diumenge, de juliol 23, 2006

FESTA MAJOR DEL VENDRELL

Aquesta propera setmana la festa s'apoderarà del Vendrell. Des d'aquest espai animo a tothom a participar de tots els actes que es desenvoluparan pels diversos espais del nostre municipi. Fullejant el programa d'actes de la Festa Major del Vendrell podem apreciar que és una festa pensada per tots, des dels més petits de casa fins els més grans.

Una bona mostra d'aquest fet és la GRATUÏTAT de tots els concerts, una reivindicació que va ser escoltada des del primer moment i any rere any gràcies al treball incessant de la Comissió de Festes i la diposició de la regidoria de Festes, encapaçala per l'Isidre Aymerich, han fet possible aquest fet. Enguany els caps de cartell són Delincuentes, Seguridad Social i Skalarriak, a més dels grups guanyadors del IIIr Concurs de Música Jove.
Els amants del ball podran gaudir de les millors orquestres del moment que ens visitaran durant aquests dies al Vendrell. Les tradicionals cercaviles tindran lloc pels carrers de la nostra vila i no em puc oblidar del soroll de la mascletada que donarà el punt d'inici de la festa, i durant la resta de dies de Festa Major la pirotècnia també estarà present, especialment a la cercavila de foc.

Aquests només són alguns dels nombrosos actes programats per la Festa Major del Vendrell 2006, no només els vendrellencs i les vendrellenques gaudiran dels actes sinó que tots aquells que us vulgueu apropar fins a la nostra vila rebreu una càlida benvinguda i viureu intensament el desenvolupament de la nostra Festa Major.

Si algú desitja conèixer detingudament el programa d'actes, us emplaço a que visiteu el següent link en el qual trobareu tota la informació: Programa d'actes Festa Major del Vendrell 2006

3 Comments:

At 9:56 p. m., Anonymous Anònim said...

Dons jo pensu anar-hi encara que despres hagi de tornar a Calafell a peu.

 
At 8:16 a. m., Anonymous Anònim said...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

 
At 1:43 p. m., Anonymous Anònim said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home