divendres, de juliol 27, 2007

Imatges que no necessiten descripció


Un moment de la cercavila de foc!

L'espectacular encesa del campanar!

14 Comments:

At 9:07 a. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Aquestes fotos són boníssimes. Llàstima que aqui no facin un concurs de fotos de la festa major perquè amb la màgia del foc es poden fer, com molt bé demostres, grans fotos. A aprofitar el que queda de festa amb la màquina de fotografia a la mà.

 
At 10:27 a. m., Blogger Joan Margall said...

Hola Laia.
Unes imatges impressionants. El correfoc que es fa a Torroella per la Festa Major és un dels espectacles que m'agraden més i que més disfruto.
Bona Festa!!

 
At 1:37 p. m., Blogger Laia Gomis said...

No us he d'enganyar perquè després de fer infinitats de fotos en termes estrictament probabilístics sempre hi haurà alguna que quedi bé entre la multitud d'imatges.

Aquells que em coneixeu sabeu la meva mania amb la càmera de fotos perquè procuro no desprendre'm d'ella, i molt menys en ocasions especials com és LA FESTA MAJOR!

Joan, comparteixo amb tu la teva opinió perquè la màgia dels correfocs fan disfrutar a grans i petits, jo també m'ho passo realment molt bé!

Una abraçada!

Laia

 
At 5:16 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Et desitjo que tu passes molt bé a la festa major, aqui a BCN és el 24-S.la Merçe que va substituir fa temps a Santa eulalia que era al Febrer.També fem focs artificials.

 
At 6:29 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Gràcies Garmir, he mirat d'aprofitar al màxim aquesta festa major que avui hem acomiadat, ara ens toca gaudir de les festes majors que s'estan celebrant o pròximament es celebraran en nombrosos municipis del nostre voltant.

Una abraçada!

Laia

 
At 6:20 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia perquè no et fas d'esquerra republicana? Què hi fas amb els socialistes?

 
At 6:30 p. m., Anonymous Anònim said...

La festa major del vendrell ha estat molt bé, i no cal deixar d'oblidar que aquesta encara ha estat una festa major socialista o, si més no, de l'isidre aimerich i la seva comissió de festes. Per tant, crec que els hi hem d'estar agraits i dir-lo-hi. No hem d'oblidar que en tots els anys convergents els concerts per la joventut era pagant, en canvi l'isidre això ho va censurar i va portar la gratuitat.

A veure, com està l'any que ve l festa major.

Una abraçada Laia.

 
At 7:13 p. m., Anonymous Anònim said...

D'esquerra val que no ho siguis Laia i de CIU menys. Et pots fer d'Iniciativa que queda millor.

 
At 12:38 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Sobre el comentari de la festa major, comparteixo tot el que exposa aquesta persona que no desvetlla la seva identitat.

No té sentit que el nou equip de govern es posi medalles pel resultat de la festa major perquè feia mesos que aquest assumpte estava tancat i retancat. Veig que sinó ets del vendrell tens un bon coneixement de l'assumpte perquè ara tothom dóna per sentat que TOTS els actes siguin GRATUÏTS però la persona que va treballar per fer-ho possible és com molt bé cites l'Isidre Aymerich com a regidor de festes.

Aprofitant aquest comentari agrair a TOTA la COMISSIÓ DE FESTES perquè ells han vetllat perquè tot sortís tal com estava previst, treballant aferrisadament per solucionar qualsevol imprevist d'última hora.

Sense ells la festa major no seria el que ha estat, així que GRÀCIES per la vostra la feina, les vostres hores de son que us heu passat desperts aguantant al peu del canó fins que el darrer acte del dia acabava.

Una abraçada!

Laia

 
At 12:43 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Ara és el torn de respondre el parell de comentaris de contingut estrictament polític.

El fet d’implicar-se en un projecte polític no consisteix en tirar una moneda enlaire i en funció del resultat decantar-se per una formació política o per una altra. Feia temps que sentia unes ganes especials per poder treballar activament en un projecte polític i des de l’any 2005 tinc la gran sort de formar part de la família socialista.

Aquest fet no suposa que hagi d’acatar totes les actuacions i les decisions que es prenen dins el PSC. Si bé és cert que comparteixo l’ideari socialista i en la gran majoria d’ocasions comparteixo les decisions que es prenen, vull deixar ben clar perquè ningú pensi erròniament que he deixat de tenir criteri pel fet de militar en un partit polític. Sóc una persona amb capacitat suficient per discernir i quan la resolució d’un assumpte, des del meu parer em sembla que no ha estat correcte no tinc cap pudor en demostrar la meva oposició, perquè militar en un partit no consisteix en dir si a tot com alguns creuen.

Curiosament, quan vaig prendre la decisió d’integrar-me dins el PSC tenia tan sols 18 anys i en aquesta edat el jove “progre” per excel•lència era aquell que era membre de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, algú em va arribar a dir que això de formar part del PSC era molt carca.

Vaig escoltar atentament tota aquesta sèrie de comentaris que va suscitar la meva implicació política però no és tractava d’una qüestió de quedar millor o pitjor davant l’opinió pública sinó que darrera de la meva decisió hi havia unes fortes conviccions polítiques com a persona d’esquerres, amant de la llibertat i la igualtat sense oblidar la justícia social. El centre gravitatori de tot el meu pensament sempre són les persones, abandonant llengües, banderes i nacionalitats.

Els que em coneixeu sabeu que sóc una persona amb les idees polítiques molt clares i molt ben definides. Aquest fet no suposa que em trobi tancada amb el meu pensament sense escoltar posicions diferents a la meva, sinó que més aviat m’agrada escoltar postulats i posicionaments contraris perquè sempre n’aprec quelcom.

És veritat que tinc major complicitat amb membres d’ ICV-EUiA o d’ERC que amb els de CIU o del PP, perquè la distància ideològica que ens separa en determinats assumptes no és tan gran però això no implica que si tinc l’oportunitat de fer un intercanvi d’impressions amb membres del PP o CIU si ells ho volen saben que jo no tinc cap inconvenient en fer-ho.

Després d’aquestes paraules, podeu constatar que el meu compromís és amb el socialisme i la meva implicació en el projecte socialista no neix per casualitat ni tampoc fruït de l’atzar.

 
At 12:42 p. m., Anonymous Anònim said...

Ets una personaque te criteri, no perquè siguis socialista, sinò perquè amb la teva juventut ets capaç de contrastar qualsevulga idea amb d'altre gent, sense pasions, com ha de ser, amb la paraula i prou.
I el mes important, i que jo admiro es que ho fas sense discutir, i això costa, perquè la polìtica i el deport, generalment desperta passions, sigui quin sigui el partit o l'equip.
Pepi.

 
At 8:59 p. m., Blogger Calle melancolía... said...

Laia!!!
Anda que, poso "encesa del campanar del Vendrell" al google imatges i em surt el teu blog jajaja!!!

Et trobo a tot arreu!

un petó!


pd. les fotos són genials! :)

 
At 5:06 p. m., Blogger Laia Gomis said...

Holaaaaaaa!!!

Gràcies pel comentari! La gràcia d'aquestes imatges és la situació privilegiada en la qual vaig poder visualitzar l'encesa del Campanar.

No cal tenir massa dots fotogràfiques per captar bones imatges si veus l'encesa just al davant!

Una abraçada!

Laia

 
At 3:53 p. m., Blogger yanmaneee said...

goyard bags
kobe shoes
giannis shoes
supreme
supreme outlet
longchamp handbags
longchamp
supreme shirts
jordan shoes
goyard bags

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home