diumenge, d’octubre 08, 2006

Caps de setmana frenètics

Aquest és el segon cap de setmana que visc amb una certa intensitat. Acabàvem el mes de setembre i començàvem l’octubre a la Conferència Nacional del PSC, celebrada el passat 30 de setembre i 1 d’octubre. Voldria haver parlat detingudament sobre els molts aspectes que vam tractar al llarg de la mateixa però la manca de temps va ser la responsable de no abordar aquest assumpte amb el rigor que mereixeria. Tot i que aprofitant l’avinentesa, vull remarcar que sempre que tinc l’oportunitat no em deixo escapar el fet de poder assistir a aquestes conferències perquè acostumo a aprendre moltes coses així com també suposa un espai de trobada i d’intercanvi d’opinions i percepcions amb persones que degut a la seva responsabilitat política puc veure en comptades ocasions.

Tanmateix, aquest cap de setmana també ha donat molt de sí. Ahir, dissabte, vaig estar a la Fira d’Oficis Antics celebrada al municipi del Montmell i de pas aprofitava per visitar la remodelació realitzada a la casa de la vila. Si quelcom desitjaria destacar és el viatge en el temps que els assistents vam realitzar quan ens explicaven com funcionava una carbonera, observàvem detingudament com es feia el pa antigament i vivíem en directe l’elaboració casolana del sabó de casa. El millor de tot plegat va ser els tastets que posteriorment vam realitzar, el gust dels productes naturals no tenia res a veure amb allò que normalment estem acostumats a menjar.

El diumenge es llevava mig emboirat i l’amenaça de precipitacions feia espantar a més d’un perquè la inauguració del local del PSC de Segur de Calafell fos passada per aigua. Malgrat les pors inicials, el temps s’ha comportat i ha permès que Manuela de Madre inaugurés el local. No obstant, avui tots els presents a l’acte, hem volgut homenatjar amb un minut de silenci a una persona molt lluitadora, amant de les llibertats com va ser “el Guti”. Acte seguit, ha estat el torn dels parlaments de l’alacaldable pel PSC de Calafell, Jordi Sánchez, el secretari de formació del PSC, Josep M ª Sala i en darrer lloc l’esperada intervenció de Manuela de Madre.

Una vegada havia quedat oficialment inaugurat el local ens hem traslladat fins el pavelló esportiu per compartir amb tots els companys i companyes d’un bon dinar. Mentre s’ultimaven els darrers preparatius, he tingut l’oportunitat de poder intercanviar unes paraules amb la Manuela de Madre, després li he demanat que em signés el seu llibre, Vitalidad Crònica, i entre les rialles d’uns i d’altres, m’he fet una foto amb ella.

Aquesta és una de les meves debilitats ho reconec i per aquest motiu no ha estat l’única foto que m’he fet avui ja que aprofitant que la Teresa Carreras, diputada al Parlament, ens acompanyava li he demanat si se’n volia fer una amb mi i molt amablement ho ha acceptat. L’artífex de les fotos ha estat el diputat a Madrid, Ernest Benito, qui tampoc s’ha escapat de fer-se una foto amb mi, potser després de publicar aquesta última em trobaré amb algun litigi pendent, mai se sap perquè l’al·legació dels drets d’imatge poden donar molt de si, a vegades massa i tot !