dissabte, d’octubre 13, 2007

Què escoltes els dimecres de 7 a 8 de la tarda?

Som un grup de sis joves del Vendrell que ens hem conegut principalment a través de les pàgines d’opinió del Diari del Baix Penedès. Els nostres noms són Alfredo Valdivielso, Laia Gomis, Marta Mercader, Miquel Casellas, Roger Caballero i Yolanda González.

A partir d’aquest fet de compartir secció vam decidir crear un espai de debat i fer-ho a través de la ràdio perquè altres persones ens puguin escoltar a l’igual que fins ara ens han anat seguint a través del Diari del Baix Penedès o dels blogs que hem anat penjant per internet. Creiem que encara que tenim molts punts que poden discrepar també tenim molt bona sintonia. Fruit de tot això és el projecte que encetem a través de les ones hertzianes. La nostra participació en aquest programa és a com a persones independents que participem des del nostre punt de vista personal en un projecte unitari però conservant cadascú la seva visió personal.


Intentarem repassar durant una hora setmanal els principals temes que ens afecten com a persones i també com a vendrellencs que reflexionen sobre allò que ens preocupa o a vegades simplement tenen curiositat de travessar durant una petita estona la porta del desconeixement. Si alguna persona estigués interessada en participar en el programa o vol fer alguna queixa o aportar suggeriments que no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre e-mail pasdevianants@gmail.com.

Si voleu saber més coses us ho explicarem a través del 107.1 de la FM a Ràdio El Vendrell. La cita és dimecres de 7 a 8 de la tarda i aquelles que tingueu curiositat per escoltar el programa podeu fer-ho a través de la xarxa a Ràdio El Vendrell

El primer dia és el dimecres dia 17 d’octubre i parlarem amb una persona que té moltes coses a dir del comerç i el turisme del Vendrell....


PAS DE VIANANTS,
un nou programa a Ràdio El Vendrell

4 Comments:

At 12:48 p. m., Blogger garmir said...

Espero que el projecte tiri endavant.

 
At 2:12 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies, així ho esperem tots els que participem en aquest nou programa de ràdio. He de reconèixer que cap de nosaltres havia fet ràdio i per tant ens estrenem en aquest mitjà de comunicació. Ara esperem que a mesura que anem fent programes ens habituem a aquest mitjà i oferim a tots els oients un bon programa.

 
At 6:39 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
No et preocupis, sortirà bé, felicitats anticipades.

 
At 3:21 p. m., Blogger Laia Gomis said...

De nou, et reitero els ànims. Moltes gràcies pels dos comentaris anteriors.

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home