dijous, de desembre 17, 2009

Els premis de l'Associació de Periodistes Parlamentaris


L’Associació de Periodistes Parlamentaris acull a prop de cent professionals de la comunicació que desenvolupen la seva activitat periodística a les Corts Generals. La visualització d’aquesta associació de periodistes pel conjunt de la ciutadania té lloc en el mes de desembre quan lliuren els Premis Parlamentaris.

Hi ha un extens ventall de modalitats i categories de premis i enguany aquests van ser els guardonats:

- El parlamentari més actiu: Joan Herrera (ICV)
- El diputat revelació: Carlos Salvador (UPN)
- El senador revelació és compartit per Esmeralda Iranzo (PSOE) i Josep Nuet (EUiA)
- Els senador de l’any: Manuel Fraga (PP)
- “Azote al Gobierno”: Josu Erkoreka (PNV)
- “Azote a la opoisición” Ministre de Foment, José Blanco
- L’eurodiputat de l’any: Ramón Jáuregui (PSOE)
- La desconoguda del Parlament: Cayetana Álvarez de Toledo (PP)
- El diputat més veterà: Alfonso Guerra (PSOE)
- Premi càstig de la premsa: Ministra de Defensa, Carme Chacón
- Premi Parlamentari a la millor relació amb la premsa: Francesc Vallès (PSC)

No em puc estar de fer un petit comentari sobre el darrer guardonat. D’entrada, per evitar lectures oportunistes i interessades que alguns s’entossudeixen a realitzar i que després a través dels comentaris em recriminen, afirmaré que aquesta reflexió és purament subjectiva i en cap moment cerco donar una falsa aparença dels paràmetres d’objectivitat.


Tinc la immensa sort de conèixer al Francesc Vallès i precisament per aquest fet puc afirmar que aquest guardó el té merescut. Ell en cap moment ho reconeixerà perquè la discreció és un dels atributs que caracteritzen la seva manera de ser, defugint sempre dels protagonismes. Ara bé, és un treballador infatigable i sempre desenvolupa totes les activitats encomanades des d’una gran professionalitat.

Per a molts, el lliurement d’aquest guardó pot ésser considerat com una qüestió poc rellevant però els periodistes que concedeixen aquests premis estan en relació constant amb els parlamentaris i tenen un coneixement detingut i minuciós sobre la seva activitat parlamentaria així com també tenen l’oportunitat d’intercanviar opinions en els passadissos més enllà de les tradicionals formalitats que es veuen reforçades en les rodes de premsa. Així doncs, ens podem mostrar orgullosos que el Francesc Vallès hagi estat distingit amb aquest premi.

1 Comments:

At 3:24 a. m., Anonymous Anònim said...

Costa pujar dins el partit eh?

fins a on seras capaç d'arribar per pujar Laia? Dins el PSC ja comences a tenir certa fama.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home