dissabte, d’agost 12, 2006

Sopar de Can Corbella 2006

Fotografia de l'executiva del PSC del Vendrell amb José Montilla

El passat divendres 11 d’agost el PSC del Vendrell celebrava el sopar de Can Corbella. Aquestes trobades sempre suposen el desplegament d’un bon nombre de companys i companyes perquè no hi càpiga la improvisació i tot estigui perfecte a l’hora de començar. A més, enguany ens trobàvem de celebració, el 25è aniversari del sopar de Can Corbella i aquesta xifra mereixia uns honors especials.

Més de dos-cents companys ens van acompanyar a degustar els típics peus de porc i la tradicional sípia amb patates. Entre tots ells hi havia força cares conegudes, nombrosos regidors i regidores dels consistoris de tota la nostra comarca i diverses alcaldesses baixpenedesenques. Diputats del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats també van compartir taula amb nosaltres i no va voler faltar a la cita el nostre Secretari General d’Economia i Finances, Martí Carnicer, la delegada del govern a les comarques tarragonines, Núria Segú, el conseller de Governació, Xavier Sabaté i el ministre d’Indústria i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla.

Les paraules són unes gran aliades de les persones però sovint les experiències, les sensacions, les percepcions no es poden plasmar a través d’aquestes i si ho féssim de ben segur que ens quedaríem molt curts.

Si aquesta reflexió la llegeix algú que ahir es trobava present al sopar m’entendrà perfectament. Personalment, m’ho vaig passar d’allò més bé, la bona companyia és un factor molt important i els temes de conversa van ser diversos. Si bé es cert que les qüestions referides a l’àmbit polític van acaparar una bona part de les nostres converses que ningú es pensi que tan sols vam dialogar sobre aquests afers sinó que qualsevol excusa era bona per parlar sobre aquells assumptes llunyans i per a molts remots.

Un sopar d’aquesta magnitud ofereix nombroses imatges entranyables, a continuació exposo tan sols algunes de les moltes que els objectius de les càmeres van captar anit.
Tres de les cinc alcaldesses
baixpenedesenques
amb José Montilla
José Montilla i jo mateixa.
José Montilla amb dos regidors
del consistori vendrellenc,
Isidre Aymerich i Pepi Pérez

4 Comments:

At 9:30 p. m., Anonymous Anònim said...

Tothom fa les vacances com vol ...
com per exemple en Zapatero i la seva residència d'estiu ILEGAL:

Aquesta notícia és molt interessant:

VACACIONES ILEGALES DE ZAPATERO

Casi un año ha tardado el gobierno en responderme sobre las preguntas que descubren la ilegalidad de las vacaciones de nuestro presidente, que vulneran al menos cuatro leyes.

¿Qué pensarían en un país normal si el presidente socialista del gobierno reformara su residencia veraniega por 472.000 euros sin pedir licencia y sin sacar a concurso las obras?

Pues lo mismo que cuando se va a Londres de compras con toda su familia en un avión Falcon del ejercito, que es un inmoral.

Rodríguez Zapatero tiene derecho a irse de vacaciones como quiera y cuando quiera, sin necesidad de dar cuentas a nadie, siempre que para ello no despilfarre nuestros recursos, cosa que ya ha hecho, y sobre todo respete la ley.

Cuando el presidente del gobierno se va de vacaciones todos descansamos, especialmente lo que queda de la nación española que ve cómo al menos por un mes nadie la trocea de nuevo.

El presidente socialista veranea en Lanzarote, una isla preciosa, en una residencia adscrita al uso de la Familia Real, no es Patrimonio del Estado sino Patrimonio Nacional y es, por tanto uno de los escasos bienes reservados al uso del Rey, como ha contado en diversa ocasiones la incisiva Epoca.

Es de suponer que, como en otras ocasiones, el Jefe del Estado ha cedido al presidente, o a miembros de su gobierno, el uso de la residencia de La Mareta en Lanzarote, hasta aquí todo correcto. Pero lo que ya no es normal es que para el señor Rodríguez pueda disfrutar a sus anchas, con cancha de baloncesto incluida para atender todos sus caprichos, se gasten al menos 472.000 euros -según respuesta parlamentaria a este diputado- sin la petición de la preceptiva licencia de obras.

Es más, como al parecer la decisión se toma precipitadamente, sólo unos meses antes del merecido descanso, para que la Residencia de La Mareta esté apunto, las obras se fraccionan en 21 contratos para que ninguno de ellos supere los 30.000 euros y evitar así el tedioso proceso del concurso público al que estamos sometidos el resto de españoles.

De esta manera lo que debiera haber sido uno o dos procesos con publicidad y transparencia se ha convertido en veintiuna adjudicaciones a dedo sin publicidad.

Espero que ZP disfrute de sus vacaciones en las que le acompañan varios cocineros además de su refinada familia de gustos londinenses. Confío en que tengan mejor suerte que el zaherido Código de Buen Gobierno aprobado por el propio Zapatero en el que proclamaba la austeridad como máxima en la gestión pública.

Deseeo también que a su regreso Zapatero traiga a su seguridad personal en su mismo avión, como ha ocurrido con todos los presidentes y no como en el viaje de ida a Lanzarote que fueron en un avión de carga, cual molestos paquetes, que manifiesta la condición elitista de nuestro presidente y que ya le ha valido la protesta de la Confederación Española de Policía.

 
At 11:50 p. m., Blogger ALBERT FAURIA said...

Hola, usuario anònimo. No sé d'on has tret aquesta espectacular notícia. Segurament serà d'algun tebeo d'aquests de dretes, tipus la Razón o el Mundo. En fi... Mira, si tant il·legals són aquestes obres, la cosa s'arregla ràpid: denuncia-ho als tribunals i llestos. Segona cosa: no sé tu, però jo prefereixo deu mil vegades més un president que passa les vacances a Lanzarote i que va de compres a Londres, que no pas un president, l'Aznar, que se n'anava a ranxos privats de texas (també amb els diners dels espanyols, no? Despilfarrant...) o que es reunia a espectaculars yots amb homes tan poderos com el Briattore, aquest tal Murdock, etc. En fi, i no t'ho prenguis malament, però perquè un president del govern gaudeixi una mica del seu càrrec, tranquil, que no s'haurà inventat la sopa d'all. Records.

 
At 12:04 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Si no vaig errada, la informació que l'usuari anonim adjuntava en el seu comentari està extreta de la "brillant i objectiva" pàgina web, libertad digital. L'he reconegut amb certa facilitat perquè no fa massa dies em va arribar al meu correu personal una informació semblant que a banda de les bejanades que el company anònim exposa n'afegia més de l'estil que els jardiners de la llar eren immigrants il·legals... Tots sabem que la imaginació no té límits. Si aquesta és la vostra particular manera de divertir-vos endavant ara us puc assegurar que l'objectiu que perseguiu d'ençà que vau perdre les eleccions no l'aconseguireu. L'actual govern és més fort del que us imagineu, ho heu intentat per activa i per passiva i no hi ha manera. Si em permets un modest consell, jo en el vostre lloc, m'ho faria mirar perquè quan penses que tot el món va al revés no hi cap la possibilitat que els únics que aneu en contra direcció sigueu vosaltres?

 
At 3:52 p. m., Blogger yanmaneee said...

golden goose mid star
yeezy boost 350 v2
golden goose outlet
kd 13
giannis antetokounmpo shoes
hermes belts
yeezy shoes
jordan shoes
steph curry shoes
yeezy boost 350 v2

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home