

Alfredo, jo també veuria amb bons ulls la realització d’una auditoria independent, subratllo el terme, independent perquè d’auditories n’hi ha de moltes classes i després passen escàndols com l’Enron amb unes comptes auditades que demostraven el bon estat econòmic de l’empresa i la realitat comprable és que l’empresa tenia els dies comptats.

Respecte l’Armengol, tots sabem que busca el seu minut de glòria, utilitza el ple com si es tractés d’un teatre. Ara aquesta actitud és realment insultant perquè si vol anar fer el seu numeret crec que no pot jugar amb les institucions com està fent aquest regidor, ple rere ple

Es cert que la situació política actual a la nostra vila es realment paradoxal, la composició del consistori crida realment l’atenció però aquesta va ser la voluntat dels vendrellencs quan van anar a votar o aquells que no ho van fer, que per cert, van ser una gran majoria.

No deixem de treballar per reconduir la situació, tant aquelles forces politiques amb representació al consistori com aquelles que no la tenen però que estic convençuda que amb l’esforç i la voluntat de tots plegats es pot treballar per la millora del Vendrell. Ara s’ha de voler treballar de veritat, no només fer-ho veure a través de quatre actuacions concretes i puntuals, i em sembla que dissortadament les prioritats del govern van per aquí…

Anònim , la llibertat d’expressió és un principi bàsic i fonamental en la construcció d’una democràcia plena com la nostra. Quan una persona es presenta a les eleccions ha de ser conscient que en reiterades ocasions rebrà critiques perquè els elogis no acostumen a ser massa freqüent en aquest món. Ara bé, les crítiques sempre s’han de dur a terme des del respecte i l’educació, evitant l’atac i l’insult personal que no es pot tol•lerar. Entenc que darrera del teu escrit hi ha els atacs que el sr Felipe Martín i companyia duen a terme. Els condemno, son realment detestables i denigrants i no està de més rectordar que té un procediment judicial pendent. Així doncs no em cansaré de condemnar els atacs indiscriminats quan aquests es duguin a terme, sense mirar a qui critiquen o desqualifiquen

 
At 10:59 a. m., Anonymous Anònim said...

ovLmdI Your blog is great. Articles is interesting!

 
At 8:05 p. m., Anonymous Anònim said...

YhpuEi Wonderful blog.

 
At 9:18 p. m., Anonymous Anònim said...

Nice Article.

 
At 9:42 p. m., Anonymous Anònim said...

Nice Article.

 
At 9:18 p. m., Anonymous Anònim said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

 
At 10:07 p. m., Anonymous Anònim said...

Nice Article.

 
At 7:19 a. m., Anonymous Anònim said...

Nice Article.

 
At 10:31 a. m., Anonymous Anònim said...

Nice Article.

 
At 2:23 p. m., Anonymous Anònim said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

 
At 7:38 p. m., Anonymous Anònim said...

trLQHH Thanks to author.

 
At 8:04 p. m., Anonymous Anònim said...

Wonderful blog.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home