dilluns, d’abril 30, 2007

El meu equip, la meva alcaldessa, la meva presidentaAquesta imatge es correspon a tots els homes i les dones que formen part de la candidatura socialista a l'alcaldia del Vendrell.

1 HELENA ARRIBAS ESTEVE
2 JOSEP LLUIS PASCUAL NAVARRO
3 ALBERT SOLÉ GALÍ
4 PEPI PÉREZ BLASCO
5 FERNANDO PÉREZ LAFITA
6 MANU HERNÁNDEZ JIMÉNEZ
7 LLUIS MARTÍN GIBERT
8 ISIDRE AYMERICH FRANQUESA
9 FRANCESCA JORDÀ GOMBAU
10 MONTSERRAT SALVATIERRA FERNÁNDEZ
11 VALENTÍ VIDAL MIRÓ
12 ANTONIO ROMERA CARREÑO
13 PRÀXEDES MERCHAN GONÇALVES
14 MANUELA CASAS PERÍN
15 TERESA PALAU RÀFOLS
16 JOSE MANUEL DURÁN MÁRQUEZ
17 GLÒRIA URPÍ RIBAS
18 ISIDRO SORIA ACUÑA
19 OLGA POVILL GUIXÉ
20 ISIDRE SOCIES BATET
21 MAGDA HARO FERNÁNDEZ

SUPLENTS

22 Mª ROSA HERAS JUNCOSA
23 ALFONS HERRERA MIMBRERO
24 GERMINAL IVERN CHERTA


AMB EL SUPORT DE:


ERNEST BENITO SERRA (DIPUTAT AL CONGRÉS DE MADRID)
MARTÍ CARNICER VIDAL ( SECRETARI GENERAL D'ECONOMIA I FINANCES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)


L'Helena Arribas és la persona que encapçala la candidatura socialista de les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 27 de maig. Durant aquests quatre anys ha pensat dia i nit en El Vendrell perquè des de l'alcaldia ha vetllat pels interessos de tots els vendrellencs i les vendrellenques. Aquest és un estil de fer política que marca unes línies generals que ens permeten veure elements innovadors en la gestió municipal. Estem convençuts que en els propers anys ella hi continuarà estant al capdavant


Ara em vull traslladar fins al nostre país veí, França. Tot i que no tindré l'oportunitat de participar a la segona volta de les eleccions presidencials franceses vull manifestar el meu suport vers Segolene Royal. Una dona lluitadora, inconformista i amb moltes ganes de treballar en benefici del seu país. Concepció que es desprèn de l'ambiciós projecte que l'acompanya i el podrà dur a terme si aconsegueix el proper diumenge convertir-se en la nova presidenta de la República Francesa.

8 Comments:

At 12:29 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Demà 2 de Maig hi ha el gran debat Sarko-Sego, quina pena que cap tele ho doní traduit, per els que ens agrada la politica és com Un Barça-Madrid, encara que jo dono suport a Sarko, el 3 de Maig els diaris en parlaran.
Resulta divertit les eleccions franceses i tota Europa s´hi juga molt.
Una salutació.

 
At 6:05 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola bon dia a tothom, després de repassar la llista del PSC a Vendrell, em deixa sorprès que no hi hagi cap integrant de les joventuts socialistes, ho es que poder no n'hi ha ja a Vendrell de Joves Socialistes, ho es que des de el PSC de Vendrell no es confia en els joves, bé són tantes coses il·lògiques que feu que ja no bé d'una.

Salva Ferré
Cap Local de la JNC i membre de la llista de CiU, ja que a CiU si que es creu amb els joves.

 
At 11:56 p. m., Blogger ALBERT FAURIA said...

Bones Salva,
A mi no em coneixeràs, no sóc del Vendrell ni de Tarragona. Sóc d'un poblet de Girona, Arbúcies. Però, això, sí: milito al PSC i a la JSC. Reconec que la meva organització, la juvenil, em refereixo, no és cap perfecció. Com la teva, provablement. No em cansaré mai de defensar que les organitzacions polítiques juvenils han de ser quelcom més del que són avui, i també ha de fer aquest canvi la JSC. Però mira, hi ha una cosa que els socialistes, tots, tenim molt clara, a diferència de la dreta: entrar a una institució, figurar a una llista, això no és el més important. Els joves, creu-t'ho o no, no tenim cap ànsia de poder. Tenim vocació de servei, que es diferent. I estaràs d'acord amb mi, que de servei se'n pot fer a la llista, o també, i sovint encara més, fora de la llista. I si no pregunta-li a la Laia. El problema de CIU, i pel que veig, també de la JNC, és que a vegades encara patiu d'aquesta certa miopia política de considerar que qui no surt a la foto, no és ningú; que qui no està al poder, no és ningú. Perquè, és clar... Si apliquem aquesta lògica, em sabries dir què és CIU, ara mateix? CIU no surt "a la llista" de la Generalitat"; ni surt "a la llista" dels Ministeris de Madrid; ni "a la llista" d'alguns ajuntaments importants. Però oi que CIU, encara que no "surti a la llista" del poder és viva i ben viva? Oi que saps que el teu partit, que suposo que t'estimes, segueix aportant grans dosis de vitalitat al Catalanisme Polític? Doncs la JSC, encara que no estiguem a les llistes, t'ho asseguro, seguim treballant a fons, perquè aquesta, i no cap altra, és la nostra tasca.


Albert Fauria
Secretari de Coordinació Política JSC-Comarques Gironines.

 
At 12:16 a. m., Blogger Laia Gomis said...

Garmir, haurem de conformar-nos amb la informació que la premsa ens faciliti l'edemà del dia del debat. Malgrat tinguem concepcions diferents, en aquesta ocació coicideixo amb tu perquè crec que aquestes eleccions franceses tenen un transforns molt important en el si de la Unió Europea.

Canviant de tema, ara em centraré amb les properes eleccions municipals del 27 de maig perquè el segon comentari versa sobre aquest fet. Concretament, el cap local de la JNC del Vendrell realitza un judici de valor sense informar-se perquè vol donar lliçons al PSC quan el primer que hauria de fer és mirar com estan les coses en el si del seu partit perquè pel que em consta no corren bons temps en el si de la federació nacionalista i els nervis són força palpables.

La llista del PSC del Vendrell compta amb presència de gent jove que no ha dubtat en recolzar el projecte socialista però si el que realment et preocupa és l’existència de persones que formin part de les joventuts socialistes del vendrell, t’informo que el número 13 l’ocupa el primer secretari de la JSC del Vendrell, Pràxedes Merchán. Si no m’equivoco a la llista de CIU del Vendrell, el cap de la JNC és troba un lloc més avall, concretament el catorze.

Per tant, sento desmuntar-te les teves teories perquè totes les qüestions il•lògiques no estan enlloc, el PSC del Vendrell sempre ha pensat i recolzat als joves, no només quan és l’hora de configurar una llista electoral sinó en el dia a dia, en la quotidianitat que és quan realment és constata aquesta sensibilitat.

No voldria acabar aquest comentari sense adherir-me i ratificar en tots els seus termes la profunda reflexió que l’Albert ha dut a terme en aquest mateix espai. Són moltes les idees que ha expressat al llarg del seu comentari però de totes elles en voldria destacar una perquè ningú hauria d’oblidar que el fet d’ocupar un lloc a l’interior de qualsevol candidatura amb independència del partit polític no és sinònim de figurar i sortir a la foto sinó que s’hauria de traduir amb un compromís major, concretament amb una voluntat de treball incessant en benefici del conjunt de la ciutadania.

 
At 3:17 p. m., Blogger garmir said...

Hola:
Laia, noticies de darrera hora SI que podrem veure el debat , si tens el 3/24 de TVC el donen a les 9 d ela nit, també per el canal 24 hores de TVE.
Está bé que les teles recullin l´interés ciutadà per unes eleccions que han despertat força expectació.

Respecte l´altre tema el dels joves a les llistes, jo amb 35 anys ja no em considero jove, peró sempre m´ha interesat la politica i milito a un partit de centre-dreta català on els joves tenen força representació i el candidat de Noves Generacions a BCN Ciutat al que cónec personalemnt va en el número 10 o sigui es té en compte a tots els partits als joves, i la Francina Vila de JNC, els companys de CIU va en el nº 10 i será regidora de Barcelona.

 
At 11:44 p. m., Anonymous Anònim said...

Tambè hem sorpren que no hi hagi ningú a les llistes de les joventuts socialistes. Crec que es necessari l'aportació de gent jove, ja que molts cops els politics veterans tenen una noció de la realitat cotidiana molt distorsionada, degut a que ja fa temps que es mouen en altres esferes, lluny dels problemes reals dels ciutadans. Seguint aquesta linia, espero que les propostes dels partits siguin més concretes i ràpides al que han estat fins ara. El poble ha crescut molt ràpid, i molts cops les polítiques han arribat tard o mai.

 
At 1:26 a. m., Blogger Laia Gomis said...

No he pogut veure el debat perquè com ens trobem en una època de gran intensitat tenia una reunió, així que demà a primera hora fullejaré els diaris per conèixer de prop l'evolució del mateix.

Verd, a la llista del PSC del Vendrell si que hi ha persones joves, ja he tingut oportunitat de comentar-ho en una resposta anterior però no tinc cap problema en incidir de nou en aquest terme perquè el número 13 de la candidatura l'ocupa el el primer secretari de la JSC del Vendrell, Pràxedes Merchán. A més, no és l'única persona jove de la llista perquè també n'hi ha d'altres que tot i no ésser membres de la jsc també aporten noves concepcions en el conjunt del projecte socialista vendrellenc.

 
At 7:22 p. m., Anonymous Anònim said...

Segolène Royal va anar de viatge a Xina i va dir que "la justícia xinesa és més ràpida que la francesa". Certament té raó, especialment en l'aplicació de la pena de mort. No m'estranya que algú l'hagi definit com "la Penélope Cruz de la política".

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home