dimarts, de maig 03, 2011

Obertura del local de campanya socialista



El mes de maig arriba amb una agenda atapeïda i vertiginosa. Les eleccions municipals marcaran una intensa activitat en el si dels pobles, les viles i les ciutats. El proper divendres 6 de maig té lloc l’inici de la campanya electoral, no obstant la candidatura socialista encapçalada per Martí Carnicer durant les darreres setmanes hem anat apropant al conjunt de la ciutadania el nostre projecte a través de diverses rodes de premsa. Tampoc podem oblidar les reunions celebrades amb diverses entitats i associacions de la nostra vila per tal de conèixer de primera mà les inquietuds i les preocupacions dels vendrellencs i les vendrellenques.

Precisament, seguint la línia traçada fonamentada en el contacte directe amb els ciutadans us vull donar a conèixer l’existència del local de campanya de la candidatura socialista del Vendrell ubicat a la baixada Sant Miquel nº 6 del Vendrell. Totes les persones que desitgin acostar-se aquest local poden fer-ho tots els matins de les 11h fins les 13h i a les tardes de les 18h a les 20h. En aquest horari trobareu el local obert i estaran a la vostra disposició diversos membres de la candidatura socialista.

Una vegada més és posa de relleu que els socialistes vendrellencs estem al costat de la ciutadania i treballem des de la proximitat obrint les portes del nostre local de campanya a tots els vendrellencs i les vendrellenques

1 Comments:

At 7:44 p. m., Anonymous Anònim said...

qui ho paga? prou corrupció.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home