divendres, de febrer 29, 2008

Divendres, dia de campanya

Josep Lluis Pascual, Xavier Sabaté, Helena Arribas, Judith Alberich i José Habas

Divendres és el dia del mercat setmanal, una data ineludible quan ens trobem en plena campanya electoral ja que tots els partits polítics surten massivament al carrer. Els socialistes, com és una tradició ens situem al final del carrer dels cafès repartint el material de campanya, però els clavells vermells desperten passions i en un obrir i tancar d'ulls s'exhaureixen les existències.


A més, aquests dies sempre serveixen per intercanviar unes paraules amb persones que fa dies que no veus així com et retrobes amb moltes persones que aprofiten per fer la compra el dia de mercat. Les persones que s'apropen a la paradeta socialista són plurals i diverses, seria absurd negar que un reduit nombre de les mateixes, tan sol cerca el detallet de campanya però també hi ha moltes que venen amb les idees clares i molt fixes, sol·licitant tan sols el vot socialista.

Avui, els socialistes vendrellencs hem fet campanya amb la candidata al Senat, Judith Alberich i amb el Delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté. Tots plegats animaven a les persones assistir a les urnes el proper 9 de març i optar per la candidatura del progrés, aquella que farà a Zapatero President.

5 Comments:

At 11:00 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Jo crec que a Tarragona por ahi se andara. CIU i PSC es disputen un escó. La resta són votants fidels. Els votants que ballen donaran l'escó al segon de Francesc Vallès o al segon de Jordi Jané. La que entra segur és la Judith Alberich.

 
At 12:27 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Miquel, és cert que CIU i PSC es disputen un escó però si els meus càlculs no em fallen el segon del PSC entra segur, el que balla és el 3r del PSC i el 2n de CIU.

De moment, totes les enquestes que s'han anat publicant marquen la tendència que els socialistes obtenim el 3r diputat mentre que CIU es quedaria amb 1. No obstant, només són enquestes, el resultat electoral el decideixen els electors acudint a les urnes el proper 9 de març...Així doncs, tots plegats tenim la darrera paraula!

Cordialment,

Laia

 
At 2:59 p. m., Blogger Sóc el Roger, said...

Jo aposto per:
3PSC
2CIU
1PP

 
At 7:33 p. m., Anonymous Anònim said...

Jo igual que el Roger.

 
At 12:02 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Si em permeteu, la meva aposta per la provincia de Tarragona és força continuista, crec que no es mourà dels resultats que es van obtenir en les passades eleccions respecte els escons.

D'aquesta manera la cosa quedaria així,

3 PSC
1 CIU
1 ERC
1 PP

Ara, només és la meva percepció i el resultat final el tindrem el proper diumnge 9 de març!

Gràcies Roger i anònim per dir la vostra!

Una abraçada!

Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home