dimarts, de març 25, 2008

Retorn...

Després d'haver gaudit d'unes vacances on el descans i el relax no han estat presents però si la desconnexió total amb la rutina diaria pròpia del món estudiantil i polític reprenc l'activitat en aquest blog.

La veritat és que ens trobem davant d'uns dies força moguts, precisament d'aquí a una setmana tenim la constitució de les Corts Generals i en un horitzó no massa llunyà la investidura del president del govern. Després de conèixer els resultats de les eleccions del 9 de març, les especualacions estan a l'ordre del dia. Tots els mitjans de comunicació ens ofereixen noms de possibles ministres, sempre jugant amb criteris de territorialitat i pes polític, posant l'accent en alguns candidats i menystenint altres.


He de reconèixer que faig una lectura ràpida i superficial sobre aquest conglomerat de noms i espero amb expectació els nomenaments que efectui el propi president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

De moment, celebro que José Antonio Alonso sigui el nou portaveu del Grup Socialista al Congrés, una persona treballadora i seriosa, poc amant del protagonisme. A més, estarà acompanyat d'un veterà polític basc com és Ramon Jauregui, dues persones que estic convençuda que formaran un sòlid tàndem polític.
Dins d'aquesta anotació un xic desordenada no em vull oblidar d'incloure un apunt consta que em consta que s'està treballant perquè IU-ICV, ERC i Nafarroa Bai, formin un grup parlamentari propi. Personalment, espero que aquest nou grup pugui veure la llum ben aviat tot i que estic convençuda que el Partit Popular mirarà de frenar la proliferació d'aquest nou grup parlamentari.
Gapsar Llamazares (IU), Joan Ridao (ERC) i Uxue Barkos (NaBai)

2 Comments:

At 6:09 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

El tema de Bono ja costa més d'assimilar, oi?

 
At 3:01 p. m., Blogger Laia Gomis said...

En totes les formacions polítiques sempre hi ha aquelles persones que et desperten més simpaties i aquelles que no tant. Mai he amagat aquesta situació i precisament José Bono és d'aquells companys de viatge que no em desperta una desenfrenada passió.

Ara que ningú s'enganyi ja que a totes les formacions polítiques es repeteix aquesta situació, canviant el nom dels protagonistes però repetint l'esquema.

Les informacions apunten a José Bono com a candidat a President del Congrés dels Diputats. Un càrrec que obtindrà només si compta amb el recolzament dels membres de la Cambra Baixa.

El proper 1 d'abril es descobriran totes les incògnites però em sembla que podem anunciar amb tota la seguretat que esdevindrà el president del Congrés de la IX Legislatura.

Cordialment,

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home