dimecres, de juny 24, 2009

Agur Ramón Jáuregui

No tinc massa temps lliure però enmig d’un descanset de l’estudi, aprofito per posar-me davant de l’ordinador per dedicar-li unes breus paraules a una persona discreta que acostuma a passar molt desapercebuda però que és un treballador infatigable i un gran professional com és el Ramón Jáuregui.

No tinc l’honor de conèixer personalment aquest veterà polític basc però he procurat seguir de prop la seva activitat parlamentària. Sempre que tinc l’oportunitat llegeixo les seves interessants i profundes reflexions carregades de fermes conviccions polítiques. Cal reconèixer que les noves tecnologies faciliten molt aquesta tasca i a través del bloc del Ramón Jáuregui conec de prop les seves percepcions i opinions sobre diverses qüestions.

Ahir, Ramón Jáuregui va intervenir al Congrés dels Diputats defensant una proposta que versava sobre les responsabilitats socials de les empreses. Aquest fet no seria noticiable ni destacable, ara bé, la d’ahir va ser la seva darrera intervenció. Abans d’acabar es va acomiadar de tots els diputats així com també de tot el personal de la cambra baixa afirmant el següent: “Ha estat un plaer treballar amb tots vostès”.

Un llarg i continuat aplaudiment va ser la resposta a una frase senzilla però pronunciada amb emoció, tots els diputats dempeus ovacionaven amb un sonor aplaudiments al Ramon Jáuregui. Nous reptes i noves il·lusions acompanyen al Ramón Jauregui en la nova tasca que ben aviat emprendrà al Parlament Europeu, tots aquells que coneixem la gran vàlua d’aquest polític seguirem de prop el seu treball, ara dirigint les nostres mirades vers l’esfera europea.

1 Comments:

At 8:35 p. m., Anonymous Anònim said...

En el "cementerio de elefantes" (Jauregui dixit) hará un buen papel, no lo dudemos.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home