dijous, de maig 05, 2011

Reflexions abans de l’inici de la campanya electoralA les dotze de la nit totes les formacions polítiques procedirem a l’enganxada del primer cartell, l’acte que simbolitza l’arribada de la campanya electoral. Quinze dies frenètics que estan a punt d’arribar però en aquestes línies no voldria caure en futurologies sinó que desitjaria abordar la meva perspectiva personal i introspectiva sobre els dies que hem deixat endarrere.Des del moment que el Martí Carnicer em va proposar formar part de la seva candidatura ha passat temps i durant tot el període de preparació de la present comptesa electoral he tingut l’oportunitat de conèixer millor tots els membres de la candidatura socialista. Plegats hem tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions, parlar de qüestions de pes però també temes recurrents del dia a dia o senzillament anar a fer un cafè.
Si realment tinc quelcom clar és que la candidatura socialista és molt potent. La millor definició de la candidatura socialista és la que va efectuar el propi Martí Carnicer afirmant que està integrada per gent bona i alhora bona gent. N’estic convençuda que així és i us puc assegurar que encarem els proper quinze dies de campanya amb molta il·lusió i empenta. L’esforç i la dedicació seran valors presents durant tota la campanya.


Hi ha qui es dedica a fer travesses electorals, els que em coneixeu sabeu que no acostumo a sumar-me aquestes dinàmiques perquè no és moment d’especular sinó d’informar als ciutadans del nostre projecte. El veredicte real i sense marge d’errors el trobarem ben aviat quan tingui lloc l’escrutini el proper 22 de maig. De moment, tenim per davant quinze dies replets d’activitats que dins la mesura de les meves possibilitats intentaré cercar un espai de temps per tal de fer-vos cinc cèntims de la campanya electoral en aquest espai.