dissabte, de març 17, 2007

4 anys després, diem NO A LA GUERRA


Milions de ciutadans d'arreu del món vam sortir al carrer per manifestar-nos en contra la cruenta guerra que havia de tenir lloc a l'Iraq perquè Bush, Blair i Aznar havien decidit salvar el món sota el pretext de l'alliberament de la societat iraquina i de retruc acabar amb les armes de destrucció massiva que amenaçaven a l'estabilitat mundial. El resultat de tot plegat: les armes de destrucció no existien, Iraq viu immers en una guerra civil i 600.000 persones han mort com a conseqüència del conflicte bèl·lic...

Avui, aquells que ens van portar a la guerra es manifesten a Navarra i quan se'ls pregunta sobre la guerra d'Irak defugen de parlar de la mateixa al·legant que és "un assumpte ranci". Lamentable

7 Comments:

At 7:01 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola! em dic Jordi i faig primer de Dret + ADE a la UAB. He arribat al teu blog per atzar, com s'arriba a gairebé tot arreu per Internet. Volia dir-te que el trobo molt interessant i molt oportú pels moments que corren.

Et onvido a passar-te pel meu fotolog, que ja t'avanço que és lleugerament més modest que el teu blog.

Fins aviat!

 
At 11:53 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Hola Jordi! Moltes gràcies pel comentari que em realitzes sobre el blog. Et puc assegurar que n'hi ha de millors però una fa el que pot per mantenir una mica viu aquest espai de reflexió i d'intercanvi d'opinions sobre els assumptes més propers i també aquells remots.

Accepto la invitació de passar-me pel teu fotoblog però tenim un petit problema, desconec l'adreça. Així que si tens un moment i me la vols facilitar, visitaré el teu fotoblog.

Una abraçada!

Laia

 
At 11:06 a. m., Blogger Joan Margall said...

Estimada Laia,

La dreta és així. El PP utilitza aquella vella premisa de Goebbels "una mentida repetida mil vegades pot arribar a ser certa per una part important del poble". Doncs això. Endavant amb la feina i sort en les municipals!

Joan

 
At 6:42 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Hola Joan! La dreta es troba anclada en el passat i no estaria de més que reconegués els seus errors però com ells són els únics posseidors de la veritat són inacapaços de reconèixer que han fet les coses malament.

Moltes gràcies pels ànims, ara mateix feina és una paraula que conec força de prop perquè omple les hores de la meva vida. També et desitjo que et vagin molt bé les municipals perquè el compte endarrera ja ha començat!!!

Una abraçada!

Laia

 
At 4:40 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Laia, aixó de que el PP està anclat en el passat, em sembla que t´equivoques, en molts aspectes està més despert per les coses que preocupen als ciutadans que no pasa el Psoe Català, amb Montilla de president la C ja ha desaparegut del mapa.
No t´ho prenguis malament, es tan sols un comentari critic, peró constructiu.
Endavant amb la feina.

 
At 10:26 p. m., Anonymous Anònim said...

Ei, pensava que t'havia posat l'adreça del fotolog, però ja veig que no, és: www.fotolog.com/sielnordfoselsud

Em prenc la llibertat de respondre al Garmir. Discrepo amb això que dius que el PSC ha perdut la C de català. Jo crec que potse cal veure què entenem per català. Per mi el més catalanista és aquell qui més defensa als catalans, a tots els catalans, els que lluiten per millorar socialment, i no tant en Catalunya com a concepte metafísic. Bé, tot són punts de vista.

Una abraçada!

 
At 1:21 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Jordi moltes gràcies per facilitar-me l'adreça del fotoblog, ara aniré a fer una ullada ràpida i quan tingui una mica més de temps ho miraré amb més calma.

Coincideixo amb la resposta que has realitzat sobre el comentari del Garmir. En el fons de la qüestió sempre ens hem de plantejar el mateix, que entenem per defensar els interessos de catalunya??? En aquests dies encara hi ha qui pensa que enarborant la senyera i cantant els segadors amb la mà al cor és l'únic i veritable símbol de catalanitat. Un pensament clarament excloent, sigui dit de passada.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home