dijous, de desembre 24, 2009

Bones Festes!!!

Els dies s’esvaeixen, els mesos s’escolen entre les pàgines del calendari a una velocitat vertiginosa. El ritme trepidant de les nostres vides ens condueixen, pràcticament, sense adonar-nos al darrer mes de l’any. Alço la mirada i contemplo el calendari, el dia 24 de desembre ja ha arribat. Sincerament, pràcticament no me n’he adonat i ja tornem a tenir aquí les festivitats nadalenques.

Precisament, el fet de no ésser conscient de la noció del temps m’ha conduit a no pensar que aquesta setmana el Diari del Baix Penedès en comptes de sortir el divendres sortia avui mateix, dijous. Un fet que no me n’he adonat fins ahir a mitja tarda...aleshores ja era massa tard. Així doncs, em disposo a felicitar-vos les festes a totes les persones que de tant en tant traieu el cap per aquest espai. Espero que gaudiu intensament d’aquests dies que s’apropen, aprofitant al màxim l’encant que s’amaga darrera d’aquestes dates.

3 Comments:

At 1:30 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Molt bones festes i ara toca descansar una mica. va dona. una forta abraçada

 
At 7:27 p. m., Anonymous marc said...

Bones festes a tots

 
At 6:41 p. m., Anonymous Anònim said...

ei!! Sóc un dels anònims que a vegades es fica amb tu. UNA ABRAÇADA, BONES FESTES I MOLT BON ANY PER A TU I PER A TOTS (especialment al cupero dolent, al qual vaig batejar un dia i que deu fer de dimoni en alguna de les representacions dels "pastorets" jijiji)
SALUT!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home