dijous, d’agost 13, 2009

Vacances improvisades...


L’organització és una paraula que sempre m’acompanya, alguns pensen que és una virtut, altres un defecte, no obstant he de reconèixer que m’agrada planificar les coses i aquells que em coneixen saben que no acostumo a deixar en suspens les activitats que dia a dia desenvolupo. Tanmateix, hi ha moments que descobreixes que les planificacions de poc serveixen, una realitat que enguany constato en primera persona.

En principi, no tenia previst fer vacances i sense esperar-m’ho gaudiré d’uns dies molt especials en un indret amb un encant peculiar envoltada de bons amics. En moments com aquests és quan em replantejo la meva obsessió amb l’organització ja que a vegades quan menys planifiques i organitzes, de la mà de la sorpresa, l’atzar i la improvisació és quan millor surten les coses.

De moment, desapareixo durant uns dies, m'oblido de la quotidianitat i els més curiosos podreu descobrir quin indret m'acollirà durant les meves vacances a través de la imatge que encapçala aquest escrit.

BONES VACANCES!!!

2 Comments:

At 10:42 a. m., Blogger Què t'anava a dir said...

vagi molt bé. aprofita que aviat ve la verema

 
At 11:15 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies Miquel, he aprofitat al màxim tot i que les vacances sempre acostumen a passar massa ràpid! De totes maneres, tinc el record de moooolts moments que han estat especials i això sempre és reconfortant en una època complicadeta com és la d'haver d'estar treballant de sol a sol a la verema!

Una abraçada!!!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home