dijous, de març 08, 2007

Nova pàgina web d'Helena Arribas
La candidata socialista a l'alcaldia del Vendrell, Helena Arribas Esteve, estrena una nova pàgina web. En aquests moments, la pàgina comença a prendre forma però a mesura que passin els dies s'anirà actualitzant incorporant noves informacions. Aquells que tingueu interès o simplement curiositat per descobrir aquest espai virtual, només cal que us adreceu a la direcció següent o cliqueu directament aquí: http://helena.municipals2007.cat

2 Comments:

At 8:52 p. m., Anonymous Anònim said...

Crec que l'Helena Arribas és la persona més indicada per ocupar l'alcaldia del Vendrell. És una persona amb un llarg i solvent trajecte polític ple de mereixedores i bones crítiques. També crec que l'equip que porta al darrera és un bon equip ple d'il·lusions per la nostra estimada vil·la del Vendrell.
També aprofito per apuntar la lamentable i vergonyosa actuació per part de les joventuts de convergència i unió, espero que la seva penosa actuació es vegi reflectida a les urnes, al mes de maig.

Laia no tinc la sort de coneixe't.
Però, rep una cordial salutació del Xavier.

 
At 11:54 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Comparteixo totes les paraules que exposes al llarg del teu comentari, jo també crec fermament que l'Helena és la persona més indicada per ocupar l'alcaldia del nostre municipi i n'estic convençuda que així serà. Aquests quatre anys que estem a punt de concloure avalen la seva gestió tot i que no ens hem de deixar emmirallar i treballar intensament.

Una abraçada!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home